Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
chudinky lolitky …jde po nic cela populace chlapu od 15 do 100to uz se nikdy v zivote nebude opakovat
To je stejne k nicemu, kdyz po zenske jdou cele populace od 15 do 115, co z toho? ![]()
Dulezita je laska, ta na datum narozeni nehledi. Zena muze byt milovana v kazdem veku. Stejne jako chlap.
@My Melody píše:
To je stejne k nicemu, kdyz po zenske jdou cele populace od 15 do 115, co z toho?Dulezita je laska, ta na datum narozeni nehledi. Zena muze byt milovana v kazdem veku. Stejne jako chlap.
tady se asi o lasku nejedna ![]()
@Venetia píše:
tady se asi o lasku nejedna
Tak ja tak nejak naivne
predpokladala, ze mluvim o sexu s clovekem, ktery nas miluje. ![]()
Jinak, vzdy jde o lasku az v prvni rade. Sex muzeme mit kdy chceme, sexu je prebytek, na rozdil od zen, mame previs chlapu hledejicich nezavazny sex. Pokud ma zena dve ruky, dve nohy, hlavu a dycha, na sex chlapa najde, i kdyby nechtela
Pokud uz na ni fakt nikto nevleze, tak je k dizpozici spektrum asistovane masturbace
pomucky a sex roboti se nam vesele vyvijeji k dokonalosti, skratka, sex neni pro zenu problem.
To, co je dulezite, je laska ( a k ni sex) a pokud se dva miluji, datum narozeni je vedlejsi.
@My Melody píše:
Tak ja tak nejak naivnepredpokladala, ze mluvim o sexu s clovekem, ktery nas miluje.
![]()
To, co je dulezite, je laska ( a k ni sex) a pokud se dva miluji, datum narozeni je vedlejsi.
Jinak, vzdy jde o lasku az v prvni rade. Sex muzeme mit kdy chceme, sexu je prebytek, na rozdil od zen, mame previs chlapu hledejicich nezavazny sex. Pokud ma zena dve ruky, dve nohy, hlavu a dycha, na sex chlapa najde, i kdyby nechtela
Pokud uz na ni fakt nikto nevleze, tak je k dizpozici spektrum asistovane masturbace
pomucky a sex roboti se nam vesele vyvijeji k dokonalosti, skratka, sex neni pro zenu problem.
diskuze je o lolitkach ![]()
@Cizinka 999 píše:
Ti co se certi nejvice a az mooc ohrnuji.nos,tak ti by sli casto jako prvni. Ne vzdy ale je to caste.
U mě je to tak, že lolitky mluví řečí, které nerozumím..
@Jessie_james píše:
U mě je to tak, že lolitky mluví řečí, které nerozumím..
S nima mluvit nemusíš.
@Jessie_james píše: Aha, tak zkusím znakovku..
Použij znak vztyčeného penisu a symbol mávající peněženky.
Tak lolitky prostě voní. Nedá se to srovnat se starou babou. Ty už tak nevoní. Každý sežere radši kůzle než kozu, radši jehně než ovcu.
@Venetia píše:
diskuze je o lolitkach
Ja reagovala na tebe, na to, ze generace chlapu od 5 do 150 chcteji lolitky a rekla jsem, ze to je k nicemu, v zivote je dulezita laska a ne datum narozeni. Od lolitek jsme presli az k dospelosti. ![]()
@Lexter píše:
No jistě, málokdo to přizná, ale v sobě to máme stejně jako ženské když si vybírají ty lépe zajištěné a stavěné kusy. My zase ty mladší pokud to jde. To jen civilizace nám to tak nějak posunula. Morálně… Což neznamená, že takovou potřebu odstranila.
Tak tak, bohužel se jsme stálé pouhé biolog organismy, zvířátka..Takže na otázku zakladatelky? Ano myslím, že je to sen většiny chlapů. Být první, který si to r..dá s nějakou provokat.sex.15-tkou..akorát to nikdy nepřizná..protože ví, že na to nejspíš nemá atd…nicméně těm nevěřícím..jděte někdy na chat sex, nejvíce se kecá s např. Janička15, Verunka 16, neřeším, kdo je v reálu na druhé straně, ale takovéto nicky jdou na dračku..
Nevím, jestli se můžu považovat za normálního chlapa. Každopádně tahle kategorie mě snad nikdy moc nezajímala. Možná jsem jako patnáctiletý po vrstevnicích pokukoval, ale vždycky mě to táhlo spíš ke starším ![]()
@My Melody píše:
Ja reagovala na tebe, na to, ze generace chlapu od 5 do 150 chcteji lolitky a rekla jsem, ze to je k nicemu, v zivote je dulezita laska a ne datum narozeni. Od lolitek jsme presli az k dospelosti.
Vysvětli to hormonům..
@Jessie_james píše:
Vysvětli to hormonům..
Jeste jednou vysvetlim
. Ja mluvim za zeny, ne za vas, nam zenam je u prdele, ze nas v 15 chteji generace chlapu od 15 do 115, z toho pranic nemame, naopak, nas to traposeni druhomizaku v tom veku obtezovalo. Teda vetsinu urcite.
A stejne tak nam zenam muze byt jedno, ze uz tech 15 nemame, protoze pokud nas chlapi miluji, tak jim je jedno, ze nam neni 15, 35, anebo 55, dosad aktualni cislo.