Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ex.it píše:
Snad joAle náladu mám fakt mizernou
Znají, ale mamka je hrozně snaživej člověk, radši to uklidí třikrát, než aby byl problém… táta na ně nadává, hlavně kvůli schůzím, ale protože jsou to známí jeho rodičů (dřív tam bydleli), tak s nima vychází… Mě to nejvíc štve právě proto, že je to dole na té nástěnce. Takhle to totiž vidí všichni, i ti, co by si to třeba ani nemysleli.
ex.it píše:
Tak pokud se sem ještě někdo podíváte, mám novinky - někdo tam připsal dlouhý vzkaz, jaký jsem prase a tak, že nebylo umytý zrcadlo ve výtahu a tak dál… Přiznám se, že zrcadlo mě vážně vypadlo z hlavy :/
No a taky tam někdo dopsal, že náš pes sere na záhonek před domem a já to tam nechám… což mě rozesmálo, protože to je její první místo, kam při venčení běží, ale vždycky dělá jen loužičku. Jinak samozřejmě bobky sbírám, nejsem sebevrah - vím, že neustále někdo zírá z okna a kontroluje.
Mám z toho pěkně zdeptanou náladu, nejhorší ale je, že moje máma takovou ostudu asi nesnese a hezky to schytám
Takového chlapa jsem míval kdysi v bytě na d sebou… On si myslel, že mě tím moralizováním vychovává.
Asi by bylo nejlepší, kdybyste se s maminkou odstěhovali mezi normální lidi (ale chápu, že ona asi nebude chtít změnit prostředí…
) a ten byt přenechali nějaké čtrnáctičlenné „odstrkované“ rodině. Věřím, že důchodci budou mít hned lepší náladu… Noví nájemníci budou opravdu vstřícní a družní.
![]()
No já vždycky říkala a říkám…že nejhorší jsou lidi-co maj s prominutim hovno na práci
![]()
Omlouvám se moc, ale musela jsem to tak napsat… ¨Pač tohle známe občas všichni…nesnesitelní sousedi, důchodci......já prostě mám zkušenost takovou, že nejhorší jsou fakt lidi co nemaj nic na starosti a maj vegáč a těžkou pohodu-přesně tyhle lidi pak řešej …nemůžu napsat to slovo, který mám na jazyku…ani se ti nedivím, že ty lidi bys nejradši postřílela.....Já před chvílí prohlížela stránky malého Martínka, na které tu byl odkaz, chlapeček je postižený po porodu(vinou lékařů) pak otevřu novou stránku na Seznamu, pač jsem chtěla něco hledat-ve zprávách tam zahlídnu zprávu o tom, že dneska ráno srazilo na přechodu auto 14 holčinu........A pak když si vzpomenu na takový lidi, který tady popisuješ
který řešej takovýhle.....Ježiš já bych byla sprostá
tak se mi fakt otevírá kudla v kapse...................
Taky jsem se jenom musela vypsat-omlouvám se-bohužel radu nemám, pač moje motto zní:„Nehledej logiku, kde žádná není“…s takovýma lidma bohužel nic neuděláš
![]()
ex.it píše:
Znají, ale mamka je hrozně snaživej člověk, radši to uklidí třikrát, než aby byl problém… táta na ně nadává, hlavně kvůli schůzím, ale protože jsou to známí jeho rodičů (dřív tam bydleli), tak s nima vychází… Mě to nejvíc štve právě proto, že je to dole na té nástěnce. Takhle to totiž vidí všichni, i ti, co by si to třeba ani nemysleli.
normoš to sundej a dělej,že nic
já teda jsem hlava horká a naši zaplaťbůh taky v tomhle,my když měli problémy s tou bábou tak táta když přijeli na návštěvu tak na ní šel nejdřív zazvonit a omlouval se jí dopředu,že jako má 120 kilo tak ať se nezlobí kdyby náhodou dupnul
atd atd,bába už pak radši ani neotvírala ![]()
Kdyby náhodou dupnul - to mě pobavilo.
No sundat to nemůžu, je na tom i rozpis pro další služby. Ale spíš si hezky večer vezmu gumu a půjdu to vygumovat
(je to všechno tužkou)
![]()
jsem ráda, že pošahanci žijí všude…
jen přihodím perličku od kamarádky, to mě hodně pobavilo.
sousedka o patro níž, k ní pravidelně chodí nadávat synkovi, že zase čůrá na porcelán místo přímo do vody a jí to trhá uši
![]()
bydlím ve stejném paneláku, takže vím, že člověk musí opravdu sedět přímo na hajzlíku aby toto slyšel a to teda ještě pořádně napínat uši
![]()
Já nevím, ale proč vyčítat důchodcům, že namají nic na práci a těžkou pohodu??
Vy jí snad nechcete také mít po 40ti letech práce???Tak to je snad normální, že důchodci nemají co na práci ne??
Všechno je to o povaze..Buzerovat umí i zaměstnaní sousedé..
![]()
A pro exit.. klidně bych ten papír sundala i s rozpisama služeb..Oni tě tam pomlouvají, tak at si napíšou nový..Máš snad nějakou hrdost ne???
Mamce vše půjde vysvětli, vždyt je zná..
ex.it píše:Kdyby náhodou dupnul - to mě pobavilo.
No sundat to nemůžu, je na tom i rozpis pro další služby. Ale spíš si hezky večer vezmu gumu a půjdu to vygumovat(je to všechno tužkou)
Lizbeth píše:
Já nevím, ale proč vyčítat důchodcům, že namají nic na práci a těžkou pohodu??
