Případ Báry a Bertíka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5098
10.11.23 09:03
@Villanelle píše:
Jo, ona je minimálně velice zdatná manipulatorka. Kdyby v tom nebylo dítě, je to směšný. I ten její popis té exekuce - ona drží dítě u prsu, odmítá ho dát, ječí, a zakončí to slovy ‚otec si ho chladnokrevně odnesl a ani mi nedovolil dát mu pusu‘. Tvl, co to má být? Pusu mu mohla dát v klidu, kdyby se nechovala jako blázen.
Ona moc dobře ví, co má říkat a jak.

No prej fakr nabehli s exekuci nekam do zoo, ona zrovna kojila a dite ji vyslovene od toho prsu odtrhli. To dite je vazne chudak, uplne posr…detstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parenicka
10.11.23 09:04
@Zmatka píše:
No prej fakr nabehli s exekuci nekam do zoo, ona zrovna kojila a dite ji vyslovene od toho prsu odtrhli. To dite je vazne chudak, uplne posr…detstvi.

tak ona se s nim schovavala i kdyz uz soud byl pravomocny, musela to cekat

• Citovat
  • Upravit
5098
10.11.23 09:07
@Parenicka píše:
tak ona se s nim schovavala i kdyz uz soud byl pravomocny, musela to cekat

Cekat exekuci asi mohla, ale promin, udelat to tak, ze tam na ne nabehnou ctyri lidi a vyslovene kojici dite odtrhnou od prsu 8o

A Bara neni jedina, ktery jeste maly miminko, kojence, dali klidne i pres noc otci. Tohle me na tom desi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
10.11.23 09:07
@g.sandova píše:
Jako mně je vcelku jedno, že je matka kráva, a třeba je. Já nechápu, proč by měl být itec lepší a proč odebrali dítě matce a dítě přišlo o matku? Je to zvraceny

Protože neplnila rozsudek… Zajímalo by mě, jestli předtím dostala pokutu, to jsem zatím nezaznamenala :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65343
10.11.23 09:08

@bertoldina dostala pokutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
10.11.23 09:08

Mi prijde, ze ona neco resi s PCR kazdy den a stejne ji to je k nicemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parenicka
10.11.23 09:11
@Zmatka píše:
Cekat exekuci asi mohla, ale promin, udelat to tak, ze tam na ne nabehnou ctyri lidi a vyslovene kojici dite odtrhnou od prsu 8oA Bara neni jedina, ktery jeste maly miminko, kojence, dali klidne i pres noc otci. Tohle me na tom desi.

ona ho zacala kojit az kdyz prisli, vyuziva to jako zbran… pritom je to k smichu tak velke decko

• Citovat
  • Upravit
sahrazad1
10.11.23 09:11

Děvčata, tady tahá za nitky někdo úplně jiný - a to stará duchna - matka otce. Ona je prý vyhlášena hudebnice, celá rodina zazobana a to ona chce vnuka pro sebe. Otce syn nezajímá, nezajímal se od doby, co od rodiny odešel, ale bohužel jeho matinka vnuka chce, a to asi tak, ze co nejvíce. Prý už jednu snachu odrovnala, tak teď je na radě druhá. O dítě tu vůbec nejde, jde o tu starou sobeckou babu, která jej chce pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
6645
10.11.23 09:12
@Zmatka píše:
Jinak ja jsem uz tak pred rokem otce kontaktovala, proc nepristoupi na asistovany styk, ze rvat takhle dite na silu je pro nej desne trauma. Tehdy odepsal jen to „ze si to mela pani XY driv lip rozmyslet“ a podobne reci. Proste naprosto jsem tam nevidela zadny zajem o to dite, a uplne studenej jak psi cumak.Ona hystericka proste je, ja nejaky video videla. Ale ja v jeji situaci uz bych byla hystericka na injekci… :nevim:

Ty, ale odpovídat cizí ženské, no to by mě taky mohlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
10.11.23 09:12

@Parenicka I kdyby tak je dost nedustojny to dite odtrhavat. Tak snad pockam ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parenicka
10.11.23 09:13
@Cullenova píše:

to je fakt blazen, chudaci policajti…

• Citovat
  • Upravit
Parenicka
10.11.23 09:14
@Zmatka píše:
@Parenicka I kdyby tak je dost nedustojny to dite odtrhavat. Tak snad pockam ne?

když koji 2 hodiny jen aby ji ho nevzali? taky maji jen jednu trpelivost

• Citovat
  • Upravit
Parenicka
10.11.23 09:15
@sahrazad1 píše:
Děvčata, tady tahá za nitky někdo úplně jiný - a to stará duchna - matka otce. Ona je prý vyhlášena hudebnice, celá rodina zazobana a to ona chce vnuka pro sebe. Otce syn nezajímá, nezajímal se od doby, co od rodiny odešel, ale bohužel jeho matinka vnuka chce, a to asi tak, ze co nejvíce. Prý už jednu snachu odrovnala, tak teď je na radě druhá. O dítě tu vůbec nejde, jde o tu starou sobeckou babu, která jej chce pro sebe.

ale prd vzdyt ona ji jako prvni toho maleho ukazala i kdyz nemusela ted po tomhle rozsudku

• Citovat
  • Upravit
18228
10.11.23 09:15
@Cullenova píše:

Zanet prsou? Když už se v tomhle veku dítěte nedělá mléko do zásoby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.11.23 09:17

@Zmatka Chlapec už kojit nepotřebuje. Ona je jen kojofanatička. Jako jiné kojící matky, které ještě kojí batolata. Některé i školkové děti. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna