Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když jsem se seznámila s manželem, měla jsem 2 kočky z předchozího vztahu. Taky moc nadšenej nebyl, ale vzal mě nakonec i s kočkami a má je rád. Já bych se jich vzdát nedokázala.
Já mám zvířata ráda, ale do bytu jsem nikdy žádné nechtěla. Teď jsme v bytě s manželem, jeho 50-ti kilovým německým ovčákem a našimi dětmi…když miluješ, není co řešit.
A že k miminku nepatří.. proč? Děti je milujou od malička a učí se jak se chovat ke zvířatům.
Příspěvek upraven 14.01.19 v 08:36
Záleží na tvých prioritách.
Taky si myslíš a souhlasíš s tímhle: Přítel prý nesnáší chlupy, kočka je nehygienická a stejně až bychom měli děti, tak by šel z domu, protože k miminu kočka nepatří.
Pokud ne, tak fakt nečekej, že on se změní.
Pokud ano, tak ok, zbav se kočky.
Pro mě bude vždy na prvním místě člověk, pak až zvíře. Ale rozumím ti, je to těžké. A když chodil k tobě tak jak se ke kocourovi měl? Má averzi celou dobu? Neobměkčilo by ho nic?
Teda ne že bych byla fanoušek koček, ale zastávám názor že když si jednou pořídim zvíře tak se o něj postarám dokud žije a ne že si koupím kočku, psa, cokoliv, dám mu domov a pak se něco semele a já ho dám pryč… Jinak hodně rodin s miminem má doma zvířata, když ta kočka vyloženě nevleze do postýlky, kočárku, neběhá v kuchyni mezi jídlem, nevyprazdňuje se kde ji napadne, tak snad není takový problém. Akorát budeš muset denně vysávat aby nebyly všude chlupy.
A taky nechápu proč by k miminku zvířata nepatřila. Mám malé mimčo a kočky. Nevidím v tom problém
Tak já bych měla názor jako tvůj přítel tak bych dala přednost příteli.
No já vždycky myslím, že mě jeb.ne, když si tchýně přijde pochovat malého a já pak z něho obírám kočičí a psí chlupy. ![]()
Ahoj všem,
nesu téma do diskuze- partner nebo kocour? Měla bych se stěhovat k příteli do bytu, ale pod jednou podmínkou- bez mého milovaného kocoura. Přítel prý nesnáší chlupy, kočka je nehygienická a stejně až bychom měli děti, tak by šel z domu, protože k miminu kočka nepatří. Já kocoura miluju, neumím si představit dát ho pryč a zároveň se nechci ani rozejít s přítelem. Co si o tom myslíte?