Vy jí snad nechcete také mít po 40ti letech práce???Tak to je snad normální, že důchodci nemají co na práci ne??
Všechno je to o povaze..Buzerovat umí i zaměstnaní sousedé..![]()
A pro exit.. klidně bych ten papír sundala i s rozpisama služeb..Oni tě tam pomlouvají, tak at si napíšou nový..Máš snad nějakou hrdost ne???
Mamce vše půjde vysvětli, vždyt je zná..
jako s těma důchodcema a zaměstnanejma souhlasim,pohodu a klid asi budu chtít taky,ale fakt jako doufám,že nebudu tak blbá abych si šla stěžovat,že někdo chodí v podpatkách
![]()
RyBANA píše:![]()
jsem ráda, že pošahanci žijí všude…jen přihodím perličku od kamarádky, to mě hodně pobavilo.
sousedka o patro níž, k ní pravidelně chodí nadávat synkovi, že zase čůrá na porcelán místo přímo do vody a jí to trhá uši
bydlím ve stejném paneláku, takže vím, že člověk musí opravdu sedět přímo na hajzlíku aby toto slyšel a to teda ještě pořádně napínat uši![]()
![]()
Lizbeth.....jo tak jo-potrefená husa se ozve
![]()
No je fakt, že po přečtení svýho příspěvku jsem čekala, že někdo bude takhle reagovat..........
přiznávám s pokorou, že jsem to trošku přehnala a psala v návalu emocí, navíc jsem i přes mé celkem dobré vyjadřovací schopnosti špatně podala ![]()
Nevyčítám důchodcům, že nemají nic na práci-pouze jsem konstatovala-klídek a vegáč a hlavně důchod budeme chtít všichni to je jasný.....já jsem to špatně podala-myslela jsem spíš lidi, co nemaj žádný jiný starosti............
Ale je to tak ,jak píšeš-já sama lidi neškatulkuju-je to jak píšeš O POVAZE, o lidech…a myslím si, že i trošku o inteligenci ![]()
Já jsem si se sousedama taky užila svý-bydlím už ve třetím paneláku a příhodičky , který jsem zažila-nebudu psát, pač bych se jenom negativně naladila po zbytek svýho dne.......ale něco uvést musim…mimoto, že jedna sousedka, která žije sama-je jí 50 a vypadá jak chlap, mi systematicky sváděla manžela, než jsem s ní vyběhla, tak si vzpomínám na své první bydliště, když jsem ještě s první dcerkou žila sama
měla jsem sousedku-mladou, dokonce to byla kolegyně z práce a já v tom paneláku bydlela od narození dcerky do jejích 1.narozenin......
A mě pomlouvala dokonce máma týhle kolegyně z práce-pač já třeba večer strčila plínku v pytlíku na odpadky za dveře-nebo vyjímečně i pytlík s odpadkama, když byl plnej a vždycky následně ráno , když jsme šli ven, nakoupit apod.tak jsem ho vynesla…nebylo to fakt vůbec často a máma týhle sousedky mě pomlouvala špinila-jako bych byla kdovíco.......
Tenkrát jsem brečela-říkala jsem si-co mám asi dělat-přece nenechám doma malé miminko a nebudu vyhazovat odpadky, které tam nikomu nevadily, nesmrděly, nic a měla jsem je jen na své rohožce ![]()
Dito, na odpadky pozor- za dverma nemaji co delat, uz z hlediska pozarni ochrany obyvatel. ![]()
A baraky to maji i ve smernici- asi ne vsechny
Jinak tohle mne desne stve- doma mi to nesmrdi a co je za dverma mi je jedno?
Kdyby to delali vsichni......
Proste odpadky za dvere bytu opravdu nepatri.....
Spíš je to opravdu o povaze. Bydlí u nás v přízemí pravující lidé, děti už mají nejspíš odrostlé, nikdy jsem u nich tedy nikoho neviděla, ale já z okna nešmíruju
, no a pán je vyloženě na ránu. Jednou na mě taky vystartoval, že jsem neuklízela, že byl celý týden doma a neviděl mě, že bych zametala a stírala. Tehdy mi bylo fakt do pláče, protože to pravda nebyla. Příště jsem na něj klepala, že jdu uklízet, tak aby se podíval a že na něj ťuknu až skončím, aby si to překontroloval a že já ho tedy taky neviděla uklízet. Tak se na mě utrhl, proč ON by uklízel, že od toho má manželku, tak jsem mu to vrátila, že když tedy neuklízí, tak ať se do toho laskavě ani nes.re. Asi 3 roky mě ani nepozdravil, s paní jsem se zdravila v pohodě, ona je hrozně hodná, ale on je fakt pitomec, jí fakt obdivuju.
Pro zakladatelku… ono psaní na papír je opravdu dětinské ![]()
Píšu z pohledu manželky domovníka
Můj napíše rozvrh služeb kdo co má… Například tento týden máme my. Většinou jsme domluveni, že uklízí sklepy on a já zametu a setřu schody. Sklepy se udělají jednou, ale pokud něco zametu a na druhý den je tady bordel, tak bohužel se to bere tak, že prostě máš službu
Když měl můj tady sešlost lidí, tak polovička nadávala na ty co neuklízejí a polovička se ohrazovala, že neni čas.. druhá oponovala, že každý má svůj život a přece nezůstane bytovka v bordelu, že kdyby to tak udělal každý, že je tam špína…
Takže se prostě domluvilo, že kdo budemít ten týden službu, že bue održovat pořádek tzn. pokud je bordel uklídí…
Takže se nepřikláním ani na tvoji ani na druhou stranu. jenom tak co vím, jak si chodí stěžovat tady lidi k mojem…