Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TerezaVoříšková píše: Více
Hele, ono to není nic divného, každý to máme jinak
. Já třeba od přírody nejsem vůbec „tulící“ typ. A to nejsem žádný studený čumák. Ale prostě při spánku potřebuji svůj prostor, peřinu, klid. Být na někom přicuclá, to je moje noční můra a nevyspala bych se ani náhodou
. Takže za mne rozdělené postele žádný problém. Na druhou stranu chápu, že někdo tu blízkost potřebuje. V tomhle dotazu mi však přijde, že problém bude třeba hlubší, paní něco tuší, tak proto to řeší…
@stinga píše: Více
Ale to já přece nikde nepopírám, ne?
Už potřetí opakuji, že tam, kde jsme byli MY, to zatím vždycky šlo. A kdyby ne, vyspali bychom se i tak, protože manželská postel (a tulení) není k vyspání nutnost. Zakladatelka se ptala, jak to máme my, tak jí za nás odpovídám. Nikomu nevnucuju, že to musí vytrpět (někdo tu psal, že dovolená není o tom něco vydržet, ale že si ji člověk má užít, proto jsem psala o utrpení) a nikomu nevyvracím, že někde postele srazit nejdou. Píšu prostě jen svůj názor na základě našich zkušeností a preferencí, nic víc. Na závěr: ano, chápu, že někde to nejde. Ale to nic nemění na mém názoru, že my se vyspíme i tak ![]()
@stinga To ma tak malo poznas za tu dobu? Ziadna zavist iba taka mala provokace ![]()
Za menej ako 100€/h nevstavam z postele, takze asi tak ![]()
@IcePlanet7 píše: Více
Nechce se mi věřit, že bys zrovna Ty, potom co jsi tu o sobě psal, nechtěl manželskou postel a radši bys riskoval, že dvě válendy nepůjdou přirazit. ![]()
@Anonymní píše: Více
Samozrejme zenu treba vzdy respektovat, ale ked si potom partner chce zasulozit tak uz ho zena nemusi respektovat… Nemal by ten respekt byt aspon trosicku obojstranny?
No, ale u zakladatelky to spíš vypadá, že tu dovolenou nechce prosouložit chlap. ![]()
@Prelesta Tak sorry, tu sa uz tak intenzivne sulozi ze stracam prehlad kto s kym ![]()
Pokud nejsou oddělené pokoje, je to ok. Manželská lepší, ale pořád budete v jednom pokoji, to je podle mě podstatný.
Tak to pozor, ja tu jsem jen jako tichy pozorovatel ![]()
A ono se dá souložit jen na manželské posteli? To jsem nevěděla, po 7 letech manželství a 2 dětech jsme mnohem více flexibilní a kreativní ![]()
Někdo jednoznačně preferuje postel s občasnými výjimkami, za postel považuji i gauč nebo cokoliv podobného, někdo sex v posteli vůbec neprovozuje, to jsem se dozvěděla až tady
Přemýšlela jsem, jestli je to troll, když někdo tohle tak velice řeší
Jiné ženy by byly šťastné, kdyby tohle bylo to nejdůležitější, co musí v životě považovat za problém ve vztahu
Je to každopádně důvod k zamyšlení, manželská postel nebo oddělené postele srazit k sobě?
![]()