Případ Báry a Bertíka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3792
10.11.23 08:26
@boball píše:
Nevím přesně kolik je to let, dětem je přes třicet, bylo to někdy těsně po revoluci. Vím to chvíli, vyprávěla mi to asi před necelým měsícem. Její muž byl magor, Když jsme měli třídní sraz, přijel hned po začátku pro ní, násilím jí chtěl dostat do auta a odvézt. Když jsem jí bránila, chtěl nás obě zbít, pak vstal můj manžel, chytnul ho za flígr a vyhodil z hospody. Vrátil se, zařval na ní, že jí zabije, rozkopal dveře a utekl. Takovému člověku uvěřili, no tak co si potom myslet. Detaily nevím, osobně, jsem se naštěstí do takových situací nikdy nedostala.

No tak alespoň ví, co čekat, když si s něčím takovým udělám děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
10.11.23 08:27
@Sisika9 píše:
Minimálně neodejít od 4 měsíčního dítěte 8o a 3/4 roku se s ním nevídat? 8o 8o 8o to prostě normální rodič neudělá :poblion:

Hele, to tvrdi ta matka.
Mohlo to byt jinak.
A i kdyby, je v zajmu ditete otce znat a navazat s nim vztah, coz matka bojkotuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
10.11.23 08:28
@Zmatka píše:
@Borrealis Mam dite o neco starsi nez je Bertik a koji se cca co 3-5 hodin. Pred spanim, po spani vzdy, bez prsa by neusla. Behem noci cca 4×. Predstava, ze ji musim dat otci na noc, place, ze ho nezna, place, ze chce prso, ze chce usinat u kojeni, ta mi dobre nedela…A tam neslo jen o kojeni, hl. i dle posudku psychologu ten chlapecek brecel, ze k tatovi nechce, mel regulerni trauma. Neznal ho, do roka se o nej otec nezajimal.

ale proč ho nezná? To je o tom, navíc ve 2 letech už dítě nemá mléko jako jedinou stravu. Jo dítě to odnese a je chudák, ale proč ho dítě nezná není jeho chyba :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
10.11.23 08:29
@jkra píše:
Píši, že on teď odjede na turné, na dva měsíce. Tak je celkem ujeté, že dítě nebude s mámou, ale s prarodiči.

Muzu zdroj? Ja naopak cetl, ze vloni pres Vanoce byl pryc 14 dni.
A i kdyby, tak si praci prizpusobi.Jak muzes vedet, ze ne? Přání otcem myslenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
10.11.23 08:30
@Sisika9 píše:
No tak alespoň ví, co čekat, když si s něčím takovým udělám děti :nevim:

Netuším, jak se choval předtím, než ty děti měli, psychopati když chtějí umí se ovládat dokonale. Já ho viděla jen jednou. Spolužačka je dávno rozvedená, má další dvě děti, dnes už jedno taky dospělé a druhé na prahu dospělosti. Naštěstí čas jí toho blázna zbavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
10.11.23 08:33
@Serpentini píše:
Co jsem viděla její video, tak tři dny po sobě po odebrání ji otec umožnil syna vidět a nakojit. Dal nevím, protože to úplně nesleduji, je mi z toho cirkusu zle a je mi zle z toho co dělají tomu dítěti.

Otec ji ho ted pokud vim nedava vubec. Tak to je teda fakt prvotridni zm…Dokud nebude pravomocny novy rozsudek, tak jeji hodiny nejsou vymahatelne a tudiz ma smulu. Co to o nem rika…ze?

Hrozne divne je, ze soud neurcil predbezko. Resp. normalni by bylo ho priklepnout. Podle me je fakt zaujaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
10.11.23 08:36
@boball píše:
Netuším, jak se choval předtím, než ty děti měli, psychopati když chtějí umí se ovládat dokonale. Já ho viděla jen jednou. Spolužačka je dávno rozvedená, má další dvě děti, dnes už jedno taky dospělé a druhé na prahu dospělosti. Naštěstí čas jí toho blázna zbavil.

