Přísná paní učitelka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Renčí2
30.11.12 11:00
@carola píše:
Děkuju Renčí, zatím vyčkám, pak bych si kdyžtak s paní učitelkou zkusila promluvit, ale nemyslím si, že by to k něčemu vedlo, ona asi prostě bude taková, malý ráno říkal, že je taková na všechny děti.

Třeba jí ještě nikdo neřekl, že by se mohla chovat i jinak. Pokud každý mlčí, tak asi žije v představě, že je vše v pořádku.
JInak pokud máš možnost změnit školku, tak je to moc dobře a rozhodně bych to brala jako možnost jak tuto situaci vyřešit.

• Citovat
  • Upravit
8040
30.11.12 11:07
@Mišička63 píše:
@carola Ještě že jsem na mateřské a může bejt doma. V přečkoláku bude mít jiné učitelky.

Jo, to je dobře, Mišičko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
30.11.12 11:08
@Lenka-K-85 píše:
@carola Promin radši jsem to pak smázla, uvědomila jsem si, že přece jenom nechci nějaké problémy a tady je dost lidí co můžou vědět o koho jde. A paní ředitelka má své známé i v jiných školkách a hlavně na základku tam pak bude chodit určitě.
No já už taky právě nechci. Vidím to na tu soukromou, nevadí mi dát peníze když vím za co jsou .Tady mi dali vyloženě přesně rozepsané na co peníze a kolik použijou.

Jasný, Leni, v pohodě, naprosto chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
30.11.12 11:56

Já měla to samý min.rok,prostě jednu úču nebrala, nebyla zas tak přísná, ale měla tak hlubokej, uřvanej, pronikavej hlas, že ani mě smpatická nebyla, ale letos je to celkem v poho, když je tam ráno tak se ji tam moc nechce, ale už nebrečí.
Je tam malej chvíli tak si musí zvyknout na jinou úču.
Ono je těžký uvěřit malýmu že byla zlá, děti toho napovídají hodně, ale neříkám, že to musíš ignorovat, to ne.Jen není na ni zvyklý. časem to bude dobrý, ještě chvíli bych počkala a pak bych si s ní promluvila.
Možná bych ho tam nechala i spávat, pokud to jde aby si na ni víc zvyknul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.12.12 01:23

No možná je to o zvyk - je blbé jít z horší učitelky do lepší. Ale já sama si pamatuji od sebe, že jsem byla se školkou jakš takš spokojená, ale asi ve 2. ročníku jsme měli nějakou šílenou čůzu a to byl děs. Nevím, jestli by se to na mně nějak nepromítlo, kdyby (naštěstí) neodešla po pár týdnech na mateřskou… Takže já bych to asi chvíli ještě zkusila a pak odtud kdyžtak malého radši vzala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iji
249
13.12.12 12:41

Ahoj holky. Tak já si pamatuju ještě živě ze svojí školky, jak na mě byla jedna paní učitelka zlá a že jsem tam kvůli ní nechtěla chodit. Pamatuju si že jsem každý oběd zvracela, jak mě nutila jíst a dodnes mám problémy s jídlem. A nebo na mě křičela, když jsem nesplala a tak. Proto teď, co chodí moje malá, se každý den ptám, jestli jsou paní učitelky na ní hodné. Tak ona říká, že ano. A asi jsou, protože malá chodí do školky ráda. Ale pokud by mi řekla cokoli, co by se mi nelíbilo a nezdálo, vletím na ně. A vynadám jim, ať se koukají chovat k malé hezky, nebo si budu stěžovat řediteli. Nebo tak něco. Podle mě, jsou učitelky placené za hlídání dětí ve školce a holt se musí snažit aby se tam dětem líbilo. Jejich práce by měla být navozovat dobrou atmosféru a snažit se prckům vyjít vstříc. Takže já bych to rozhodně řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin