Příspěvek na bydlení - kdy chodí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Možná toho mají tento měsíc více…přijde zítra nebo v pondělí…já teda příspěvek na bydlení nemám jen rodicak…a taky mi obvykle chodí 10-11, ale už se párkrát stalo že přišel třeba až 14… Přijmy budeš dokládat až teď ne? Do konce října za červenec - září…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vladusxx přesně tak. Už jsem jim to dolozila za 3.ctvrtleti. Ale teď by mi mělo přijít ještě jakoby za “červen”, ze? Dokládala jsem 1.7. prijmy/naklady za duben/kveten/cerven.
No kamaradce už přišel, a mne ne, proto mi to přijde divny. Tak snad přijde do pondělí ![]()
- Citovat
- Upravit
Zdravím. Nikdy jsem od státu žádné příspěvky nepobírala (jen rodičovskou), takže jsem z toho jelen. Bohužel se nám rapidně zvedl nájem, takže jsem toho musela využít. Ale k mému dotazu. Když mi příspěvek schválili, samozřejmě na to měli 30 dní, pak mi začal chodit. Teď se ale dokládají dokumenty za 3.čtvrtletí, které jsem doložila už začátkem září. Teď na to mají opět 30 dní, aby se na to mrkli nebo příspěvek normálně navazuje a přijde zase okolo toho 15.10.? Moc děkuju za odpověď. Bohužel jsem na tyhle věci levá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
kdo prosím pobírá příspěvek na bydlení, chodí vam pokaždé ve stejném dni v mesici? Me přišel 2× po sobě 10., a tento mesic 10. nepřišel, tak jestli ještě čekat, nebo jim zavolat.
Děkuji