Příspěvek na bydlení, přišel vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5571
15.5.20 20:03
@Deňa1995 píše: Žádnou podporu NYNI nepotrebuji :palec: tak vidite, je to možné :oops: tak nerypejte do lidí, kteří to prostě nemají jak jinak zvládnout, než zažádat o příspěvek :oops:

trochu se protiřečíš. jako ještě ti nepřišel a o pár dalších příspěvku, NYNÍ nepotřebuješ, jo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.5.20 20:11
@mamina2017 píše:
trochu se protiřečíš. jako ještě ti nepřišel a o pár dalších příspěvku, NYNÍ nepotřebuješ, jo???

Citovala jsem zumpu přečtěte si to líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
15.5.20 20:30

Přečetla jsem to dobře. nejsi samoživitelka a přesto pobíráš příspěvek na bydlení. A tady se oháníš samoživitelkami. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.5.20 20:35
@mamina2017 píše:
Přečetla jsem to dobře. nejsi samoživitelka a přesto pobíráš příspěvek na bydlení. A tady se oháníš samoživitelkami. :roll:

Za prvé jste to neprecetla dobře a za druhé jsem dala příklad, kdyby byla TŘEBA v takové situaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
15.5.20 20:48

@Deňa1995 co jsem četla špatně? že nepobíráš příspěvek? Vždyť si před půl rokem skrz to zakládala diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.5.20 21:00
@mamina2017 píše:
@Deňa1995 co jsem četla špatně? že nepobíráš příspěvek? Vždyť si před půl rokem skrz to zakládala diskuzi.

Tak znova… citovala jsem zumpu s tím „nyní příspěvek nepotřebují“ ne že já nepotřebuji ale žumpa milá paní hezký večer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
16.5.20 03:04
@Kralikcek píše:
Spíš než na nadává i na ty „vší“,ktere okrádají by se měl možná někdo zamyslet, proč se cena vody, plynu, atd furt tak navyšuje…

Konečně rozumný názor. Já blbec, jsem si ani nezažádala o příspěvek, kvůli takovým blbcům, že bych byla veš, jenom když si představím, kolik jsem za 27let poctivé práce jsem odvedla na daních, nevím proč bych se měla stydět zažádat, aby se mi nepatrný zlomek vrátil, proč by mě měl někdo urážet, do vší a bolševíků??? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.5.20 09:03
@Božislava píše:
Konečně rozumný názor. Já blbec, jsem si ani nezažádala o příspěvek, kvůli takovým blbcům, že bych byla veš, jenom když si představím, kolik jsem za 27let poctivé práce jsem odvedla na daních, nevím proč bych se měla stydět zažádat, aby se mi nepatrný zlomek vrátil, proč by mě měl někdo urážet, do vší a bolševíků??? :poblion:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat