Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky nechápu, proč to řešíš, jsem na straně manžela, finančně to docela rozdíl je, takže já bych taky zvolila oddělená lůžka
![]()
Dost často se ty postele dají srazit k sobě. Nekoukala jsi na fotky pokoje? To hned poznáš. Nebo ti jde opravdu čistě jen o ten princip?
Asi bych to neřešila. Naopak bych byla ráda, že mám postel sama pro sebe ![]()
Taky bych brala levnější. Čistě pragmaticky, ekonomicky. Láska se neměří velikostí postele. Sex se da provozovat i jinde a na usnutí mam stejne radsi klid. Ale je fakt, ze pred detmi to mozna bylo jiny, ale nikdy jsme to nemuseli řešit.
Postele jsme měli nekolikrát odděleně a vždycky šly srazit k sobě.
Já jednou chtěla i palandy, ale to manžel odmítl ![]()
Náš měsíční příjem je okolo 150 tis. Proste jsem si myslela, že tohle si můžeme klidně dovolit… a já v tom rozdíl vidím,…
ale ok, uz čtu, že jsem hysterka.
@Anonymní píše: Více
A jinak vám to klape? S tímhle příjmem bych byla překvapená, ze řeší pár tisíc.
@Anonymní píše: Více
No a ty nemas pristup k penezum? Tak to zaplat a vyreseno ne?
@Zvedava1 právě proto to řeším. Pro mě je důležité mít možnost se přítulit…nejde o každodenní sex… a nechápu to prostě v této situaci.
Jak se zde píše, buď byla manželská postel, nebo jsme dali dvě postele k sobě
Řešit finance, beru levnější a třeba by to šlo dát k sobě. Pokud je financí dost, zaplatila bych pár tisíc navíc a měla manželskou ![]()
Já ve stejně dlouhém vztahu a manželství bych se zaradovala, jak je muž šetrný, a na místě srazila postele k sobě ![]()
Já dávám přednost odděleným, protože se mi nemůže stát, že budeme mít společnou deku, což nesnáším, potřebuji se zakuklit
Oddělené jdou vždy srazit, pokud už nejsou u sebe. Nikdy jsem si nevšimla, že by byl rozdíl v ceně.
Jinak jsem na straně manžela, proč zbytečně platit za něco zbytečného.
Za mě - je to hysterická reakce, řešíš blbosti. Postele jdou přece srazit.
Pokud máte partnera/manzela a jedete na dovolenou, má pro vás význam manželská postel nebo ne? Dnes mě zarazil manžel, zvažovali jsme týdenní pobyt v ceně cca 19.000 s ubytováním s manzelskou posteli versus cca 16.500 s oddělenými lůžky. A on byl pro oddělené postele, ze nema cenu priplacet si za manzelske postele… což mě fakt dostalo. Ještě symbolicky jde o pobyt v místě, kam jsme měli kdysi svatební cestu…a finančně fakt nestradame. Byla jsem z toho zarazena, proste bylo mi to lito, doma spime normálně v manzelske posteli.. a rada bych to mela stejne i na dovolené.. Naštval se kvůli tomu, kdyz videl, ze se mi to nelibi. V další diskusi vyšlo najevo, že pry to pro něj nemá význam a nechce se mu platit navíc jen za ty manzelske postele. Jak to máte vy? Jsem hysterka? (Cca 8 let od svatby a 16 let vztahu)