Příspěvky samoživitelům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
5.11.22 10:14
@xsaleen píše:
Mě přijde, že si na fandí mamam to některé pletou se seznamkou. Dobrý den, kozy ven a pořádně naspulit pusu :roll: ale to je čistě můj dojem

Tak někdo se tak fotí, mně se to nikdy nelíbilo. My jsme to měli takto https://www.fandimamam.cz/…ze-sokolova/
Každý si může pročíst různé příběhy a posoudit, zda někomu takovému chce pomoct. Někdo prvně řeší fotku a až pak si přečte co je napsáno pod ní a někdo si postupně přečte vše a pak si vybere toho, kdo si to dle něj zaslouží nejvíc, Každý má svůj postup a žádný neni špatný. Nemohou být všichni stejní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
5.11.22 11:39
@píďalka0484 píše:
@Thomassss kdybych chtěla jen tak poslat peníze tak si nezjistuju ukusenosti ostatních. A jak jsem psala…nechci být s oW55
@píďalka0484 píše:
@Thomassss kdybych chtěla jen tak poslat peníze tak si nezjistuju ukusenosti ostatních. A jak jsem psala…nechci být s obdarovaný vůbec v kontaktu. Jak zde již někdo psal…aby mi „libali“ ruce kvůli pár stovkám měsíčně? To fakt nemám zapotřebí…

Také by se stejně tak mohla blbě cítit druhá strana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!