Děti je množné číslo, umím si představit, že se choval slušně nějakou dobu, ale rozhodne ne treba 5 let, nez ty deti stihli. Normální člověk prostě nejpozději po první facce odejde. Vychovávat děti v domácnosti s domácím násilím je hnus a pokud děti vzali a dali do děcáku nebo prarodičům rozhodně jim bylo líp než v takové domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
10.11.23 08:37
@Zmatka píše:
Otec ji ho ted pokud vim nedava vubec. Tak to je teda fakt prvotridni zm…Dokud nebude pravomocny novy rozsudek, tak jeji hodiny nejsou vymahatelne a tudiz ma smulu. Co to o nem rika…ze?Hrozne divne je, ze soud neurcil predbezko. Resp. normalni by bylo ho priklepnout. Podle me je fakt zaujaty.

Tak pokud matka odmítla otci předávat je oprávněná obává, že jí ho dá a ona už ho nevrátí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
10.11.23 08:38
@Zmatka píše:
Otec ji ho ted pokud vim nedava vubec. Tak to je teda fakt prvotridni zm…Dokud nebude pravomocny novy rozsudek, tak jeji hodiny nejsou vymahatelne a tudiz ma smulu. Co to o nem rika…ze?Hrozne divne je, ze soud neurcil predbezko. Resp. normalni by bylo ho priklepnout. Podle me je fakt zaujaty.

A ze ona delala to samy, jen v mnohem vetsi mire, ti nevadi?
A co ta medializace, falesne trestni oznámení? Co dlouhodobe poskozovani otce, to neni nic?
Tady si to ta matka po.rala sama. Mela od začátku podporovat vztah ditete s otcem a nebranit v nem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parenicka
10.11.23 08:39

Ja mam nazor takovy, ze matka je magor. Videly jste cele to video z předání ditete?? Na instagram ho dala osekane.

• Citovat
  • Upravit
34473
10.11.23 08:41

Jsou švihlí oba dva. Ona si myslela, že se přikryje kojením a nějak ji to nevyšlo. Medializace je jednostranná a zaujatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
@ondrej190 píše:
Otazka je, proc by za usi potreboval otec.

Protože kdyby nebyl stejnej magor, jako matka, dá teď ego stranou a bude se s dítětem vídat postupně za přítomnosti matky. Zas slez z koně, není o nic svatější, než ona. A mrsknout ho na x tydnů k prarodičům… kdyby nebyl pošahanec, normálně ho na tu dobu nechá matce s dohodou, že umožní každý den dva telefonáty třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parenicka
@Sworley píše:
Případ jsem zachytila teprve včera, něco jsem četla. Podrobně to nesleduju.
Takže pantáta odešel od rodiny, od čtyřměsíčního mimina, rok si nevzpomněl, že nějaký dítě má, poté si najednou vyvzpoměl, že chce dítě třikrát v týdnu na šest hodin, ač ho dítě prakticky neznalo.
Bez dohody, bez zvykání, bez asistence. Matka odmítala, navrhovala řešení, tak se z ní udělal, cvok, z otce lepší rodič a o dítě pečují nakonec prarodiče. Neskutečný. Když pominul kojení, tak pro to dítě to musí být bez mámy šílený. Že je ženská hysterická se vůbec nedivím.

takhle to ale neni, i v rozsudku bylo psáno ze o dite mel zajem hned, ale ona mu to nedovolila a chtela jen za jeji pritomnosti nebo pritomnosti dalsi osoby… kojeni 2 a pul leteho decka nebudu raději komentovat…
to obtezovani si vymyslet ale nemusela, uz vubec u někoho kdo pracuje s detmi

• Citovat
  • Upravit
15095
10.11.23 08:42
@Sisika9 píše:
Děti je množné číslo, umím si představit, že se choval slušně nějakou dobu, ale rozhodne ne treba 5 let, nez ty deti stihli. Normální člověk prostě nejpozději po první facce odejde. Vychovávat děti v domácnosti s domácím násilím je hnus a pokud děti vzali a dali do děcáku nebo prarodičům rozhodně jim bylo líp než v takové domácnosti.

Já ti nevím, ale ty asi něak nerozumíš, co píšu. Žádným prarodičům je nedali, naštěstí, jeho rodiče byli stejní jako on. A děti v děcáku byly asi tři měsíce. Jsou rok od sebe. Když jí děti odebrali, byla v té době již sama, proto tak jeho rodina řádila. Vzepřela se jim a odeša. A pak se děly věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65344
10.11.23 08:43

Na fb toho otce je soudní vyjádření.
Sleduju to jen okrajové, Bára mi nepřijde moc důvěryhodná, otec je asi bezcitné hovádko.
Ale chlapečka je mi líto.
Snad to pro něj dopadne co nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna