Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když já nebo muž jsme pryč, tak se taky ozveme až večer, přes den má člověk nějaký program a není přece nutno posílat každých pár hodin zprávu. Navíc na tom cyklovýletu s kolegy by mi přišlo neslušný čumět do mobilu.
A prosím tě, chtít po ní, ať si napíše tvoje plusy a mínusy, to je fakt úlet.
Vy dva hledáte něco jiného. Ona volnější vztah se spoustou času pro sebe, ty přísavku, která se ti bude několikrát denně ozývat. To nemůže dělat dobrotu.
Tak sem si to u oběda přečetla ještě jednou a pořádně a celkem ji obdivuji, ze s tebou vydržela tak dlouho.
Citový vyděrač a stíhačka v jednom. Kde jaká ženská by se od tebe mohla učit.
To ti měla dělat na cyklovyletu každých 5 minut fotku a hlásit co zrovna dělají?
Chudáku si čekal až ona douklízí aby ti naservirovala oběd pod čumáček. Možná kdyz by si ji s něčím pomohl tak mohlo být vše jinak.
Chtít po ni napsat plusy a mínusy, jako cože? ![]()
@UzNe píše: Více
Ahoj, tvoje nejistota zesiluje tvou žárlivost. Tvá očekávání ti tato žena nenaplní. Ona ví, že pravda by ti vadila. Proto se před tebou uzavírá.
Řekni ji v klidu, co od vztahu očekáváš a co je pro tebe přes čáru. Důležité je, co od vztahu očekává i ona. Podle popisu je váš pohled na lásku dost odlišný. Nenech se unést dalším hezkým večerem.
@JancaS84
jojo, to je na osypky.. to má holka ještě svatou trpělivost… žárlivý stíhač řešící tvé nové řasy a co ti který muž řekl o čepici je to poslední, po čem ve svém životě toužíš… ![]()
PS : vlastně ještě úžasné splněné přání je napsat mu ten seznam jeho kladů a záporů
to je slušná přeháňka…
Příspěvek upraven 07.07.26 v 13:18
@UzNe píše: Více
Posledni puntik..neni s tebou spokojena, i nechava zadni vratka a nechce to upicnout kvuli synovi.
Úvodní příspěvek:
@UzNe píše: Dobry den, s partnerkou jsme spolu 3 a pul roku, nebydlime spolu. Ja mam 2 deti na prvnim stupni 1× za 14 dni, ona 2 pubertaky, doromady nam je pres 100. Vztah se nikam neposouva, spis degraduje. Moje nema potrebu nic resit, na moje nocni dlouhe psani plne otazek odpovedela, ze poresime az osobne a v restauraci mi jako odpoved na vse dala pusu, coz sem vzal, ale otazky nikam nezmizely a furt vrtaj. Celkovy muj dojem je, ze ceka, az se vycukam sam. Nejdriv jsme spolu byli porad, delali vse u me i u ni spolecne, ted je frekvence tak 2× do tydne a uz nic velkeho spolu nedelame. Dost nam vazne komunikace, rika jestli nevis, ptej se, ale pak mam cast napsanych otazek bez odpovedi. A ted posledni udalosti, ktere resim: nedavno probehl v jejim kanclu cyklovylet s prespanim. Je v kancelari samych chlapu, tak jsem uplne nadseny nebyl, no dorazilo me, ze se ozvala az vecer, nejaka strucna zprava, ze uz jsou u prehrady, vykoupani a jdou spat, nejake obecne fotky hor. Na druhy den (byli jsme domluveni na odpo) a otazku kam jedou neodpovidala jen posilala fotky kde projizdeji a prijela v noci. Pak doma, kdyz sem se ptal, proc za cely den neposlala zadnou zpravu byla odpoved, ze se ji nechtelo furt vyndavat mobil s drzaku a ze neni otrok digi technologii. Cely ten neprijemny rozhovor shrnula, ze v kleci uz byla. No a tento vikend neco podobneho, na zacatku se ptala, jestli budu u ni na obed (ten den odpoledne sem mel uz deti), ze chce s kamoskou ven. Rikal sem, ze na obed budu, tak teda ze pujde s kamoskou po O. ven, jenze cele dopoledne mela moc prace (uklizela v jinem patre), tak sem po dlouhem cekani jak trubka ani na obed necekal a jel dom. Dalsi den jsem mel uz deti, ona pubose nekde po svete, tak sem se ptal, co bude delat, odpoved byla, ze pojede za sourozencem (bydli 150km