Manželské postele na dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21621
7.7.26 11:48

Kdysi dávno manžel najel na strategii - však platit za ubytování je zbytečné, stačí tady chatka! - taková ta základní táborová chatka, byly v ní palandy.
Nedotklo se mě to, ale celkem jsem se zasmála. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78179
7.7.26 11:48
@syslomil píše: Více

nejde o utrpení, jde o to, že všude do prostě nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21621
7.7.26 11:49
@884135 píše: Více

A co dospělá zralá žena, která tady vykřikuje v každé diskuzi o tom, jak jsou diskuze zbytečné v diskuzích cizích lidí, které v životě neviděla?
Tady diskuze nebude hlavní problém. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11158
7.7.26 11:52
@PaníBovaryová píše: Více

To my jsme zhýčkaní a spíme zadara rovnou v dodávce ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21284
7.7.26 12:19

A příští diskuse bude na téma: Kukáme furt stejně, na manželský posteli, jak se to dá změnit?

Jak někde napsal Heinlein, specializace je pro hmyz, lidi by měli bejt drobet flexibilnější. IMHO úspěch dovolený neodvisí od postele a pokud nedáváš tu změnu, tak zůstaň doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
7.7.26 13:03

@Bytsamsebou

Souhlasím. Když sem člověk přijde pro konstruktivní názory, tak si z nich vezme něco od každého, i když se mu všechny nelíbí. :nevim:

Jenže poslední dobou je tu čím dál víc příspěvků v tom stylu, že místo aby si lidi problém primárně vyřešili nejdřív doma s protějškem, vytroubí ho jako první mezi stovky cizích lidí a čekají hlavně na komentář, který je utvrdí, že mají pravdu. :roll:

A paradoxně to bývají právě ti, kteří předem zdůrazní, jak mají skvělý vztah, vysoké příjmy a jinak dokonalý život. Když je všechno tak idylické, proč je potřeba hledat potvrzení u anonymních lidí na internetu. Smutný a častý nešvar :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4039
7.7.26 13:42
@Fitsun píše: Více

Lenost najít vlastní řešení a hned běžet zakládat téma na každou banalitu a prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78179
7.7.26 13:55
@Fitsun píše: Více

tak zase každá diskuse nemusí být o životě a smrti, i tyto oddechové témata jsou zajímavé, zas o čem bychom psali a četli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3748
7.7.26 13:58

Vůbec by mi na tom nezáleželo. Manželství nestojí na tom jak ti dva spi. Ten týden na dovolené by mi vůbec nevadilo s oddělenou posteli. Je to jen pár dní. Nebo si ty postele sesunte. To je problém🙄. My to takhle v kempu v chatce delali také. Pak zase dali zpět. Manžel u nás často usne na gauči a já spím normálně v ložnici. Nijak nás to nepoznamena. A vůbec by mě nenapadlo o tom dělat diskuzi

Příspěvek upraven 07.07.26 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
7.7.26 13:58

Tak to nečti, nekomentuj. Snadná pomoc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4039
7.7.26 14:00
@ambruše píše: Více

Nepotřebuji od nikoho pomáhat. Tím spíše s postelí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
7.7.26 14:03

No jo, tak jsi prostě dokonalá. Nikdy tě nic nerozhodilo, nikdy jsi nepotřebovala poradit s žádnou prkotinou, tak se snad ani nezdržuj to tady komentovat. Svět tě potřebuje! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
7.7.26 14:03
@Anonymní píše: Více

Ježíšmarja, tak kup manželskou. Nebo co chceš slyšet?
Sto lidí, sto chutí, jde tu i názor cizích lidí, nebo tvůj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21621
7.7.26 14:07

Já jsem ráda, že tady lidé zakládají zajímavé diskuze ze života. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
7.7.26 14:24
@Anonymní píše: Více

je hezke, ze mas potrebu se pritulit, chapu to, take jsme se s chlapem do urcite doby pri usinani tulili…
no preslo to… a jeho driv… a chybelo mi to… asi jste v tehle fazi… kdy on uz ne a ty jeste jo a ted se to ukazalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí