Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
párkrát jste se sešli a už to všichni vědí?
Všem řekni, co je jim do toho. A klidně jim ukaž nějaké peprné zamilované fotky, ať puknou závistí
Můj bratr na mé svatbě sbalil holku mého švagra, tedy manželova bratra ![]()
Ještě pikantnější je, že když se rozešli, vrátila se k mému švagrovi. Ale spolu taky zase nezůstali ![]()
Nepřijde mi to nijak pobuřující, možná lehce zvláštní. Znám mnohem horší případy.
Například kluci (jednovaječná dvojčata), kdy jeden druhému přebral přítelkyni. Pak slečnu, která spala s exmanželem své sestry. V jiné rodině přebrala jedna sestra druhé přítele a vzali se… Nebo slečnu, která střídavě chodila se dvěma bratry… Tvůj případ je v pohodě. ![]()
@chs.jasmin popravdě nevím proč to tak řeší, jinak děti jsou s tím v pohodě, defacto se dobře znají a vychází spolu
@PaníBovaryová bohužel bejvalka přítele tak trochu neustále sleduje i když rozvedení jsou půl roku a nežijí spolu dva roky
Moje kamarádka bypa s jedním bratrem a za půl roku s druhým bratrem a to se ještě v den rozchodu s tím prvním a co? No nic, je to její život, takže i váš 🙂 Buď šťastná, toť vše ![]()
Já bych nespěchala. Jak se říká: Misery loves company. Nedefinovala bych ten vztah, dokud bych se neujistila, že si budeme mít co říct i jako uzdravení, kteří ty nepříjemné věci nechali za sebou… Některé vztahy totiž existují jenom do té doby, dokud existuje sdílený problém…
Nevím, kdybych nebyla rozvedená, tak bych řekla, že na tom není nic špatného. Ale myslím, že tvojí sestře nebude příjemné vidět tě cukrovat se svým exmanželem. Prostě tady logika a rozum moc nefunguje a city bývají rozbouřené ještě i roky po rozvodu. Takže bych se snažila přistupovat k tomu alespoň trochu empaticky a hmed bych se třeba nehrnula na rodinné oslavy.
Nejste pokrevní příbuzní, takže za mě je to naprosto v pořádku a nevidím na tom ani jediný hnus. Já znám jednu, která se rozešla s přítelem a začala si s ním její sestra. Přežili to všichni.
Nevydrží vám to a nebudete spolu. Moje osobní zkušenost a také statistika vzhledem k převozníkům po rozvodu. Tak si raději drž přátelské vztahy v rodině a pokud budeš mít potřebu, vysvětlí jim, že si jen vzhledem k aktuálně prožitým zkušenostem rozumíte. Ale jinak jo, nemáš důvod proč do toho nejít. Taky jsem poučená, byl to vášnivý vztah během mého rozvodu, taky jsem měla pocit, že jediný on mi rozumí a měli jsme úplně stejná traumata (on také rozchod) ale dnes se za to stydím, což už je jiný příběh. Buď chytřejší. Držela bych se toho, že je bezpečnější vztah, který okolí odsuzuje, co nejdéle držet v poklidu a utajení. Někdy mají totiž náhled a potom pravdu ti druzí.
@jita22 moje sestra v tomhle nehraje žádnou roli.
Můj přítel (ex švagr) je ex manžel sestry mého skoro ex manžela.
Má sestra v toto roli žádnou nehraje, jen se jí to nelibi