Přitahují normální chlapy lolity?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
17.3.19 23:30
@DustInTheWind píše:
Abychom si vyjasnili pojmy - myslíš lolitou to samé co zakladatelka?

Jako že by si skoro každý dal říct o hodně mladší ženskou (ale ženskou!), o tom se nehádám.

Ale napůl děcko, to snad ne, to asi žiju v hodně jiné bublině. :think:

Za lolitu považuju vyspělé holky 13 - 16 let, které už vypadají jako ženy, chovají se jako ženy a jsou si moc dobře vědomy jak vypadají a působí na muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
17.3.19 23:32
@malá_holka píše:
dokonce jsem přesvědčena o tom, že každej chlap by dal nevím co za odpanění nějaký takový.

Přesně tak, to jsou takový ty sny, kterejma se žádnej před tou svojí nechlubí. Něco jako když ženský mají představy o nabušeným černochovi s 25 cm kládou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
17.3.19 23:44
@Prof. Farnsworth píše:
Přesně tak, to jsou takový ty sny, kterejma se žádnej před tou svojí nechlubí. Něco jako když ženský mají představy o nabušeným černochovi s 25 cm kládou ;)

Sim tě,který ženský?Vždyť je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148843
17.3.19 23:46
@Prof. Farnsworth píše:
Za lolitu považuju vyspělé holky 13 - 16 let, které už vypadají jako ženy, chovají se jako ženy a jsou si moc dobře vědomy jak vypadají a působí na muže.

Myslím že hodně chlapů by si říct dalo,rádo se podívá a zájem takové holky by jim počechral ego.Ovšem běda kdyby šlo o jejich dceru,to by postaršímu slintalovi dali do huby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.3.19 23:47

Já bych teda ještě oddělovala fantazie a reálné provedení. Ve fantaziích děláme všichni různé věci, že… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale jestli by ho úplně každý chlap chtěl reálne strčit do trinacilete holky, která by se chovala jako trinactileta holka… To fakt nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.3.19 23:49
@Prof. Farnsworth píše:
Přesně tak, to jsou takový ty sny, kterejma se žádnej před tou svojí nechlubí. Něco jako když ženský mají představy o nabušeným černochovi s 25 cm kládou ;)

nechci ti brát iluze, ale myslím, že zrovna tohle není typická erotická představa většiny žen :think:
K lolitám se neumím vyjádřit :nevim: Asi tak - když je holka mladá, krásná a pevná, a vypadá už jako žena (nikoli nevyspělé neodchůdče), věřím, že většina mlsných kocourů by neváhala (byla - li by lolita svolná :P ) :think: Ovšem dnešní lolity často vypadají značně neudržovaně a rozkydle a zde si nejsme jistá, nedal - li by běžný muž přednost jejich štíhlé a upravené matce :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.3.19 23:52
@Anna766 píše:
Myslím že hodně chlapů by si říct dalo,rádo se podívá a zájem takové holky by jim počechral ego.Ovšem běda kdyby šlo o jejich dceru,to by postaršímu slintalovi dali do huby.
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
18.3.19 00:07
@pe-terka píše:
Ovšem dnešní lolity často vypadají značně neudržovaně a rozkydle a zde si nejsme jistá, nedal - li by běžný muž přednost jejich štíhlé a upravené matce :nevim: :nevim: :nevim:

Klidně si buď jistá. 8) :palec:

Netvrdím, že mluvím za většinu, ale podle mne stejně, i kdyby byly štíhlé a upravené obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
18.3.19 00:41

Jeden kolega se na ně téměř specializoval, prý za málo peněz hodně muziky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.3.19 01:18
@Anonymní píše:
Ahoj, mam dotaz a to jestli normalniho chlapa, kterymu se libi zensky, pritahuji i holky, ktery jsou na hranici decko/zenska?

Jé, asi se každý rád mrkne na mladé maso, některé se umí dobře nakrášlit a vyloženě volají po pozornosti, ale aby si ji hned k sobě stěhoval nebo kupoval dáječky a byl mezi chlapama v dílně za haura, to dělá jen male procento z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.3.19 01:21
@pe-terka píše:
nechci ti brát iluze, ale myslím, že zrovna tohle není typická erotická představa většiny žen :think:
K lolitám se neumím vyjádřit :nevim: Asi tak - když je holka mladá, krásná a pevná, a vypadá už jako žena (nikoli nevyspělé neodchůdče), věřím, že většina mlsných kocourů by neváhala (byla - li by lolita svolná :P ) :think: Ovšem dnešní lolity často vypadají značně neudržovaně a rozkydle a zde si nejsme jistá, nedal - li by běžný muž přednost jejich štíhlé a upravené matce :nevim: :nevim: :nevim:

Tak pod pojmem lolita si předčasně rozkydlou patnáctku nepředstavuju. Je to prostě malá dospělá, co se umí nakrucovat. Není pravidlo, že by chlap vzal za vděk pevnější čtyřicítkou. Spíš povolnou dvacítkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.3.19 01:22
@Prof. Farnsworth píše:

Takovej Denzel Washington je nebo byl dost hezký, ale nikdy jsem při sledování filmu nemyslela na klády :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
18.3.19 01:37
@modravlocka píše:
Myslím si, že ne. Běžný chlap středního věku v nich vidí spíš svou dceru než potenciální partnerku.

To je dost problematické, protože ten chlap se musí v těch pocitech vyznat..

• Citovat
  • Upravit
2474
18.3.19 01:40

Když mi bylo nějakých 15 let, tak jsem se bavila tim, že jsem házela pohledy po mužských, nebo si s nimi dopisovala. Stačilo jim jen naznačit, že by možná měli nějakou šanci, a mohli se po… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
18.3.19 01:43
@Bandii píše:
Když mi bylo nějakých 15 let, tak jsem se bavila tim, že jsem házela pohledy po mužských, nebo si s nimi dopisovala. Stačilo jim jen naznačit, že by možná měli nějakou šanci, a mohli se po… :mrgreen:

A mám tě…Kdy se zase uvidíme ?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí