Úpadek vztahu – žárlivost

15
7.7.26 07:15

Upadek vztahu - zarlivost

Příspěvek upraven 07.07.26 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
191
7.7.26 07:27

Uf teda, nech ji dejchat a naopak se sám trochu stáhni. Nedělej ze sebe poslušnýho psíčka, co čeká, až mu spadnou nějaké zbytky od stolu. Nepůsobíš vůbec mužně.

S tím plácáním po zadku mi to teda hlava nebere, to by se měla především ona ohradit, tebe se to vůbec netýká, nereaguj na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36302
7.7.26 07:35

Každý jste úplně jinde. Ukonči to a najdi si takovou co to bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5772
7.7.26 07:39

Myslím, že jí strašně dusíš.
Ona evidentně si chce povídat face tu face a ne ti vypisovat elaboráty po sms. Což je pochopitelné, když vám je přes 50 a ne 15.
Jsi evidentně dost žárlivý, proto ti neříká detaily, abys z maličkostí, co nic neznamenají, nedělal kovbojku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13304
7.7.26 07:44

Chápu, že tě nejistota ubíjí, ale akorát jí ještě víc otrávíš. Vaše představy o vztahu jsou odlišné. Když ji oznámíš rozchod, tak to podle mě přijme a nijak se nebude snažit to zvrátit. Dost možná, že se jí i uleví. Nevím, kolik vám je, ale prostě jste se nikam neposunuli. Nejspíš společné bydlení s ohledem na všechny ty děti není možné a ona by o to asi ani nestála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.7.26 07:54

Příspěvek upraven 07.07.26 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2167
7.7.26 08:02

Připadáš mi jako had škrtič - dusíš a dusíš. Přestaň vypisovat elaboráty a přestaň to chtít od ní. Jo, možná tě má plný zuby a nemá jen odvahu ti to říct. Pravděpodobně by pak nastal teror, co? Stáhni se, nechej aktivitu na ní a uvidíš, co bude či nebude. Ale teda ženská, co se nechá plácat od známýho po zadku, to fakt chceš. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.7.26 08:12

Příspěvek upraven 07.07.26 v 13:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35995
7.7.26 08:17
@UzNe píše: Více

Třeba jí ty tvoje hloubkovy elaboraty a rozhovory už nebaví. Co pořád řešíš? Třeba tvoje noční dlouhy psaní? To by mě nebavilo abi omylem, zníš jak plačka a přitom je ti přes 50 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
7.7.26 08:19

Jezkovezraky! Tobe vadi uplne vsechno - kamaradi, vylety, navsteva rodiny…nejaka legracni facka kamaradovi, plusy a minusy, nocni nekonecne otazky… To bych nechtela mit doma ani ve 40.
Zaroven, kdyz mne nekdo varuje, ze mne casem bude odmitat, je to red flag jak blazen - nejsem neci opice na spagatku, aby mne odmital a ja se snazila a snazila, bez naznaku jakehokoli reseni z druhe strany.

Ukoncete to, dokud jste si nerekli a neudelali neco hnusneho, jeden druheho k tomu dozenete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
7.7.26 08:23

Moc seznamu.
Seznam otázek, seznam kladů a záporu - copak je to pracovní pohovor?
Uber na psaných elaborátech, řekni, že si musíte promluvit, na všechno se poptej, ale zkus ji u toho primo neudusit a uvidíš.
Ale přijde mi, ze toho má plný zuby a upřímně se ani nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.7.26 08:26

Příspěvek upraven 07.07.26 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.7.26 08:27

.

Příspěvek upraven 07.07.26 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
7.7.26 08:27
@UzNe píše: Více

Ty jo! 8o takhle se v tomto věku trápit kvůli jednomu kvítí. Jsi jak žaba pomalu vařená v kotlíku na pitomce. Pusť ji k vodě, nebude to dlouho trvat a přijde jiná. Pokud ti ale vyhovují chladné jednoslovné odpovědi a všeobecně vstřícný přístup k jiným mužům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
7.7.26 08:33

Když je chlap moc vlezlý, tak ženu spíš odrazuje než přitahuje. A ty mi připadáš skoro až závislý na partnerce a její pozornosti. Pro ženu je lákavé, když je muž autonomní, má svůj program a své cíle, a ona se může přidat. U vás mi připadá, že aktivnější je partnerka a ty spíš jen reaguješ na to, co dělá ona. Mělo by to být naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí