Přirozená porodní asistentka Zlín

2515
3.11.14 11:52

"přirozená" porodní asistentka ZLÍN

Ahoj holky,
jelikož mi ve Zlínské porodnici udělali z porodu a pak z šestinedělí naprostý horor který skončil laktační psychozou a už opravdu nejsem schopna věřit někomu v tamní porodnici znovu, hledám touto cestou porodní asistentku pro Zlínm se kterou se dá normálně domluvit. Provede mě těhotenstvím a následným porodem v porodnici. Bude semnou jednat slušně a zohlední to, že jsem docela přecitlivělá. Mám celkem normální požadavky, které jsem měla i u prvního, bohužel „nebyl čas“ mi něco plnit -dle slov pracovníků v porodnici.. neumývat dítě je blbost, neodnášet dítě je blbost maminko, rodit v jiné poloze nemůžete, do sprchy musíte, nekřičte, tlačte až vám řeknu, a milion dalších „maličkostí“ které bych ráda udělala jinak a v klidu… ale nemám s kým :(
prosím znáte někoho ochotného k tomu, abych mohla rodit jak mi moje tělo říká a nemusela u toho poslouchat jak si vymýšlím?… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
283
3.11.14 11:58

http://www.gogelovaromana.cz/ na netu je toho víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
3.11.14 12:04

@bambooska Nevím, koho jsi měla u porodu a jak probíhal. Ale za sebe můžu říct, že jsem tam rodila teď už po třetí a oproti prvním dvěma porodům ( první 2007 si moc nepamatuju, byl zdlouhavý, já moc unavená, u druhého 2010 měla dcera komplikace, takže na dohadování umýt/neumýt, odnést/neodnést nebylo místo) byl ten třetí 2014 naprosto ukázkový. Dítě nemyli, neodnášeli, polohu dávali na výběr, nabízeli vanu /sprchu - nenutili, „nepraskali“ vodu, nedávali oxytocin, nenatříhávali, nechali dotepat pupečník, hned přikládali k sání, když tam nakoukla doktorka, tak ji celkem hezky vypoklonkovali, že ji nepotřebujeme… Porodní asistentka Gábina Holeňáková- moc příjemná ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
3.11.14 12:13

@Vlkoška no jo, jenže já už nechci riskovat, že chytnu zase nějakou bábu. Chci mít svoji jistotu, že tam bude někdo komu mohu věřit a porod bude pro mě přirozené věc, ne operace. samozřejmě se může cokoli stát a já tedy nebudu bazírovat na každé blbosti (to, že se může něco stát je pro mě jediný důvod proč nerodím doma). Mě píchli vodu automaticky se slovy -není čas na chodbě čekají další rodičky (přitom ten den jsme rodily jen 2 ženské) narvali mě hned oxytocinem, nutili mi teplou vodu která mi dělala zla, rodit jsem musela na zádech a basta fidli nikdo se semnou nepáral..a když jsem si chtěla pěkně od plic ulevit, neb mi pomáhá uvolnění křikem, dostala jsem seřva že na to není nikdo zvědavý… a to prostě nechci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
3.11.14 12:14

@Marsmeli díky ta se mi dost líbí, i její nabídka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
3.11.14 12:17

@bambooska a nebo ještě paní Drgová je z Hvozdné mě teda chodila jen kontrolovat po porodu domu a vytahnout stehy, ale a je to moc příjemná paní ;) kontakt na ní na netu taky je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
3.11.14 12:18

@bambooska jasné, tohle by se asi nelíbilo nikomu :kytka: Přeju, ať najdeš tu pravou a druhý porod je pro tebe i miminko hezkým zážitkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.11.14 12:48

Taky bych doporučila paní Holeňákovou jako Vlkoška. První porod zdlouhavý, oxytocin, praskali mi vodu, nástřih.. U druhého porodu s paní Holeňákovou bez oxytocinu, bez nástřihu a to měla malá 4,18 kg a velkou hlavičku. Napustila mi vanu, řekla mi jak mám dýchat, byla klidná a i když porod byl hodně bolestivý, nemám na něj špatné vzpomínky jako na první. Opravdu doporučuji, zkus se na ni obrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
3.11.14 12:49

@fialka27 díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
3.11.14 14:53

Ja si nemuzu stezovat na nic, cely porod mi vedla prave pani Holenakova a take ji doporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.2.15 11:31

Já můžu také doporučit paní Gogelovou, chodila jsem k ní na kurz a do cvičení. Ještě si vybavuji energickou a pozitivní PA paní Hubáčkovou.
Ale u porodu je to spíše o náhodě, kdo má zrovna službu, ne? Být k dispozici a věnovat se vám může dula.
Já jsem vychytala Simonu Balovou a spokojená jsem nebyla ani v nejmenším. Ještě že jsem neodmítla studentky. Mladá slečna školačka byla moc milá a ochotná, na rozdíl od PA Balové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.2.15 21:37

Pani Gogelova je skvela ale uz nechodi k porodum, dela jen pripravu a cviceni. Mam rodit za 3 tydny a marne jsem ji premlouvala, ona ted dela na sestinedeli ne na porodnim. K porodum, i domacim, chodi Radmila Dorazilova. Ja zatim taky nikoho nemam. U prvniho porodu si me asistentka vubec nevsimala, nevim, jak se jmenovala a uz ji nechci nikdy videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí