Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Parenicka píše:
ona si protireci, popisuje jak chlapecek strada, je pohubly, zniceny a v druhe vete rekne ze si chlapecek hraje s babickou na zahrade kdyz je tam opet stalkuje
Nebo jak teď spolu byli s Bertíkem a prarodiči v dětském koutku a on nechtěl jíst. Bodejď, když ho předtím nakojila jednou půl hodiny a pak 40 minut
.
@Bytsamsebou píše:
Nebo jak teď spolu byli s Bertíkem a prarodiči v dětském koutku a on nechtěl jíst. Bodejď, když ho předtím nakojila jednou půl hodiny a pak 40 minut.
asi tak nejak, ona je fakt nejaka divna, ja se te soudkyni vubec nevidim
@Parenicka píše:
Jj, jinak ona dávala svůj pohled na děti jsou taky lidi na fb. Mluvila tam naprosto skvěle, jen mi to nedávalo smysl a hledala jsem k tomu více.
@Parenicka píše:
A proto se nedivím, že do toho nezasáhla žádná celebrita, či influencerka, protože by měla z ostudy kabát.
@Bytsamsebou píše:
A proto se nedivím, že do toho nezasáhla žádná celebrita, či influencerka, protože by měla z ostudy kabát.
sdilela to Vignerova, Salakova, Koprivova a Salte
co tak vím… jedna chytrejsi nez druha
je to ale k smíchu jak tam porad oznacuji Stibrovou, dokonce i prezidenta
![]()
@Parenicka píše:
sdilela to Vignerova, Salakova, Koprivova a Salteco tak vím… jedna chytrejsi nez druha
je to ale k smíchu jak tam porad oznacuji Stibrovou, dokonce i prezidenta![]()
Tak doufám, že Nikole sedí na rukách manžel ![]()
@Zmatka píše:
Promin, ale proste jsou zeny, ktere koji dlouhodobe. WHO uz ted doporucuje, ze se ma kojit mininalne dva roky, lepe ctyri. Lekari. Tak zas z toho nedelej takovou patologii a fanatismus. V prirode lidi koji do peti let, lidoopi taky. Imunologicky mely dlouhodobe kojene deti vyhodu…Ale hl. mi prijde, ze to je v tomhle pribehu celkem nedulezity. Ani jeden ten rodic neni asi vyslovene nasilnik, takze si Bertik zaslouzi byt s obema, a zaslouzi si, aby se mu dal nejaky cas, aby si na toho tatu zvykl. Zrovna tak, kdyby byla matka sebehysterictejsi, nezaslouzi si za to odebrani ditete.
Souhlasim.
Hlavně, aby to nedopadlo, jak s tím chlapečkem co šel naposledy sánkovat ![]()
@Bytsamsebou píše:
Jako jak vypadá?
Ja si ho nasla, byla jsem zvedava. ![]()
@DandátkoP píše:
Ja si ho nasla, byla jsem zvedava.
Tak to asi každý, kdo zaznamenal tuto kauzu. Nebo spíš doufám ![]()
Ja jinak nevim moc, co si o tom myslet, kazda mince ma dve strany no. Je mi ji lito, nedokazu si predstavit, ze by mi nekdo vzal takhle dite. Na druhou sranu s tim kojenim je fakt blazen, co prispevek, to kojeni… mi to u dvouletaka uz prijde taky prestreleny. ![]()
@DandátkoP píše:
Ja jinak nevim moc, co si o tom myslet, kazda mince ma dve strany no. Je mi ji lito, nedokazu si predstavit, ze by mi nekdo vzal takhle dite. Na druhou sranu s tim kojenim je fakt blazen, co prispevek, to kojeni… mi to u dvouletaka uz prijde taky prestreleny.
Mne to celé už keď som videla len jej stranu pripadalo, že je to len snaha o pomstu cez dieťa a kojenie používa hlavne ako nástroj na dosiahnutie svojich cieľov.
A po prečítaní otcovej strany (rok mu vraj branila v akomkoľvek kontakte) to tak nejak zapadá do seba.
Ne, ale pokud soud vyhodnotí, že je to důvodné podezření, tak to předběžko vydá. Kdyby podvodníkům obstavovali účty soudy až zpětně nedostane nikdo nic.