Přitahují normální chlapy lolity?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
18.3.19 13:29

@Jessie_james
Hormonum muzes vysvetlovat co chces :mrgreen: ,
spis je to tak, ze borca okolo 20 v drtive vetsine nebude zajimat holka 14, 15 - je pro neho decko. Temto mladochum se libi vic sexy ucitelky, sexy mamky no a pak jsou tady ti starsi chlapi a ti muzou mit spis fantazie o tech mladoskach…protoze taky maji vedle sebe vrstevnici a ta uz na sobe nese znamky opotrebovanosti:D
Ve finale je to ale jedno, chlapum se vlastne nakonec libi vsecko, co nejak pripomina zenskou ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.3.19 13:33

Kamoska ma 193cm, uz jako mala byla dost vysoka a rikala, ze chlapi na ni zacli cumet uz tak od 13…ze to nesnasela ty starochy uslintany :pocitac:
Kazdopadne dnes holky v 15 vypadaji daleko starsi, holky ve 13 taky, jsou to decka a to uz mi prijde extrem a divny.
Nekde tady bylo, ze driv to tak bylo,ze 13 holka uz byla zrala na vdavani a na vse a ze to tak stale funguje napr. v islamskych statech..no jasny, driv se pichali i chlapi navzajem a bylo to normal :mrgreen: ( mimochodem tam se kamosi pichaji doted kdyz ma zenska menstruaci - je necista - tak si vypomuzou sami :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
18.3.19 13:43
@Jarmilka11 píše:
Kazdopadne dnes holky v 15 vypadaji daleko starsi, holky ve 13 taky, jsou to decka a to uz mi prijde extrem a divny.

Hele, doba se mění. Když se nám tak posouvá doba kdy se ze sebe holky mermomocí snaží udělat dospělé tak posuneme i hranici v zákoně. Ono je to rychle přejde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
18.3.19 13:44

Ja myslim, ze jo. Na druhou stranu by me zajimalo, proc treba chlapi, kteri by si mohli vybirat, maji starsi partnerky. Jako priklad Manganiello ci Momoa. Ti by snad mohli mit kteroukoliv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
18.3.19 13:45
@My Melody píše:
Jeste jednou vysvetlim :). Ja mluvim za zeny, ne za vas, nam zenam je u prdele, ze nas v 15 chteji generace chlapu od 15 do 115, z toho pranic nemame, naopak, nas to traposeni druhomizaku v tom veku obtezovalo. Teda vetsinu urcite.
A stejne tak nam zenam muze byt jedno, ze uz tech 15 nemame, protoze pokud nas chlapi miluji, tak jim je jedno, ze nam neni 15, 35, anebo 55, dosad aktualni cislo.

Mě se taky mladý holky líbí, ale mladý jsou u mě do 35(věk dcery), a jak jsem už psal nerozumím jejich řeči, protože mají úplně jiné zájmy než já. Pokud se lolita přiváže na staršího, tak jsou v tom a) peníze b) těžká frustrace z dětství a nebo obojí, to b) je příšerně vážný, znám asi 2 případy, kde si holky sáhly na život kvůli starýmu páprdovy. Dál to taky může být i sport. „Hele holky ta toho jsem taky dostala“, a má radost z výhry v podobě hmotných statků :-). Takže lolitky ne - od 43 výš. pod 40 by si člověk připadal jak pedofil..
Průšvih je když ženská která má 40 vypadá na 25…

• Citovat
  • Upravit
14
18.3.19 13:53

ANo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.3.19 13:55

Mám dotaz :) chápu, že pevný zadeček a prsa, hladká tvářička apod. jsou přitažlivé a že při sexu se na to dobře kouká. Ale zajímalo by mě, jestli ti chlapi třeba po sexu s nějakou 13 či 14 holkou nemají trochu blbý pocit :nevim: zvlášť když je třeba panna… Není pro tu holku lepší, když o panenství přijde s nějakým podobně starým klukem, který je do ní zamilovaný a je to ještě taková ta nezkažená první láska? Nemá ten starý chlap třeba pocit, že jí něco ukradl? Asi záleží, jak k tomu ten chlap přistupuje… A taky jestli ta holka si chce jenom užít nebo si až zpětně uvědomí, že byla prostě jen kusem masa pro něčí uspokojení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
18.3.19 13:59

@Calendulka Hm, tak třeba chce o to panenství přijít aby nebyla pozadu za kamarádkama..

• Citovat
  • Upravit
Jessie_james
18.3.19 14:01
@Lenca27 píše:
Ja myslim, ze jo. Na druhou stranu by me zajimalo, proc treba chlapi, kteri by si mohli vybirat, maji starsi partnerky. Jako priklad Manganiello ci Momoa. Ti by snad mohli mit kteroukoliv :D

Normálně. To je jako u ženských co jsou na starší chlapi. Hledají u nich lepší porozumění a zralost.

• Citovat
  • Upravit
465
18.3.19 14:06
@Jessie_james píše:
@Calendulka Hm, tak třeba chce o to panenství přijít aby nebyla pozadu za kamarádkama..

To je asi různé… Ale bohužel můj první „milenec“ mi lhal, byla jsem strašně naivní, zamilovala jsem se… Jemu šlo jen o jedno. Přišlo mi to z jeho strany jako podraz :? Bohužel takový je asi svět, byla jsem mladá a blbá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
18.3.19 14:08
@Anonymní píše:
Ahoj, mam dotaz a to jestli normalniho chlapa, kterymu se libi zensky, pritahuji i holky, ktery jsou na hranici decko/zenska?

Ano, mnohe muze lolity pritahuji. Je tomu tak jiz po staleti a navzdy tomu tak bude.
Ne, mnohe jine zase nepritahuji. Je tomu tak jiz po staleti a navzdy tomu tak bude.

Mne lolitky nesmrdej a nektere mi dokonce i vonej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
18.3.19 14:11
@Calendulka píše:
To je asi různé… Ale bohužel můj první „milenec“ mi lhal, byla jsem strašně naivní, zamilovala jsem se… Jemu šlo jen o jedno. Přišlo mi to z jeho strany jako podraz :? Bohužel takový je asi svět, byla jsem mladá a blbá…

Když se mladá ženská zamiluje, nic s tím nenaděláš, Včera jsem viděl Musila v nebezpečných vztazích a byl tam kluk co spal i s partnerky mámou.

Příspěvek upraven 18.03.19 v 14:12

• Citovat
  • Upravit
6439
18.3.19 14:11

@Calendulka
Ber to tak, že taková mladá lolitka, co tu popisuješ, to svoje panenství těm starým páprdům několikrát prodají. Hrát si na lolitku je prostě jen byznys. U těch starších už je to jen zvyk. Dál si holej frndu, geběj se na facebooku a skřehotaj u Míši Davida. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
18.3.19 14:19

Jinak jeste k tematu. Tuto sexualni preferenci odbornici oznacuji za hebefilii. A tvrdi toto:

Hebefilie je náklonnost či reaktivita s erotickým rozměrem vůči dospívajícím dívkám (náklonnost k chlapcům je označována jako efebofilie).

Hebefilie je někdy považována za formu pedofilie (v jejím původním významovém vymezení, které zahrnuje i náklonnost k dospívajícím) nebo za dispozici, která se s pedofilií částečně překrývá. Převažující hebefilní reaktivita je běžná u velké části mužské populace – její označování za poruchu je tedy omezeno postojovými a terminologickými zvyklostmi jednotlivých diskursů.

Cili k odpovedi zakladatelce: ano, velke casti muzu se lolitky libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.3.19 14:26

Ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie