Přirozené porody v nemocnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
16.10.14 13:10

„Udělení certifikace PPP je podmíněno nejen úspěšným hodnocením porodu v jednotlivých bodech Desatera ze strany rodiček, ale i požadavkem na splnění přesně definovaných odborných kritérií.“ „Projekt dlouhodobě sleduje dvě hlavní oblasti. První z nich je spokojenost rodiček s poskytovanou péčí pomocí dotazníkového šetření, druhou je frekvence některých lékařských úkonů a medikace, která je v českých porodnicích dlouhodobě nad průměrem vyspělých evropských zemí.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
16.10.14 13:33
@kaketa píše: „Udělení certifikace PPP je podmíněno nejen úspěšným hodnocením porodu v jednotlivých bodech Desatera ze strany rodiček, ale i požadavkem na splnění přesně definovaných odborných kritérií.“ „Projekt dlouhodobě sleduje dvě hlavní oblasti. První z nich je spokojenost rodiček s poskytovanou péčí pomocí dotazníkového šetření, druhou je frekvence některých lékařských úkonů a medikace, která je v českých porodnicích dlouhodobě nad průměrem vyspělých evropských zemí.“

Nemusíš mi to tady kopírovat, to že pro mně jsou certifikáty jenom papíry nic nezmění, je to jenom můj názor, nikomu ho nevnucuji. A věta „frekvence některých lékařských úkonů a medikace, která je v českých porodnicích dlouhodobě nad průměrem vyspělých evropských zemí“ znamená co? že mají víc císařských řezů, nástřihů hráze, podávání oxytocinu a pod? nebo to není nikde specifikované?

• Citovat
  • Upravit
62
16.10.14 13:37

Jojo mělo by to tak být ale papírem personál nezměníš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková