Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dělají, jak kdybyste byli pokrevní příbuzní ![]()
Za mě úplně v pohodě.
Nevidím na tom nic divného. Nejste žádní pokrevní příbuzní, nikdo nikomu nerozbil rodinu, není to extrém typu, že si matka začne s ex svojí dcery- i když mě by nějak extra nepohoršilo ani to.
Takových případů je…sestra mojí bývalé švagrové přesně jako Ty žila s ex od sestry svého ex, kamarádce mojí mámy utekl manžel se švagrovou- manželkou jejího bratra.
Remcalům doporuč ať se starají o sebe a Ty se starej o to, aby Vám to spolu vyšlo ![]()
Držím palce ![]()
Za mě v pohodě. Spíš to vypovídá něco o tvojí rodině když ti nepřejí štěstí ![]()
Je to vaše věc, nicméně pokud ještě není rozvedený, tak to mohlo zvednout tuhle nevoli, ikdyž je po tom každému prd, tak do neukončeného vztahu bych nešla, pokud bych chtěla stabilní a stálý vztah.
Mela bych pocit převoznice, případně záplaty a ve vašem případě ta poslední tečka k rozvodu.
Píšeš brzy snad ex…, takže to ještě není a to muze zaujatě blízké okolí prudit, protože pro vás je to jasne, pro to zaujatě okolí je to rozbuška k řešení.
Reakce me nijak nepřekvapuje a jako váš zdravý začátek vztahu to nepovažuji.
Kdyby švagr byl manželův bratr, tak by to bylo divný a blbý. Ale bývalý manžel jeho sestry? Za mě je to v pohodě. Každá rodina je tedy jinak pospolitá a taky hraje roli, jestli z obou vašich manželství jsou nějaké děti (situace by tím byla citlivější), ale neděláte nic špatného.
Moc to nechápu, je to exmanžel sestry tvého (brzy)exmanžela? Tj. bývalý manžel tvé švagrové?
Spolu nemáte nic společného, nechápu, proč zrovna tvoje rodina to odsuzuje, copak oni ho znají? Chápala bych, kdyby se to nelíbilo rodině exmanžela, ale co je do toho tvé rodině?
Podle me to nesouvisíš tím, kdo to je, ale ze nejsi rozvedena.
Podle mě se tohle nedělá, neřekla bych hnus, ale prostě být s někým, kdo byl rodina(nemyslím pokrevní), to vždy nadělá problémy ve vztazích, proto by se tomu měl člověk vyhnout.
Mně to přes čáru přijde, ale mně by přišlo přes čáru i to, že si člověk najde někoho jiného v době, kdy teprve probíhá rozvod (a netáhne se x let) a měl by si od vztahů dát chvilku pauzu.
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
být to sestra tvého ex, asi chápu, ale tvoje sestra? Co te na tom vadí? Co celkově tvé rodině na tom vadí?
On je rozvedený ty budeš rozvedená - jsou v tom děti? Máš děti? Má on děti? Ty jediné by z toho mohly být popletené, proč strejda je najednou otčím… Ale pokud v tom nejsou děti
Asi mám morální kompas jinde jak tvá rodina a mě to divné nepříjde… ![]()
Hezký den, prosím o váš názor. S manželem již nežiji, jsme v rozvodovém řízení, po ukončení vztahu jsem se párkrát sešla s ex švagrem. Je to ex manžel mého bejvaleho (brzy snad ex manžela) sestry. Moje rodina mě odsoudila, muj ještě manžel všude roztrubuje, že to je hnus a moje sestra mě včera sjela jak pětiletý decko. Prostě jsme se párkrát sešli a zjistili, že máme stejný osud, řešíme stejné věci a sblížilo nás to. Moji kamarádi a známí a i jeho rodina a kamarádi nám to přeji, ale moje rodina se k tomu staví jak se staví. Můžu poprosit o nezaujatý názor? Podotýkám já vše měla dávno ukončené a on ne rozvedený diky