daleko). Pak asi 2 zpravy (odpovedi). Dorazilas? Ano, uz jsem tu. Dobrou. Dobrou. Neptal jsem se na nic vic, pametliv toho, ze v kleci uz byla. A na druhy den vecer mi posle fotky boruvek na jeji zahrade (zahajeni konverzace), coz sem nedal a chci po ni to co uz mnohokrat, at si sepise moje plusy a minusy. Ja pomyslim na rozchod, takove nejistoty moc boli, blby je, ze staci pekny vecer a jsem zase ve hre. Napadaji me 3 mozne vysvetleni pro to chovani: Je to nevedomy program. Je to vedomy program (msta?). Mozna nekoho ma nebo hleda, neni ve vztahu se mnou spokojena a me si nechava kvuli jednomu z deti, vychazime spolu dobre. No a zmatek, co mi beha v hlave: jeji dva predchozi vztahy mely se mnou zajimave paralely: jeden partner ji smiroval pred praci (delala do vecera), dalsi psal neco ve smyslu, at si necha sve avantyry (pan je blokly, pise pubosum a Ti to pisou v koupelce na zrcadlo). Sama mi na zacatku naseho vztahu rekla, ze me casem bude odmitat. Moje nejistoty: Asi pred mesicem si nechala udelat umele rasy (usetrim cas, nemusim se rano malovat). Kdyz jsme sli na brusle, nebrala si ksiltovku co ma na brusle vzdycky, pry ji kamarad co ji nevidel dlouho rekl, ze ji cepice dela vrasky. Ptam se ktery kamarad to rekl, bez odpovedi. Kdyz ji znamy placne prede mnou po zadku a zepta se, jestli vadi, moje polovicka rekne nevadi, ja ze vadi a symbolicky mu vlepim. Chtel bych radu, vim, ze klic mame pouze my, mozna sem se potreboval vypsat (vypustit, at se muzu vyspat).
@Rosebery jojo, má problémy se sebevědomím, nechce se mu číst pravda a jiné názory, než jaké by si přál… asi původně toužil po obdivu, jaký je milý, zajímající se partner, kterého by každá chtěla..
Dočetl se holt opak, tak příspěvek smazal…
to o něm napovídá víc, než si myslí…
Ahoj zakladateli, moc děkuju, že jsi to všechno napsal.
Ty jsi jako já. A díky tvému elaborátu jsem si uvědomila, jak moc partnera dusím. S vyjímkou, že u cyklovýletu bych fakt nečekala, že bude kvůli mě co chvíli vytahovat mobil ze stojanu a řídit jednou rukou.
Tvé chování je vážně ženské a potřebuješ k sobě nějakou domácí paní, která má jako hobby vaření a zahrádku a jejím snem bude nepřetžitá péče o tebe.
U vás je problém, že mentálně je ona cca 25+, kdežto ty jsi 75+.
Tvůj příspěvek jsem zkopírovala ne proto, abych tě nějak ponížila, ale proto, že mi tvoje popisy vážně otevřely oči.
Prostě nejste kompatibilní. Čím víc jsi na ni přisátý, tím víc bude ona nezávislejší.
Rozejdi se a najdi si jinou.
@Lucy75 jj, je škoda, že si z těch příspěvků tady nic nevzal.
@Rosebery píše: Více
z čeho jsi vydedukovala, že ona je mentálně 25 plus? soudíš celkem rychle…
@Rosebery píše: Více
V tom, že je „zakladatelovo“ chování ženské je hodně pravdy
Jak tady píšu u spousty těch „chlapů“, co si běží pobrečet na emimino - takhle chlapi prostě nepřemýšlí a nepíšou. Prostě tomu, kdo tu vytváří ty brečící uživatele, chybí testosteron ![]()
@rmot to jsem psala hned jako svou první reakci, že je to ženské chování, které hodně chlapů hodně štve…
takže ano, taky se kloním k možnosti, že je to celé špatně vymyšlené nějakou ženskou uživatelkou…
znám desítky mužů, troufám si říct, že hodně z nich velmi dobře, ale ani jeden z nich by nepsal srdceryvnou storku na e-mimino… ostatně u naprosté většiny z nich je takový server zcela pod jejich rozlišovací schopnosti a mimo zájem
Navíc je to podané a popsané hodně ne-mužským způsobem.
@Lucy75 píše: Více
Tak asi neznáš nikoho z pětiprocentní menšiny. Tam některé ženské prvky chování najdeš. A někteří dnešní mladí hoši, které celý život vychovává jen maminka, taky nemají ke kňučení daleko.