Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Alušáček přesně, pro mě hovadko, můžeme se tady dohadovat, kdo z nich je větší, ale rozhodnutí soudu se fakt povedlo a odsere to dítě
@g.sandova píše:
Asi tak, no. A pokud vím, matka se snažila o asistovany kontakt.
No, to tvrdí i otec, že na to přistoupil a údajně mu jej stejně nedala… To je jak na dětském hřišti řešit, kdo komu dřív sebral lopatku.
@g.sandova píše:
@Alušáček přesně, pro mě hovadko, můžeme se tady dohadovat, kdo z nich je větší, ale rozhodnutí soudu se fakt povedlo a odsere to dítě
jen pro zajímavost, jak podle tebe měl rozhodnout soud? ![]()
@Villanelle píše:
No, to tvrdí i otec, že na to přistoupil a údajně mu jej stejně nedala… To je jak na dětském hřišti řešit, kdo komu dřív sebral lopatku.
asi tak…na druhou stranu se dá celkem dobře dohledat, jak a proč soud rozhodl a jak na to matka zareagovala…jako pokud musí být po někom vyhlášeno pátrání protože nedodržuje rozhodnutí soudu a skrývá se a následně při výkonu musí asistovat policie, tak to musí být hardcore. Jako tomuto dítko vystavit? ![]()
@Keyllah píše:
jen pro zajímavost, jak podle tebe měl rozhodnout soud?
To je snad ta nejjednoduší otázka. Měl projednat ta nařčení ze sexuálního násilí a nařídit asistovaný styk s mediátorem dokud si nezačne Bertík vytvářet pouto i s druhým rodičem.
@MamkaDouDou píše:
To je snad ta nejjednoduší otázka. Měl projednat ta nařčení ze sexuálního násilí a nařídit asistovaný styk s mediátorem dokud si nezačne Bertík vytvářet pouto i s druhým rodičem.
@MamkaDouDou píše:
To je snad ta nejjednoduší otázka. Měl projednat ta nařčení ze sexuálního násilía nařídit asistovaný styk s mediátorem dokud si nezačne Bertík vytvářet pouto i s druhým rodičem.
Toto dávno projednala policie a neshledala Marka ani podezřelým
!
@Keyllah píše:
tak ono, když ti někdo i asistovaný styk bojkotuje právě s odkazem, že musí být dítko kojeno, tak to akceptuješ jednou, dvakrát a pak už prostě dojde na lámání chleba. Čas na to seznámit dítko se svým otcem měla, je jen otázkou, zda ji nevyhovovalo ho udržovat ve fázi „cizí“. Možná si myslela, že tím na to vyzraje a vyhraje a v konečném důsledku se to obrátilo proti dítěti. Jen pro zajímavost, jak dlouho by jsi ty sama akceptovala zabránění styku s vlastním dítětem? Jak dlouho by jsi to nechala být, než by jsi přistoupila k řešení, které dítko poznamená?
Pokud vím tak matka chtěla asistovany styk, ale nebylo tomu vyhověno.. Otec dite opustil ve 4mesich, pal musí tedy počítat s následky a ne se o dite násilím rvát. Stejně se o dite nestará, dite je u prarodičů ne s otcem. Já bych svoje dite nikdy neopustila, tím pádem bych nikdy nemusela být v této situaci a hlavně bych nikdy neudělala nic takového aby se moje dite trápilo. neříkám, ze matka Bertika v ničem neudělala chybu, ale otec bez pezpaterní zmetek, který mysli jen sám na sebe a svoje ego.
@MamkaDouDou píše:
to nasili hned vyloucili lekari a bylo jasne ze si to matka vymyslela…
@Bytsamsebou píše: Četla jsem rozsudky soudu a viděla Bářino,,vystoupení " na videu. Všechno odstartovala Bára, kdy od malička bránila otci ve styku dítěte. Teď se oba chovají jak b.lbci, bohužel nejvíc trpí Bertík. Vše je medializované a o to to bude pro dítě horší! Barbora Plachá udělala ze sebe akorát tak psychicky labilní krávu a veřejně pomlouvá svého manžela, jeho rodinu, Policii, soud, OSPOD a všechny orgány. Nehledě na to, že manžela obviňuje z nepravdivých nařčení (sexuální zneužívání syna, domácí násilí, únos syna, atd. ) a vědomě udává jeho adresu, či adresu jeho rodičů, aby je obyvatelstvo veřejně lynčovalo!
Zatímco Marek Štilec jen nasdílel rozsudek soudu a vydal prohlášení o prohlášení o lživosti manželky.
Přikláním se více k Markovi a doufám, že bude Bertík naprosto v pohodě a nebudou ho lidé s touto šaškárnou už navždy spojovat!
Tak obvinit že sexuálního napadení je hodně blbý, a měla vědět, že tohle se obrátí proti ní. J
@Keyllah píše:a nepleteš si to trochu? sexuální násilí řeší policie a úplně jiný soud než ten opatrovnický…nic ve zlým, ale pokud je toto „nejjednodušší otázka“ a toto je tvé řešení, tak se moc nedivím, že si laická veřejnost dělá nějaký obrázek, aniž by cokoli konkrétnějšího věděla…A nepřehlédla jsi ty informace o asistovaném styku? proč by to soud měl nyní nařizovat, když už tam dávno měl být, ale řádně neprobíhal?
Pracuju v advokátce a můj muž je advokát, představ si že představu mám. Řešit to samozřejmě bude PČR a pak tresto, ale pokud takové podezření je, tak k tomu soud přihlíží. Pokud už to PČR prošetřils, tak můžeš první část vypustit.
Soud ho měl nařídit, protože to je nejlepší řešení pro dítě.
https://x.com/…944374198739?s=20
psychopatka totalni… trauma decku zpusobila jen ona, nevim jestli to tu uz nekdo dával tuto celou verzi
Příspěvek upraven 10.11.23 v 10:54
@MamkaDouDou píše:
Pracuju v advokátce a můj muž je advokát, představ si že představu mám. Řešit to samozřejmě bude PČR a pak tresto, ale pokud takové podezření je, tak k tomu soud přihlíží. Pokud už to PČR prošetřils, tak můžeš první část vypustit.Soud ho měl nařídit, protože to je nejlepší řešení pro dítě.
v rozsudku stoji, ze podezreni bylo vyvraceno lekari ihned…
@Parenicka píše:
to nasili hned vyloucili lekari a bylo jasne ze si to matka vymyslela…
A kde to info berete? Já to nikde nenašla.