Příspěvek na bydlení, přišel vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15916
15.5.20 12:30
@Kralikcek píše:
Spíš než na nadává i na ty „vší“,ktere okrádají by se měl možná někdo zamyslet, proč se cena vody, plynu, atd furt tak navyšuje…

Zdražuje se všechno, proti tomu rostou i mzdy a ceny za výkony. Účelově inflační ekonomický systém nemá nic společného s dávkařením, to je jiná rovina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.20 13:27

Hlasim mam prispevek na bydleni na ucte :dance:

• Citovat
  • Upravit
1008
15.5.20 14:56

Tak poprvé mi @Zumpa bere slova z pusy. A vtipný je, že všechno ostatní jsou anonymky. Asi ty samé, co pak hážou v diskuzích příspěvky typu “vydělávám 350 měsíčně a všichni bez desetiletých rezerv jste nuly” :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
15.5.20 15:46

Holky bude to chodit v nekolika vlnach, tak vyckejte, rispevky dorazi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.5.20 18:24
@Zumpa píše:
Možná jsem jelito, ale rozhodně nejsem ubožák, který se neumí uživit a neokrádám ostatní tím, že sosám dávky.

A co třeba když by jste byla samozivitelka a měla jste 8000 na jídlo, byt, uživit dítě? To by jste taky nešla žádat o příspěvek? Já. myslim že ano :potlesk: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
15.5.20 18:36
@Deňa1995 píše:
A co třeba když by jste byla samozivitelka a měla jste 8000 na jídlo, byt, uživit dítě? To by jste taky nešla žádat o příspěvek? Já. myslim že ano :potlesk: :oops:

a ty jsi samoživitelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
15.5.20 18:41
@Deňa1995 píše:
A co třeba když by jste byla samozivitelka a měla jste 8000 na jídlo, byt, uživit dítě? To by jste taky nešla žádat o příspěvek? Já. myslim že ano :potlesk: :oops:

Presne…ale myslim, ze takovy to nepochopi a budou si myslet svy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15916
15.5.20 18:51
@Deňa1995 píše:

Kolik je v ČR reálných samoživitelek? Tři?
Neschopnost si najít odpovědného partnera a udržet si funkční rodinu má být omluva proto, že okradeš poctivé a odpovědné lidi např. o jejich důchod? S jakou další ubohou výmluvou přijdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
15.5.20 19:12
@Zumpa píše:
Kolik je v ČR reálných samoživitelek? Tři?
Neschopnost si najít odpovědného partnera a udržet si funkční rodinu má být omluva proto, že okradeš poctivé a odpovědné lidi např. o jejich důchod? S jakou další ubohou výmluvou přijdeš?

Se budes divit…samozivitelka nebo samozivitel se muzes stat i ty bez mrknuti oka. Ty jsi teda papalian. Asi by si mel podat stiznost tam nahore a treba te poslechnou a uznaji, ze samozivitele na nic narok nemaji. Te tam rozcupojou na dva kusy a pak budem dotovat tebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15916
15.5.20 19:38
@migmina píše:
Se budes divit…samozivitelka nebo samozivitel se muzes stat i ty bez mrknuti oka. Ty jsi teda papalian. Asi by si mel podat stiznost tam nahore a treba te poslechnou a uznaji, ze samozivitele na nic narok nemaji. Te tam rozcupojou na dva kusy a pak budem dotovat tebe :lol:

Chovám vůči životu hlubokou pokoru a jsem neskutečně vděčný, že žádnou podporu nyní nepotřebuji a moc dobře si uvědomuji, že tomu tak nemusí být věčně. Nicméně stávající sociální systém nahrává vším a troufám si tvrdit, že většina fejkových samoživitelek svůj stav jen předstírá - a to bohužel na úkor těch, které pomoc opravdu zaslouženě potřebují. A těch je opravdu poměrově menšina. A to řádově menšina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.5.20 19:48

Taky mi příspěvek nepřišel a ani nepřijde.
Já ho totiž musím zcela nepochopitelně jenom cálovat kdejakému parazitovi.
Jak se tak hezky říká: všechno špatné je k něčemu dobré, tak pozitivní věcí toho čínského hnusu bude fakt, že tento řádsky rozdojený asociální stát bude za chvíli,,pleite" a tudíž na podobné skopičiny nebude mít penízky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.5.20 19:51
@migmina píše:
Presne…ale myslim, ze takovy to nepochopi a budou si myslet svy

Mě z těch odpovědí žumpy asi klepne, nechme ji tak.. třeba se jednou stane samozivitelkou ze dne na den a první co bude? Budou krůčky na úřad se žádostí o příspěvek na vše možné, protože sama to těžko zvládne :lol: tem co se mají fajn se to říká zejo :oops: dokud nejsou v té kůži..a odpověď typu „neschopnost si udržet funkční rodinu nebo neschopnost si najít partnera?“ Co vám říká třeba to, že si chlap může najít milenku odejít ze dne na den nebo ho to prostě přestane bavit? To by jste nutila chlapa aby s vámi zůstal? Nebo si myslíte, že si zajdete na zmrzku a bum všichni vám padnou do náruče a máte hned partnera? Jde vidět že žumpa nemá mozek..v jakém světě žije to vážně nevím :palec: ale očividně si představuje vše růžově :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
15.5.20 19:52

Taky by mě zajímalo, jak dlouho to může vydržet. Propad ekonomiky v celé Evropě víc jak 3% a většina národa čerpá dávky, je kompenzována nebo dotována. Tenhle kolotoč se dotočí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.5.20 19:52
@Zumpa píše:
Chovám vůči životu hlubokou pokoru a jsem neskutečně vděčný, že žádnou podporu nyní nepotřebuji a moc dobře si uvědomuji, že tomu tak nemusí být věčně. Nicméně stávající sociální systém nahrává vším a troufám si tvrdit, že většina fejkových samoživitelek svůj stav jen předstírá - a to bohužel na úkor těch, které pomoc opravdu zaslouženě potřebují. A těch je opravdu poměrově menšina. A to řádově menšina.
Žádnou podporu NYNI nepotrebuji :palec: tak vidite, je to možné :oops: tak nerypejte do lidí, kteří to prostě nemají jak jinak zvládnout, než zažádat o příspěvek :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
15.5.20 20:01
@Deňa1995 píše: Čekala jsem, kdy se někdo takový ozve, bože :zed:Jinak taky ještě ne 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat