Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@UzNe píše: Více
fakt si myslím, že nejste kompatibilní.. tobě jde spíš o emočně úzký vztah, ona zamilovaná není… jí by možná vyhovoval jen KSV… dost lidí 50+ to už řeší jen takhle…
my teda i v našem věku šli do vztahu na plno a za dva měsíce jsme se tak nějak nenápadně postupně vlastně i sestěhovali
ale to vyžaduje obrovskou porci lásky, tolerance a odvahy
a oboustranného zájmu a chtění.. což u vás je jen na jedné straně..
že tě to baví
však to neustálé doprošování a „hlídání“ a nejistota člověka ponižuje… já takhle předchozí vztah ukončila, cítila jsem, že jemu by šlo radši o KSV, žádné závazky, žádné velké city a emoční pouta.. já to chtěla jinak.. tak jsem šla prostě od toho.. nebyla bych v tom šťastná a on se cítil pod tlakem.. zrovna tak, jak se cítí ta „tvoje“.. prostě o takový vztah nestál, chápeš? a to člověk pozná.. jen si to musí přiznat.
Tak prostě má zrovna víc činnosti než obvykle a na focení kravin nemá čas. Chtělo by to trošku sebevědomí a taky důvěry v ní a ne to tavit v nespaní a psaní dlouhých elaborátů a pak se v tom zacyklit.
No.. Za mě to v mnohých ohledech dost přeháníš - třeba ten cyklovýlet, to bylo z Tvé strany naprosto přehnané a odpověď o kleci dost výstižná. Pak úvahy o řasách a kšiltovce, chováš se jako ma_gor, promiň.
Vidím to tak, že ona je zralá ženská, děti z domu, chce žít. S Tebou to už jako žhavé nevnímá, spíš ji poslední dobou dusíš a otravuješ.
Být Tebou, tak se stáhnu a nechám iniciativu na ni, pak uvidíš..
Máš malé děti, věnuj se jim. A případnou příští partnerku nedus, máš k tomu silné sklony a na to není nikdo ve vašich letech zvědavej.
Ahoj zakladateli.
Narazil jsi na ženskou, která hledá úplně něco jiného, než hledáš ty.
Ona má dva puberťáky, předchozí vztahy ji dusily a stejně tak ji začínáš dusit ty.
Možná je to holka do větru a možná ne. To ti nikdo neřekne.
Ale ona má jasno - chce žít. A pod tímto pojmem si každý člověk představí něco jiného.
Lásku, kterou hledáš - u ni nenajdeš.
Zabal to dřív, než se utrápíš, protože na volnější vztahy evidentně nejsi stavěný.
Spousta lidí nebaví psaní přes SMS, Messenger, WhatsApp, prostě vůbec. Já třeba nesnáším elaboráty o hov. ně. Ono to úplně stačí napsat jednou větou, slovem, emoji, smajlíkem. Já třeba nechápu psaní v práci polovičce. Za mne je to otravování. Jak se uvidíme, všechno si řekneme osobně.
Manžel mi napíše Miluji tě a já mu „Kup hajzlpapír“ 🤗.
Dohromady přes 100 let - jo to podle popisu sedí - tobě 75, jí 28 ![]()
P. S.: Další chlap, co brečí na emiminu, že se partnerka nechová podle jeho představ
Na jiných diskusních forech se toto stane „maximálně třikrát za deset let“, jen na emiminu několikrát do měsíce ![]()
@rmot
tak ta ženská je rozhodně mentálně mladší a dost jinde než tazatel, pokud je skutečný.. navíc tu ještě nezazněla důležitá věc - ona už má děti odrostlé, v pubertě, to už o matku moc nestojí - kdežto zakladatel dvě menší děti, to je obrovský závazek a rozdíl, od volného času, dovolených, povinností… možná se jí nechce do role macechy a absolutně se tomu nedivím! Já jsem takhle spadla do role teto-babičky
malé děti miluju, tak bude super si je (jednou za rok) půjčit na týden na prázdniny, ale ještě lepší je bude vrátit
neumím si představit trávit víkendy pravidelně ještě s malými dětmi od partnera.. tohle už ženské 45+ (natož 50+) nemají zapotřebí…
ale ona ví, co chce, tak si to nepotřebuje sepisovat
tím, že ji do toho tlačíš, ji jen donutíš, to přehodnotit…u tebe je to jen znakem nízkého sebevědomí, žárlivosti a nejistoty a to fakt pro ty ženský není přitažlivý ![]()
ale to co popisuješ, je tvůj vlastní psychický problém a s tím ti ona nepomůže a ani za to nemůže. To je tvé vlastní nastavení a projeví se i v dalším a dalších vztahu…
co nevíš? ještě pořád se s tebou chce vídat, jen ti nechce podávat raporty kde a s kým zrovna je, kdy přijede, kdy odjede a jaký je tvůj seznam plusů a mínusů
Nebylo by lepší to ukončit? než se oba víc neznechutíte a neublížíte si? ![]()
@Keyllah píše: Více
Jenže když ona mu nebude podrobně hlásit veškeré své aktivity, jak ji potom on může některé schválit nebo neschválit? Alespoň tak si to přeci hodně mužů představuje ![]()
Chlap stíhačka. No potěš koště. Chudák ženská. Ale myslím si, že ho brzo vykopne. Doufám.