Případ Báry a Bertíka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18228
10.11.23 09:18
@Temnástranasíly píše:
Ty, ale odpovídat cizí ženské, no to by mě taky mohlo :think:

Bulvárne libivejsi jsou srdíčka, dušičky, slzicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
@Cullenova píše:
Mi prijde, ze ona neco resi s PCR kazdy den a stejne ji to je k nicemu.

Jí jde o dobro dítěte. Tak určitě. Dám veřejně na instagram fotku jak kojím školkové dítě, aby se mu s ní mohly za 4 roky spolužáci vysmát. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
@Parenicka píše:
to je fakt blazen, chudaci policajti…

Takových bláznivek je. Vytáhnou prso a kojí i tříleté dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
10.11.23 09:19
@Petra Z píše:
@bertoldina dostala pokutu

Díky. Takže věděla, že to k tomuto směřuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810

Já bych tohle ukazovala ve školách na sex. výchově. Aneb jak dopadneš, když si uděláš dítě s de.ilem :nevim: zaručená antikoncepce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1

@Parenicka a kdes to viděla?

• Citovat
  • Upravit
2667
@Buba mara píše:
Je to celé takové divoké. Těžko soudit, nikdo jsme u toho nebyl, takže kdoví. Ale je divné, že manžel už měl podobné problémy s první ženou, údajně také psychicky nevyrovnanou, je divné, že se o dítě nezajímal a najednou si po roce vzpomněl a chce ho stůj co stůj. Děcko je zjevně na maminku fixované, možná až moc, ale to se není čemu divit, když bylo až doteď jenom s ní a táta je pro něj cizí. Jak dalece té závislosti matka pomáhá, to je také k diskuzi. Na druhou stranu batoleti asi těžko vysvětlí, že ten pán, co si ho chce odvést, je jeho táta a že s ním musí jít. A když byste viděly, že je vaše dítě ve stresu, když ho dáváte někomu, kam nechce a ještě víte, že se vrátí úplně rozhozené, tak co? Co byste dělaly, když navíc s partnerem ani není dohoda možná? A matka se dohodnout prý chtěla a navrhovala několik řešení -bez odezvy. A co byste dělaly, kdyby vám dítě násilím odebrala policie jen tak, bez varování, na procházce? A že tam to násilí je, o tom nepochybuji. Dítě se brání, máma ho brání, policie musí konat. Já si to teda ani neumím představit. Nejhorší je to pro to dítě, z toho má pak trauma na celý život. Jakkoliv chápu, že nárok na péči o dítě mají oba rodiče, tak dítě není věc, kterou si „musíte“ na základě výroku soudu bez diskuse předávat. Zvlášť, když tím je dítě a hlavně maličké dítě, které z toho nemůže mít rozum, traumatizované. V tomto případě by si mělo sáhnout do svědomí více lidí. Počínaje rodiči, přes soudy a OSPOD.

Pises spoustu nesmyslu.
Policie odebrala dite bez varovani, na prochazce? To jako vazne? Schovava se s nim, neplni, co ma podle rozsudku, napomenuti i pokutu dostala, a ty napises bez varování???
A ze dite otce nezna, tomu ona sama nepomohla? No a jestli zacala kojit az ve chvili zasahu, co si o takovy " taky matce" myslet.
At se pak damy nedivi, ze jim jejich komedii s kojením ve vetsi nez nezbytne mire nikdo nezere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
10.11.23 09:20
@boball píše:
Já netvrdím, že chyba není u ní, trvání na tom, že dvou a půl leté dítě potřebuje nutně kojení je ujeté. Nicméně, i to urputné chování otce také o něčem vypovídá.

bohužel dost často o tom, že ho druhá strana dohnala na kraj sil a už nemá co jiného podniknout, pokud nechce přijít o dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
10.11.23 09:21
@bertoldina píše:
Zanet prsou? Když už se v tomhle veku dítěte nedělá mléko do zásoby?

