Přítel si nechce přiznat problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4496
20.6.19 10:03

@Paoloska jen me zarazilo, ze vy se divite, ze nekdo nechodi :D…asi je to i o veku, az mi neco bude a budu starsi, treba taky zacnu chodit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10004
20.6.19 11:34
@darekp píše:
@Paoloska jen me zarazilo, ze vy se divite, ze nekdo nechodi :D…asi je to i o veku, az mi neco bude a budu starsi, treba taky zacnu chodit :oops:

No tak děti od 3 let do 19 let chodí také každé dva roky, v dospělosti se na tom nic nemění. No, záleží na každém :nevim:. Na gyndu a k zubaři preventivně chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.6.19 12:59
@Anonymní píše:
@Regina Hero 50+. Skončil práci jako takovou. Vyděláno má. :)

Tak jednak zpohodlněl, proto přibral (chlapi tloustnou většinou do břicha) a taky se, ač doma a v klídku, může prostě něco stát. Sice nemá stres, ale přichází bilancování, od teď už budu doma jako důchodce, už mě nic nečeká… Jestli má vyděláno, proč nezkusí dělat něco pro radost.
Nevím, jestli je to dobrý nápad se na takového 50+ pecivála ve 30+ vázat. Ony bio hodiny jsou pěkný prevít. A plánovat můžeš za dva a stejně tě to doběhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.6.19 13:01
@darekp píše:
@Paoloska jen me zarazilo, ze vy se divite, ze nekdo nechodi :D…asi je to i o veku, az mi neco bude a budu starsi, treba taky zacnu chodit :oops:

Některé nemoci nebolí. Třeba vysoký tlak, cukrovka… Prevence nic nestojí, jen čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.19 13:05

@Russet Plány měl, jak bude chodit na výlety, rybařit. Dokonce si koupil výbavu. Sešlo z toho, chodíme na procházky, ale dřív jsem nestíhala já jemu, teď je za mnou a funí :roll:

Přitom moc neji, abych byla upřímná. Často mu vařím, tak vím… Dle něj víc žere

• Citovat
  • Upravit
53518
20.6.19 13:07
@Anonymní píše:
@Russet Plány měl, jak bude chodit na výlety, rybařit. Dokonce si koupil výbavu. Sešlo z toho, chodíme na procházky, ale dřív jsem nestíhala já jemu, teď je za mnou a funí :roll:Přitom moc neji, abych byla upřímná. Často mu vařím, tak vím… Dle něj víc žere

Taky to může být jiným složením stravy, dotwď třeba zblajznul trochu vlašáku z papíru a teď mu někdo vyvařuje. A co štítná žláza? U ní se taky při nesprávné funkci člověk zadýchává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
21.6.19 23:39
@Paoloska píše:
No tak děti od 3 let do 19 let chodí také každé dva roky, v dospělosti se na tom nic nemění. No, záleží na každém :nevim:. Na gyndu a k zubaři preventivně chodíš?

No jasny, na gyndu i k zubari chodim pravidelne, ani nerikam, ze je na tom neco spatne chodit preventivne k obvodakovi, jen rikam, ze ze svyho okoli, hlavne rodiny snad nikoho takovyho neznam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
21.6.19 23:42
@Russet píše:
Některé nemoci nebolí. Třeba vysoký tlak, cukrovka… Prevence nic nestojí, jen čas.

Tak vim, ze tlak mam ukazkovej a cukr taky v norme, mame pristroje na mereni doma ;) a v 25 letech pochybuju, ze bych mela cukrovku, kdyz k tomu v rodine nemame predpoklady a u detskyho i pak v tehotenstvi bylo vse OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.19 04:52
@darekp píše:
Tak vim, ze tlak mam ukazkovej a cukr taky v norme, mame pristroje na mereni doma ;) a v 25 letech pochybuju, ze bych mela cukrovku, kdyz k tomu v rodine nemame predpoklady a u detskyho i pak v tehotenstvi bylo vse OK :)

Myslíš, že si cukrovku po jednom píchnutí do prstu můžeš oddiagnostikovat sama? Nebo že si doma změříš tlak? :roll: A proč se vlastně měříš, když jsi zdravá? V 25 letech by mě nenapadlo si orientačně měřit cukr. Doktor mi ho změřil při pracovní prohlídce a byl taky ukázkovej. Při těhotenství mi z prstu taky na těhu cukrovku nepřišli. Až při tom testu. A t ji, představ si nikdo u nás nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
22.6.19 07:30

@Russet A to jako myslis, ze je ogt součástí preventivni prohlidky, ze to tu vytahujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.19 13:25
@j.a.n.i1 píše:
@Russet A to jako myslis, ze je ogt součástí preventivni prohlidky, ze to tu vytahujes?

Ne. Ale ona se chlubí tím, že se sama doma změří a je si jistá, že cukrovku nemá. Z jednoho náhodného měření se to přece nemusí poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15938
22.6.19 13:29
@darekp píše:
@Jana206 on nekdo chodi na preventivní prohlidky kazde dva roky? :lol: ja nikoho takovyho asi neznam :D

Jestli bydlíš v Chánově, tak tomu rozumím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
22.6.19 13:38

@Russet Nicmene je na tom uplne stejne jako ten, komu to jedno nahodne mereni udelaji na preventivce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
22.6.19 13:58
@Russet píše:
Myslíš, že si cukrovku po jednom píchnutí do prstu můžeš oddiagnostikovat sama? Nebo že si doma změříš tlak? :roll: A proč se vlastně měříš, když jsi zdravá? V 25 letech by mě nenapadlo si orientačně měřit cukr. Doktor mi ho změřil při pracovní prohlídce a byl taky ukázkovej. Při těhotenství mi z prstu taky na těhu cukrovku nepřišli. Až při tom testu. A t ji, představ si nikdo u nás nemá.
A ja si doma nezmerim spravne tlak??? :think: myslim, ze ano, merila jsem si ho jen tak, rptoze mame tlakomer doma a cukr jsem si merila pro to, ze mymu dedovi vysly vysoky hodnoty, tak pro kontrolu, jestli to meri spravne. Nevim, jak tobe, ale me v tehotenstvi cukr neměřili pichnutim do prstu, ale klasickym testem, jak se pije ten hnusnej sajrajt a vse bylo v poradku. A pokud ti na cukrovku prisli az v trhotenstvi, neni to nahodou tehotenska cukrovka??? :think:
@Zumpa píše:
Jestli bydlíš v Chánově, tak tomu rozumím :mrgreen:

Jen jestli tam nebydlis ty podle tvyho nicku :lol: :lol: ne, bydlim v normalni vesnici, zadnej vidlakov, ani nejsme zadna spodina, cikani taky nejsme, nerekla bych, ze je na tom neco tak divnyho, ze mlady lidi nechodi na preventivky :mavam: edit: jak uz jsem psala, nechodim k obvodakovi, ale na gyndu a k zubari samozrejme ano :D asi jsem v tom vyvrhel spolecnosti :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.06.19 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
22.6.19 13:59
@Russet píše:
Ne. Ale ona se chlubí tím, že se sama doma změří a je si jistá, že cukrovku nemá. Z jednoho náhodného měření se to přece nemusí poznat.

Ja ze se chlubim a jsem si jista, ze cukrovku nemam? Ty neumis cist?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí