Příspěvěk na bydlení a rada
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
příspěvěk na bydlení a rada
Dobrý den, už pár měsíců běhám po ÚP od jedné paní úřednice k druhé a každá mi řekne něco jiného a já už vážně nevím. Jsem v situaci kdy opravdu to potřebuji využít.
Dokládala jsem za tři měsíce z výpisu účtu, že mám zaplacený nájem. První nájem jsem platila 27.6.2024 na sedmý měsíc a paní úřednice s tím měla problém, že potřebuje sedmý měsíc. já ho mám zaplacený, ale dříve a nechce mi to uznat. Dokonce jsem požádala pana majitele aby mi poslal doklad, že nájem zaplacený mám, ale taky mi to neuznala. Máte s tím někdo zkušenost prosím?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pro příspěvek na bydlení je směrodatné datum úhrady, ne za nebo na jaký měsíc je to uhrazené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na to je aplikace online ne? Vybavuje se mi, že na mě vyskočilo na fb video, kde se tím chlubil nějaký politik, jak to skvěle zařídili. Že bys nemusela řešit, jaký má zrovna názor jaká úřednice, ale vyřídila si to v klidu domova a správně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@emik11 píše: Více
ne, nemáme zkušenost, bydlíme tam, kde na to máme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nemám zkušenost, splácíme si svůj dům bez přídavků a příspěvků…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
No, jelikož je to zde diskuze a nikoliv placena poradna, tak nikdo neni povinen pouze odpovídat na dotaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tak ji prines ten výpis s účtu za září, kde platis rijen a vyreseno, ne? Co na tom hledat za slozitosti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Běháš už pár měsíců?
Kolegyně si vyčetla na stránkách co všechno musí přinést, donesla vše potřebné na ÚP a v rámci jedné schůzky to měla vyřizeno. Co jsi tam měsíce řešila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit