Přípravek na pleť

Anonymní
1.2.14 22:07

Přípravek na plet

Pěkný večer přeji. Neznáte, nebo nemáte zkušnosti s přípravky na plet, která má všude pupínky? Trpím už od puberty už několik let a stále se mi dělají. Je mi 22 let vždy před MS s tím počítám, ale po ní? Chtěla bych čistou pěknou plet. Nemáte zkušenosti s nějakými kremy či jinými přípravkami? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
1.2.14 22:10

Efaklar od la roche posay

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.14 22:11
@Andy27 píše:
Efaklar od la roche posay

To je co za krém? Co dělá s pletí? A cenová relace?

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
1.2.14 22:12

Me je 23 a kolikrat to mam chut polit kyselinou. Taky si rada necham poradit

• Citovat
  • Upravit
830
1.2.14 22:13

Me pomohlo toto: http://www.lekarna.cz/…0ml-530338t/ a k tomu samozrejme i krem. Byl i gel misto kremu, ale nevim jestli se to jeste vyrabi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.2.14 22:15

Cistici gel, a je suprovej, plet se mi po nem hodne spravila, tadle kosmetika je jen z lekary a pocitej ze das kolem 350.Ale je toho hodne a vyplati se.Zkus si nejdriv treba rict o vzorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.14 22:16
@Andy27 píše:
Cistici gel, a je suprovej, plet se mi po nem hodne spravila, tadle kosmetika je jen z lekary a pocitej ze das kolem 350.Ale je toho hodne a vyplati se.Zkus si nejdriv treba rict o vzorky

Děkuji, já bych chtěla právě jen z lékárny :oops:

• Citovat
  • Upravit
7041
1.2.14 22:20

Mamce jsem na její dlouhodobou problematickou pleť pořídila přírodní olejíček na akné a pochvaluje si, zázraky nejsou sice přes noc, ale celkově je to prý lepší :) Pokud chceš napiš sz, nechci vypadat že tady dělám reklamu, mám jen tip odkud beru poctivé přírodní výrobky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.2.14 22:21

Vubec la roche posay ma vice pripravku, ale efaklar je silnej a zatahuje i pory. a zaroven je i na citlivou pokozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
1.2.14 22:42

Clinique. ;) jedine co mi pomohlo jak v pubertě tak po porodu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
1.2.14 22:48
@Anonymní píše:
Pěkný večer přeji. Neznáte, nebo nemáte zkušnosti s přípravky na plet, která má všude pupínky? Trpím už od puberty už několik let a stále se mi dělají. Je mi 22 let vždy před MS s tím počítám, ale po ní? Chtěla bych čistou pěknou plet. Nemáte zkušenosti s nějakými kremy či jinými přípravkami? Děkuji

Jediné, co opravdu pomůže, je chodit pravidelně každý měsíc ke kosmetičce.

• Citovat
  • Upravit
129
1.2.14 23:01

Tady ti můžeme jen doporučit, ale nikdo ti nemůže pomoct doopravdy. Zajdi si k nějaké pořádné kosmetičce, která ví co dělá, nech si doporučit nějaký krém, masku, možná ti udělá ošetření..jdi k odborníkovi ;)
A na pleť je vhodný rybí olej a zinek. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
1.2.14 23:11

Můžeš také zkusit vitamíny - Biosil, když jsem měla jeden čas horší pleť, tak mi ho doporučila kosmetička a je levný.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 11:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
1.2.14 23:35

Jarishův roztok je třeba fajn koupíš v lékárně za pár kaček. Já tím léčím veškeré neduhy pleti :) Kamarádka používala na akné a pomohl jí, ale to je individuální. Každopádně já používám místo tonizační vody :) je to levné a mnohem účinnější :) Můžeš vyzkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.2.14 00:38

Dekuji :) Poradili jste mi ;)
Nejsem zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...