Manželské postele na dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
946
7.7.26 15:25

Úplně nechápu komentáře typu: nám by to vubec nevadilo. To má zakladatelce pomoci jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
7.7.26 15:37
@Zvedava1 píše: Více

Tak otázka zněla, jestli by to vadilo. Spíš nechápu komentáře typu: „my spíme v karavanu“ a „proč se na to ptáš“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.7.26 16:21

Takhle, nepovažuji se za závislou ženušku a nehty si stříháme každý sám :lol: Ale kdybych jela na dovolenou bez dětí, kde tedy očekávám, že v té posteli strávíme větší množství času :oops:, taky bych trvala na manželské posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4039
7.7.26 16:27
@Zvedava1 píše: Více

Vždyť se zakladatelka ptá, jak by to měli ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
7.7.26 18:09

Mně by to vadilo a partnerovi bych řekla, že jemu to možná přijde divné ale mne na tomhle záleží a vysvětlila proč. Mužům tuhle nuance často nedochází plus, jako i vidíš v tyhle diskusi, mnoho ženám je to jedno.
Prostě mu to řekni. Uvidíš jak zareaguje. Možná se ti vysměje (to bych tam viděla ten hlubší problém) a možná to pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
7.7.26 18:49

Nie kazdy ma potrebu rozhadzovat peniaze - to nijako nesuvisi s vyskou prijmu, je to mentalne nastavenie cloveka.

Objektivne je blbost vyhodit tych par tisic za to aby postele boli pri sebe.

Za mna si hrozne hystericka a vobec by som sa nedivil keby to bolo tak ze ty zarabas 10% z vaseho prijmu, ale rozhadzujes 90% z vaseho prijmu.

A vies o tom ze pri takto vysokom prijme je spolocenske faux-pas ked prides autom ktore ma strechu!!!

Vasa jedna moznost je kabriolet, inak sa spolocensky znemoznite a nikto z personalu si neuvedomi ako dobre zarabate. Ak sa chces ukazat v klasickom svetle tak si vezmite nieco ako Mercedes R129 V12 (alebo 350 SL v nejakom zakazkovom laku), ak chces byt za nobl panicku tak DB9 volante (alternativne aj Jaguar XJS by bol prijatelny vzhladom k vasemu prijmu, pripadne DB7 je ekonomicka varianta, ale skusene oko pozna ze ste setrili a to nechces) a ak chces byt za ukazkoveho snoba tak siahnes po Bentley Continental GTC.

Samozrejme muzicek ta ma rad tak to predsa zaplati a este bude z toho stastny :lol:

Fakt by som chcel mat problemy niektrorych predstavitelov miestnej inteligencie :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4721
7.7.26 19:46
@Anonymní píše: Více

Taky mi vadí jedná velká matrace, jak se jeden otočí, tak to cítí ten druhý. Já mám zase naopak ráda tvrdou postel, nedej bože jednu přikrývku, to se nevyspim :lol:
Ale drama z toho neděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78179
7.7.26 20:15
@IcePlanet7 píše: Více

ale, ale, co ten hysterický výplod? že by slepá závist?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
7.7.26 20:49
@stinga píše: Více

Taky mi přijde. Někomu z toho měsíčního příjmu zakladatelky málem. prdla cévka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4039
7.7.26 20:53
@ambruše píše: Více

Ani ne. Lidi můžou mít příjem 150 tisíc, výdaje 200 000 a pak šetří na dovolené i na posteli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4501
7.7.26 21:11

Většina lidí zde ale nepochopila, že to není ani tak o financích. Je to o úctě k tomu druhému. Jí to vadí a dotýká se jí to. To je celé. Přece tam jedou, ať jsou oba v pohodě a užijí si to, ať je jim spolu hezky. Ona k tomu potřebuje společnou postel. Je to jednoduché a není na tom nic hysterické. Pouze naplnění její potřeby. On má zase jiné potřeby. Třeba by nejel do nějaké konkrétní destinace. A pokud zakladatelka by chtěla, ať je on na dovolené v pohodě, tak by ho tam také netáhla. To není o žádném hrdinství, že budou na palandě v kempu. Až se rozhodnou pro dovolenou na punk, jak se říká, bude ok, že spí klidně na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10996
7.7.26 21:14
@cverunka píše: Více

No a ted maji dilema. On ma potřebu dvou posteli a ona jedne. Kdo ma tedy prednost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4501
7.7.26 21:19
@Tarena píše: Více

On nemá potřebu. On chce jen ušetřit, což vlastně nepotřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí