Manželské postele na dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2924
7.7.26 10:21
@884135 píše: Více

Jedna chce na dovolené bez dětí spát v jedné posteli se svým manželem a ty z toho uděláš „závislou ženušku“, co mu snad ještě stříhá nehty? Prosím tě, ty jsi fakt mimo.

A není to přece o tom, že by pár nocí na oddělených postelích „nevydržela“. Pokud to není nutné, tak proč by měla? Vždyť řeší dovolenou jen s manželem, místo spojené se svatební cestou a rozdíl 2 500 Kč, což je při jejich příjmu úplně směšná částka.

Jiným děláš analýzy, shazuješ je. Možná by stálo za to se trochu také zamyslet nad sebou, protože ta tvoje potřeba do každého rýpat za každou cenu je poněkud patologická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 10:24
@TerezaVoříšková píše: Více

Protože máme rádi každý jinou tvrdost matrace :nevim: z tvrdé matrace se nevyspim. Bolí mě pak celej člověk. I otočit mě bolí. Jsem jak zlámaná. On to má obráceně. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2295
7.7.26 10:25
@stinga píše: Více

Psala jsem „všude, kde jsme byli“, ne všude. A i kdyby nešlo, že pro nás není problém vyspat se každý na jedné posteli. Pro nás to žádné nesnesitelné utrpení není :nevim:

Příspěvek upraven 07.07.26 v 10:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
7.7.26 10:35
@Anonymní píše: Více

Jo, za mě to hysterické je.

Ty sama píšeš, že jste finančně úplně v pohodě. Tak co ti brání těch pár tisíc doplatit ze svého, když je pro tebe manželská postel tak zásadní? Nebo jsou to jen jeho peníze a ty nevyděláváš? :roll:

Celé mi to přijde jako učebnicový příklad zástupného problému. Neřešíš postel. Řešíš svoje nejistoty a snažíš se z nich udělat důkaz, že vztah nefunguje. Jenže to, že někdo nechce vyhodit 2 500 Kč za jiný typ postele, opravdu není důkaz, že tě nemiluje. :roll:

A kdyby byl váš vztah tak skvělý a stabilní, tak asi by tě nerozhodil takový detail natolik, že jdeš hledat potvrzení na diskusní fórum od cizích lidí. Lidé v pevném vztahu se obvykle nehroutí z toho, jestli budou týden spát na dvou postelích sražených k sobě, anebo na jedné velké. Pokud ano, tak mají ve vztahu zásadní problémy :roll:

Za mě je tohle psychicky labilní výstup a řešila bych hlubší důvod, proč tak extrémně řešíš postele a proč z toho děláš hned výstup, že tě nemiluje. U vás bude mnohem hlubší problém, který tu nezmiňuješ. Asi budete mít zásadnější věci k řešení než typ pokoje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 10:40
@kalamitaa píše: Více

Prave, že cestujeme docela dost. A toto je poprvé za celou dobu, co preferuje levnější variantu ubytování na úkor postelí. Právě to mě na tom zaskočilo.
Díky všem za sdílení vlastních zkušeností a názorů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.26 10:42
@884135 píše: Více

A ty jezdis na dovolenou to tam vydrzet? Ja tedy nevim, to ja ne a mam proste pozadavky na veci, ktere mi vyhovuji a nevyhovuji. Ze je ma kazdy uplne jine, je snad jasne. Ja treba nesnasim jednu velkou spolecnou prikryvku a nejsem ochotna to nejak vydrzet. Nebyla jsem ochotna vydrzet pokoj s obri klimatizaci primo za jedinym oknem. Nebyla bych ochotna nemit treba objednane jidlo a jist rohliky ze supermarketu. To vsechno se jiste par dni da vydrzet a nejsem princezna na hrasku, umim prebyvat i ve stanu, ale proste nechci kdyz mam dovolenou. Zakladatelka nechce oddelene spani, protoze ji nevyhovuje, tak se ji nelibi ze manzel to ignoruje kvuli usetreni penez, ktere pro me nejsou zasadni. Tak nejlip se da usetrit, kdyz se nejede nikam, ne? To se taky urcite da vydrzet

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.26 10:42
@Fitsun píše: Více

Vydělávám dost. Účet máme společný. Peníze máme každý i svoje. Dovolenou platíme ze společného, vybíráme ji vždy spolu.

• Citovat
  • Upravit
824
7.7.26 10:43

A nemůže mít nějaké finanční problémy, o kterých ještě nevíš? Nebo nějaké komplikace v práci? Tahle změna chování bude mít nějaký důvod. Stálo by za to zkusit to opatrně zjistit, pokud se takhle běžně nechová. Ne že by ho taková malá úspora vytrhla, ale může být pod tlakem, který ho k tomu vede.

Příspěvek upraven 07.07.26 v 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4040
7.7.26 10:46
@Fitsun píše: Více

Přesně tak. Dospělá zralá žena nepotřebuje zakládat na webu diskusi na banální věc a hledat potvrzení od cizích lidí, které v životě neviděla. Tady postele nebudou ten hlavní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11158
7.7.26 10:51

Jde mu o princip, jako každému chlapovi (i mně) ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
7.7.26 11:10

Po 16 letech vztahu bych spíš čekala, že si dokážete normálně sednout a říct, proč tentokrát změnil názor, než že z toho bude téma pro diskusní fórum. Jeden jiný pohled na ubytování opravdu není důkaz rozpadu manželství. :nevim:
Pokud tě to místo rozhovoru s partnerem žene hledat názory od random lidí, co vás neznají, tak problém nejspíš opravdu nebude v těch postelích. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 11:15
@kalamitaa píše: Více

Já jsem s manželem 12 let. A občas se nám taková věc uděje čistě proto, že ač se teď máme velmi dobře, tak jsme oba vyrůstali ve velmi chudých podmínkách a občas se něčím aktivuje ten dávný „survival mód“. U muže častěji u cestování (oddělené postele by nikdy v životě nedal, ale třeba chce jet x hodin vlakem místo letadla apod), u mě třeba při nákupu jídla a pak musíme jeden druhému připomenout, že už žijeme jiné životy.

Ale my na tomhle dlouho pracovali, známe se v tom. A i tak věřím, že by mě to v nějaké situaci mohlo zaskočit.

Protože jakmile uvěříš, že toho druhého „máš skrz na skrz prokouknutého“ a víš, proč co dělá, tak se přestaneš ptát a zajímat a to je první hřebíček do rakve vztahu. To opravdu velmi silně nedoporučuju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.26 11:27

Díky moc. Tak nějak to asi bude.
Díky za potvrzení od cizího člověka, kterého jsem nikdy neviděla a v diskusi na e-miminu, ve které jsem si dovolila zeptat se na tak banální věc ;)
Nikdy nepochopím, proč sem určití lidé tedy chodí a proč se aktivně a opakovaně zapojují do diskusí, které jsou zjevně pod jejich úroveň.

• Citovat
  • Upravit
10999
7.7.26 11:31

To je tady takova klasika. 20 lidi ti napise nazor, ktery s tvym nesouzni, ale pak konecne nejaky co se ti libi a ty jsi cela stastna, ze tenhle jediny je ten dulezity a pravdivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11158
7.7.26 11:38
@Tarena píše: Více

Přesně :lol:. A pak zakladatelka nadává, jak jsou tady lidi zlí :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí