Příspěvek na bydlení, přišel vám?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Me ano, nyní první spolu s rodičákem. Taky nejsem ždímající veš, ale je to první dávka na kterou mám za svůj život nárok, tak proč bych nezažádala? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rodicak prisel zacatkem mesice, o tyden pozdeji pridavky a cekam na prispevek na bydleni. Volala jsem tam a pry toho maji hodne, ale dorazi
- Citovat
- Upravit
@Zumpa píše:Čekala jsem, kdy se někdo takový ozve, bože
Ne, nepřišel. My nejsme vši ždímající systém.
Jinak taky ještě ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tchyně pracuje na sociálce a říkala, že příspěvek na bydlení se bude vyplácet nějak celoplošně. Že to nejde ani přes. Pobočky, ale rovnou nějaké ředitelství
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annabela11 píše:
@Deňa1995 Žumpa noVždycky se najde nějaké jelito.
Však právě
proto jsem si hned říkala a teď se ozve nějaký chytrák a bum… hned první příspěvek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná jsem jelito, ale rozhodně nejsem ubožák, který se neumí uživit a neokrádám ostatní tím, že sosám dávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Možná jsem jelito, ale rozhodně nejsem ubožák, který se neumí uživit a neokrádám ostatní tím, že sosám dávky.
Hele Zumpo nikdo se te na nic neptal, tak odsypej jinam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@migmina píše:
Hele Zumpo nikdo se te na nic neptal, tak odsypej jinam
Bolševici útočí. Co jiného čekat, že
Pravda holt bolí, romáci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Bolševici útočí. Co jiného čekat, žePravda holt bolí, romáci.
Tvy nazory tu nikoho nezajimaji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Spíš než na nadává i na ty „vší“,ktere okrádají by se měl možná někdo zamyslet, proč se cena vody, plynu, atd furt tak navyšuje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přišel vám už příspěvek na bydlení? Mě stále ne
vždy chodil 10-11 a teď pořád nic..volala jsem na úřad a prý toho mají hodně ale že brzy přijde…