Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co chceš teda ty? Aby na tebe usměvavá čekala doma s obědem a koláčem? Evidentně žije aktivní život a nepotřebuje kouli u nohy.
Na mně jsi moc ufňukaný a všechno moc řešíš. Co děláš celé dny ty? Věnuj se taky trochu svému životu a nečekej, až ti z cyklovýletu pošle sms.
Vypadá to, že jste odlišné typy, ty jsi hloubavý a přemýšlivý a ona je aktivní a tolik věci neřeší.
@UzNe píše: Více
Sama mi na zacatku naseho vztahu rekla, ze me casem bude odmitat. Ona to má prostě jinak. Chápu že ta nejistota a taková ta nekomunikace ubíjí, ale ona to má prostě jinak. Já bych to asi ukončila a našla si někoho, kdo to bude mít stejně jako já. Tímhle jí dost dusíš.
Kvůli někomu, jako jsi ty, bych asi s láskou snila o době, kdy nebyly mobily.
ty nechodíš do práce!?? že máš tolik času jí furt vypisovat, pitvat kdy a co přesně odepsala, uhánět ji, žádat o soupisky tvých plusů a mínusů ![]()
promiň, ale mě by z tebe je-blo.. a to jsem komunikativní hodně.
Prostě to celé strašně hrotíš a evidentně s tím nepřestaneš i přes mou dobrou radu.. viz. že zkusíš úplně všechno.. to je právě cesta do pekla.. má tě 1000% jistého, chce trochu dýchat, zřejmě chce i volnější vztah ve vašem věku.. navíc je aktivní, ráda tráví čas sportem a s přáteli, což je ti evidentně proti srsti - za mne nejste kompatibilní.. k tobě by seděla domácí buchta, co tě bude opečovávat, zahrnovat zájmem a vzhlížet k tobě..