Rikala jsem si uplne to stejne :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
10.11.23 09:23
@SlečnaDahlia píše:
Naštěstí v době internetu máme široký a takřka neomezený přístup ke statistice a nemusíme se v tak zásadních věcech spoléhat na dojmy nějaké Keyllah.Ze všech prokázaně křivých obvinění z trestných činů opravdu část padá na znásilnění.Je jich minimum oproti nahlášeným případům, u kterých se prokáže, že se staly, a naprosté minimum proti odhadu prevalence (tj. víme, že většina případů znásilnění se stále nehlásí). V překladu: když někdo oznamuje znásilnění, je mnohem pravděpodobnější, že nelže, než že lže. Ano, některé matky určitě jsou schopny si tohle na otce vymyslet, aby bránily ve styku (hnus, co si budem), ale 99% je jednak úplně nepodložená informace, jednak prostě těch dětí, které jsou doma zneužívány, je více, než kolik jich falešně hlásí matky. Bohužel. Zadej si do Googlu „křivá obvinění ze znásilnění“ a vyjede ti opravdu hodně různých zdrojů dat.

ale my se nebavíme o znásilnění, ale o křivých výpovědích týkajících se zneužívání dětí v rámci opatrovnických bojů :think: to je opravdu o něčem jiném, ale jasně, nějaké keyllah věřit nemusíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
10.11.23 09:23
@Sisika9 píše:
Jí jde o dobro dítěte. Tak určitě. Dám veřejně na instagram fotku jak kojím školkové dítě, aby se mu s ní mohly za 4 roky spolužáci vysmát. :pocitac:

Mne to prijde proste divne kojit ve dvou a pul letech. Mam stejne stare dite, chodi do skolky a nedovedu si predstavit, ze misto toho, aby svacil s detmi u stolu, tam prijdu, vytahnu kozu a bude svacit moje mliko :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
10.11.23 09:24
@Acinore píše:
Já bych tohle ukazovala ve školách na sex. výchově. Aneb jak dopadneš, když si uděláš dítě s de.ilem :nevim: zaručená antikoncepce

Si nevyberes. Mam pocit, ze v dnesni dobe je deb.il kazdy druhy. Staci diskuze tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
10.11.23 09:25
@Acinore píše:

Já také.

Aneb jak dopadneš, když si uděláš dítě s kačenou a manipulátorkou, která se neštítí udělat si z kojení dítěte karabáč.

Jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet - vlastní ego nadevše a zájem dítěte je pro oba dva až to poslední. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
10.11.23 09:26
@topazio píše:
@Zmatka Chlapec už kojit nepotřebuje. Ona je jen kojofanatička. Jako jiné kojící matky, které ještě kojí batolata. Některé i školkové děti. :zed:

Promin, ale proste jsou zeny, ktere koji dlouhodobe. WHO uz ted doporucuje, ze se ma kojit mininalne dva roky, lepe ctyri. Lekari. Tak zas z toho nedelej takovou patologii a fanatismus. V prirode lidi koji do peti let, lidoopi taky. Imunologicky mely dlouhodobe kojene deti vyhodu…

Ale hl. mi prijde, ze to je v tomhle pribehu celkem nedulezity. Ani jeden ten rodic neni asi vyslovene nasilnik, takze si Bertik zaslouzi byt s obema, a zaslouzi si, aby se mu dal nejaky cas, aby si na toho tatu zvykl. Zrovna tak, kdyby byla matka sebehysterictejsi, nezaslouzi si za to odebrani ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
10.11.23 09:27
@sahrazad1 píše:
Děvčata, tady tahá za nitky někdo úplně jiný - a to stará duchna - matka otce. Ona je prý vyhlášena hudebnice, celá rodina zazobana a to ona chce vnuka pro sebe. Otce syn nezajímá, nezajímal se od doby, co od rodiny odešel, ale bohužel jeho matinka vnuka chce, a to asi tak, ze co nejvíce. Prý už jednu snachu odrovnala, tak teď je na radě druhá. O dítě tu vůbec nejde, jde o tu starou sobeckou babu, která jej chce pro sebe.

Pry, pry. Interpretace matky.
Hudebnici jsou vsichni, tchyne i matka, i otec 🤷🏻‍♂️
Tvrzeni " dite otce nezajima, dite chce babicka" je nedoložitelný slint, fabulace, majici za ukol otce v ocich verejnosti pospinit. Neco jako tvrzeni o prodané harfe a nemajetnosti matky, majici pritom majetek v hodnote desitek milionu Kc ( podle Katastru).
Kdyby se otec nezajimaj, tak se nesoudi a nedomaha se vic nez 100× matkou zmareneho kontaktu. A ze je otec od pohledu " studeny ",nebo co? Tak si měla najit nejakeho jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna