Manželské postele na dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1890
7.7.26 22:06

Zakladatelko, chápu tě. Je ti prostě příjemné usínat vedle blízkého člověka. Někdo to třeba nechápe. To není tvůj problém. Tvůj problém je, že to nechápe ten tvůj a že ten názor nesdílí. Byli jsme na zájezdu. Znali jsme se všichni. Před odjezdem se řešily detaily. Organizátorka řekla. Je potřeba se domluvit ohledně pokojů. Jsou nějaké třílůžkové, budeme holky společně? A jedna řekla, ne, ani já ani můj muž spát s nikým na pokoji nechceme. Bereme to jako výlet, který si užijeme a na pokoji prostě budeme spolu. Organizátorka ji dala sodu, že snad vedle sebe spí doma a ten prodloužený víkend by je to nezabilo, spát odděleně. Dotyčná řekla, zaplatila jsem si s manželem výlet a na pokoji budu s ním. Jinak nejedu. A byl to názor obou a na pokoji spolu byli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21623
7.7.26 22:08

Nechapu, proc manzelska postel vzbudila v manzelovi zakladatelky takovou nevuli. Za me je to stejny pozadavek asi jako bslkon na more nebo skluzavky do bazenu. Pro nekoho blbost, pro nekoho podstatne.

Muj manzel by se treba klidne myl v potoce a spaval ve stanu. Ja vybiram uplny opak ubytovani.
A nic mi nevycita :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16487
7.7.26 22:13
@PaníBovaryová píše: Více
:mrgreen: :palec:
No na to je úplně jednoduchá odpověď… Jakýho chlapa si vybereš, tak takovýho máš. :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2585
7.7.26 22:40

Na dovolené nejezdím, trávím volno jinak (ne z finančních důvodů), ale pokud bych kvůli chlapovi jela, nechápu, proč bych tam musela něco vydržet. :nevim:

Kdybych byla v zakladatelky situaci, taky bych chtěla manželskou postel. Protože během dovolené se chci především pořádně vyspat, odpočinout si a s chlapem ji i prosouložit. A to samozřejmě nejen v posteli, ale i v tý posteli. Klidně se tam i jen tak natáhnout po obědě nebo kdykoliv jindy. Chtěla bych usínat v objetí, i když na spaní potřebuju prostor, protože se pořád překuluju. Což by bylo na jednolůžku horší a musel by se potom jeden z nás odebrat na to druhé - pokud by nešly přisunout. Stejně tak společné probouzení… Přišlo by mi divné, kdyby chlap tu manželskou postel nechtěl. Čekala bych, že si bude chtít na dovolené taky hlavně užívat. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4502
7.7.26 23:29
@IcePlanet7 píše: Více

Kdo nechce rozhazovat, ať nikam nejezdí. Dovolená je od slova dovolit si… A teda manželská postel je za mě základ, ne nějaký bonus, který by si měl člověk dovolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí