Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
Od narození mám mimi v přilstavné dřevěné postýlce (bez bočnice) u naší postele a je to bezva. Mám malou hned u sebe a při nočním kojeni se nemusím zvedat.
Ale z postýlky už vyrostla a teď bych chtela koupit uz klasickou 120×60cm a zase takhle pristavnou, ale nedokazu si predstavit az bude sedet. V noci vyleze a spadne z nasi velke postele?? Jak to vyresit?
Diky
@a.n.o.n.y.m.o.u.s.0 píše: Více
jak by mohlo dítko samo vylézt, když tam ležíš ty.
Jak si začne sedat a stoupat tak stejně musíš dát postýlku až dolu a vrátila bych bočnici. Už se zas tak budit nebude. Já prostě vyndala a pak zase položila. To saé spaní přes den, už to nešlo samo v naší posteli.
My měli dodělanou bocnici u postýlky 120×60 a hakama připevnenou k posteli.
@vokishka když si ji vezmu na kojení k sobě a usnu. Kojím vleže
@pikola no a to je další věc jak pak postupně už bude papat a kojení bude přes den ubývat tak jak jí uspat přes den. Protože mi usíná automaticky u prsu. A já se aspoň na chvíli mohu natáhnout s ní.
Místo přístavné postýlky jsme na postel koupili zábrany od Monkey Mum. Když je malý v posteli, zábrany jsou vytažené nahoru.
Syn má 8 měsíců a rozhodně se nebudí míň a míň. Vždy uspávám kojením, i přes den. V noci se prostě přisaje a oba v klidu usneme. Kdyby mě náhodou nevzbudil, může si tam lézt, jak chce, a nemusím se bát, že by spadl z postele.
Mám miminko v posteli, spi jen se mnou a starší s manželem…postel jsme dali do rohu, otočili čelem do prostoru a koupili jednu stahovací bočnici
i když sedí, stojí, leze, obchází…tak ji rostou zuby nebo potřebuje mamku a kojí se několikrát za noc