Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Andy27 píše:
Efaklar od la roche posay
To je co za krém? Co dělá s pletí? A cenová relace?
Me je 23 a kolikrat to mam chut polit kyselinou. Taky si rada necham poradit
Me pomohlo toto: http://www.lekarna.cz/…0ml-530338t/ a k tomu samozrejme i krem. Byl i gel misto kremu, ale nevim jestli se to jeste vyrabi.
Cistici gel, a je suprovej, plet se mi po nem hodne spravila, tadle kosmetika je jen z lekary a pocitej ze das kolem 350.Ale je toho hodne a vyplati se.Zkus si nejdriv treba rict o vzorky
@Andy27 píše:
Cistici gel, a je suprovej, plet se mi po nem hodne spravila, tadle kosmetika je jen z lekary a pocitej ze das kolem 350.Ale je toho hodne a vyplati se.Zkus si nejdriv treba rict o vzorky
Děkuji, já bych chtěla právě jen z lékárny ![]()
Mamce jsem na její dlouhodobou problematickou pleť pořídila přírodní olejíček na akné a pochvaluje si, zázraky nejsou sice přes noc, ale celkově je to prý lepší
Pokud chceš napiš sz, nechci vypadat že tady dělám reklamu, mám jen tip odkud beru poctivé přírodní výrobky ![]()
Vubec la roche posay ma vice pripravku, ale efaklar je silnej a zatahuje i pory. a zaroven je i na citlivou pokozku.
@Anonymní píše:
Pěkný večer přeji. Neznáte, nebo nemáte zkušnosti s přípravky na plet, která má všude pupínky? Trpím už od puberty už několik let a stále se mi dělají. Je mi 22 let vždy před MS s tím počítám, ale po ní? Chtěla bych čistou pěknou plet. Nemáte zkušenosti s nějakými kremy či jinými přípravkami? Děkuji
Jediné, co opravdu pomůže, je chodit pravidelně každý měsíc ke kosmetičce.
Tady ti můžeme jen doporučit, ale nikdo ti nemůže pomoct doopravdy. Zajdi si k nějaké pořádné kosmetičce, která ví co dělá, nech si doporučit nějaký krém, masku, možná ti udělá ošetření..jdi k odborníkovi ![]()
A na pleť je vhodný rybí olej a zinek. ![]()
Můžeš také zkusit vitamíny - Biosil, když jsem měla jeden čas horší pleť, tak mi ho doporučila kosmetička a je levný.
Příspěvek upraven 02.02.14 v 11:17
Jarishův roztok je třeba fajn koupíš v lékárně za pár kaček. Já tím léčím veškeré neduhy pleti
Kamarádka používala na akné a pomohl jí, ale to je individuální. Každopádně já používám místo tonizační vody
je to levné a mnohem účinnější
Můžeš vyzkoušet ![]()
Pěkný večer přeji. Neznáte, nebo nemáte zkušnosti s přípravky na plet, která má všude pupínky? Trpím už od puberty už několik let a stále se mi dělají. Je mi 22 let vždy před MS s tím počítám, ale po ní? Chtěla bych čistou pěknou plet. Nemáte zkušenosti s nějakými kremy či jinými přípravkami? Děkuji