Příspěvek svobodné matce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A já vím že v zájmu dítětte je lepší když bude vyrůstat se mnou, protože přítel tak trochu i chlastá.. Minimálně 5 piv denně! to je taky důvod proč odcházím, je to alkoholik!
Je to krute, ale ted narazis na vyber sveho partnera. Ta rozvodovost je hrozne vysoka, to, ze bude s ditetem casto bez tebe, je velmi pravdepodobne. A fakt, ze by mu varil jen smazak s hranolkami neni duvodem, aby mu soud nevymeril s ditetem styk. Ani 5 piv denne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ráďa81 píše:
On ma na styk s dcerou stejne pravo jako ty a ty mu svym jednanim ze se odstehujes tak daleko znemoznujes ten styk. Jak by bylo tobe kdyby dceru sebral a odjel s ni ores celou rep. a ty bys ji vidala obcas. Tady musi jit ve skere vase problemy stranku, myslete predevsim na malou.
Tak si mě možná měl vzít a udělat nám nový domov, nové trvalé bydliště tam jako má on… Nechtěl, nechával si zadní vrátka, tak proč bych se já nemohla vrátit domů, tam kam patřím? A už to rozebíráme jinam..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nene, na začátku nechlastal, jen víkendy.. až když sem byla těhotná tak se to začalo rozjíždět a dneska si dává pivo místo snídaně! Nehodlám nic zachraňovat, zachráním možná tak to aby dítě vyrůstalo se mnou.. Nic od toho člověka nechci ani peníze pokud to znamená že dítě bude se mnou..
takovou odpověď jsem vůbec nečekala ![]()
to chodí do práce opilý?
no jak myslíš, ale aby to nedopadlo jinak než chceš
- Citovat
- Upravit
@Nafrněná píše:
takovou odpověď jsem vůbec nečekala
to chodí do práce opilý?
no jak myslíš, ale aby to nedopadlo jinak než chceš
O víkendech pije od božího rána, a přes týden se stane že do práce ani nejde a chlastá… Je OSVČ takže si určuje sám kdy jde nebo nejde do práce…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak si mě možná měl vzít a udělat nám nový domov, nové trvalé bydliště tam jako má on… Nechtěl, nechával si zadní vrátka, tak proč bych se já nemohla vrátit domů, tam kam patřím? A už to rozebíráme jinam..
Jsi uplne mimo. Vzit/nevzit, trvale bydliste, netrvale bydliste, to nehraje roli. Roli hraje kde dite zije ted a kdo jsou jeho rodice. A bez alimentu zadnou socialni pomoc nedostanes. Prvni se vzdy maji staratt rodice, pak az stat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
Jsi uplne mimo. Vzit/nevzit, trvale bydliste, netrvale bydliste, to nehraje roli. Roli hraje kde dite zije ted a kdo jsou jeho rodice. A bez alimentu zadnou socialni pomoc nedostanes. Prvni se vzdy maji staratt rodice, pak az stat.
A když se otec starat nechce? co pak? to mě stát nechá na ulici?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nene, na začátku nechlastal, jen víkendy.. až když sem byla těhotná tak se to začalo rozjíždět a dneska si dává pivo místo snídaně! Nehodlám nic zachraňovat, zachráním možná tak to aby dítě vyrůstalo se mnou.. Nic od toho člověka nechci ani peníze pokud to znamená že dítě bude se mnou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A s kým mas to dítě? S chlapem nebo státem? To by si každá mohla udělat dítě s nějakým blbem a stát by ji vše platit, za její hloupost. Bohužel nejdřív se má postarat rodina a až jako poslední je stát. Pokud na to nemáš, zůstaň u rodičů a až zacnes pracovat, tak si můžete najít bydlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To výživné má platit přítel?
Jinak, pokud jseš tak hrdá a obejdeš se bez alimentů, buď tak hrdá a nežádej ani žádný soc. dávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ano, tebe necha na ulici, postara se o nezletile dite. A jak to vis, ze se nechce starat? Jeste vam soud zadne alimenty nevymeril, takze nevis, ze by je neplatil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak proč je chceš po státu? Nejdřív rodiče, pokud to není možné nějaká dávka. Nemůžeš že své hrdosti obrat dítě o peníze od otce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne prijde z toho co jsi ted napsala, ze jsi jak male dite, kde je zaruka toho ze kdyby si te vzal ze se nerozejdete? Prijde mi to ze sis nevyvzdorivala svatbu tak ted proste sbalis dite a pujdes. To ze ma dite pravo na styk s otcem at je jaky je te nezajima! Jentak mimochodem RP 8000 neni do 3 ale do dvou a pul let ditetetak aby ses nedivila az ti dorazi dopis ze mas vycerpano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ráďa81 píše:
Mne prijde z toho co jsi ted napsala, ze jsi jak male dite, kde je zaruka toho ze kdyby si te vzal ze se nerozejdete? Prijde mi to ze sis nevyvzdorivala svatbu tak ted proste sbalis dite a pujdes. To ze ma dite pravo na styk s otcem at je jaky je te nezajima! Jentak mimochodem RP 8000 neni do 3 ale do dvou a pul let ditetetak aby ses nedivila az ti dorazi dopis ze mas vycerpano
Pobírala jsem rok 5000 a teď jsem si to navýšila na 8000 takže to mám spočítaný do 3 let… Abys veděla tak on mi svatbu slíbil, byly jsme domluveni, že až se dítě narodí že se vezmeme. Proto jsem dala i jeho příjmení. Pak mi řekl že už se ženit nechce tak ať de někam.. Když on dělá podrazy na mě, tak proč bych mu měla ještě vycházet vztříc? Prostě se chci vrátit domů, styk s dítětem mu umožním kdykoliv bude chtít.. Auto má, vlaky k nám jezdí tak nevidím problém…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pobírala jsem rok 5000 a teď jsem si to navýšila na 8000 takže to mám spočítaný do 3 let… Abys veděla tak on mi svatbu slíbil, byly jsme domluveni, že až se dítě narodí že se vezmeme. Proto jsem dala i jeho příjmení. Pak mi řekl že už se ženit nechce tak ať de někam.. Když on dělá podrazy na mě, tak proč bych mu měla ještě vycházet vztříc? Prostě se chci vrátit domů, styk s dítětem mu umožním kdykoliv bude chtít.. Auto má, vlaky k nám jezdí tak nevidím problém…
Tak hlavne aby ten problem nevidel soud. A jak rikam, jednu cestu ditete vzdy budes muset obstarat ty, tak 1×za 14 dni te ceka vylet do Prahy, zpatky ti ho jiz proveze zase otec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit