Příprava do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10881
26.6.18 18:27

@Kukacka123 my jsme toaletak taky na seznamu meli, divila jsem se tomu jako tele. Ale k dispozici nakonec byl, tak nevím, proč ho tam psali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
26.6.18 22:45

@Kukacka123 Na velkou ne, v cizim prostředí nejdu minimalne prvnich 5 dni. A na malou bylo doporuceno do sprchy, coz jsem praktikovala jeste nejakou dobu doma, takze papir netreba. A nejspis i po te velke bych tesne po porodu misto papiru volila tu sprchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.6.18 10:00

@citlivaduse my nemeli, takze jsem za svuj byla rada, kor po tom klistyru :mrgreen:

@j.a.n.i1 no, ale me by treba bez velky dom nepustili. Potrebuji vedet, ze je vse v poradku a streva pracuji ;) a na malou jsem chodila normalne na zachod (ja teda po cisari, nesita dole), ale co vim, tak vsechny holky chodily na wc ;) a ja bych teda nedokazala po velke se neutrit, ac bych pak sla do sprchy :lol: nejak nevidim problem, vzit si toaletak no, ac jako je to blbost no :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
27.6.18 10:32

@Kukacka123 Jsem jim prostě řekla, že jsem byla… těžko si zkontrolují, zda je to pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.6.18 12:18

@j.a.n.i1 no, leda tak :mrgreen: moje „spolubydlici“ to taky tak udelala, ja to riskovat nechtela a byla jsem i rada, ze jsem sla, celkem uleva :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
27.6.18 13:48

@Kukacka123 Tak ja zas vim, ze to v cizim prostředí tak proste mam kdykoliv, tak by bylo kontraproduktivni se snazi dojit si tam. Jo a byla jsem asi pul hodiny po prijezdu domu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHora
27.6.18 15:25

No, tak teda zajímavý čtení :-D já budu rodit ve Stodě a toaleťák si teda beru s sebou taky :-D a nejen normální, ale i vlhčený toaletní papír. Asi toho mám na seznamu víc než ostatní, ale chci být připravená na všechno :-D :-) Pro mimčo teda připravim jen pár oblečků, asi jen hlavně na odjezd a kdyby náhodou a pro sebe mám dvě noční kojící košile, prý by mi je mohli teda v porodnici taky někam zašantročit, ale přece když si je u nich nenechám vyprat, tak nemaj šanci! :-) mimochodem, jste tu všechny už maminy, nebo je tu někdo taky těhu a připravuje se stejně jako já? Dneska mi přišel balíček s Aniballem, tak jsem na to zvědavá!!!

• Citovat
  • Upravit
7712
27.6.18 16:09

@j.a.n.i1 jo, to ja s tim problem nemam, takze v pohode :mrgreen: ale byla jsem tak prazdna po klistyru, ze jsem si taky musela par dni pockat :P po cisari navic davaji dva dny dietku (presnidavka, jogurt, rohlik - cely den), tak sem musela nejdriv zaludek a streva zaplnit :jazyk:

@LucieHora ja uz jsem 14 dni maminka :srdce: joo a vlhcenej toaletak jsem mela taky :palec: hele ja toho mela dost a co mi chybelo, tak donesl pak manzel nebo nasi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková