Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Před 5 lety?
On nechodí každé dva roky na preventivní prohlídky? Může a nemusí to znacit vážný problém.
Predposledni vete uplne nerozumim. Ale takovy tlak a tep je naprosto v poradku. I kdyz kvuli zadychavani by si zajit k doktorovi mel.
On ma problem s chozenim k doktorum obecne?
Hele, rekni mu, ze ho mas moc rada a mas o nej obavy, ze jestli chce, pujdes k lekari s nim, ale ze nesmi ty priznaky ignorovat, aby z toho casem nebyly mnohem vetsi problemy.
@Jana206 on nekdo chodi na preventivní prohlidky kazde dva roky?
ja nikoho takovyho asi neznam ![]()
@darekp píše:
@Jana206 on nekdo chodi na preventivní prohlidky kazde dva roky?ja nikoho takovyho asi neznam
No, představ si, že ano. Většina zodpovědných lidí. Nevím co je na tom k smíchu.
Ja tedy nevim, neni tu psan ani vek, ani jak jste dlouho spolu, ale me popsane prijde, ze proste zpohodlnel, vic zere, tloustne, nehybe se… Ten tlak i tep je ok, takze netvrdim, zeza tim zadny zdravotni problem byt nemuze, ale zaroven tozhodne nemusi. A nebo to klidne muze byt stres treba v praci.
Příspěvek upraven 20.06.19 v 06:25
@darekp Já ano a všichni z mé rodiny z obou stran taky. Většina známých, se kterými jsem se o tom bavila, taky ![]()
Je na ní nárok že zákona, hrazena ZP.
Pokud by ale většina národa měla přístup jaký popisuješ, nedivím se, že je na tom národ se zdravím obecně tak, jak je.
@darekp píše:
@Jana206 on nekdo chodi na preventivní prohlidky kazde dva roky?ja nikoho takovyho asi neznam
Já třeba jo. A nejsem sama.
Tlak po zátěži má krásnej. Tak na preventivku by si zajít mohl, klidně s Tebou jak už tu někdo psal. Já k tomu taky potřebuju vnější motivaci. No a když mu vyjde dobře, tak je hlavně mimo kondici nebo má stres jako prase, na obojí je nejlepší pravidelný pohyb na čerstvém vzduchu. Moje doktorka ho předepisuje na všechno
, chůze, chůze, chůze i tlakařům.
V práci skončil, je doma. Dříve nachodil denně kilometry. I milování mu šlo, teď je to katastrofa. Na to, aby zašel k lékaři je s ním těžké povídání… ![]()
@Anonymní píše:
V práci skončil, je doma. Dříve nachodil denně kilometry. I milování mu šlo, teď je to katastrofa. Na to, aby zašel k lékaři je s ním těžké povídání…
Proste spojodlnel, pribral a najednoj ma zatez
chlapi vetsinou pribiraji do oblasti bricha a zbytek je stejny, max oblicej. Kolik celkove pribral? A tady v tech vedrech se vsichni potime jak vrata od prasete
tlak ma v poradku, preventivni prohlidka-nema-li v praci by neuskodila ![]()
Já nevím, nic zdravotně závažného nečtu. Dřív chodil kilometrů denně, teď nechodí - logicky mu klesla fyzická kondice, ale to není nic divného a ani nebezpečného. To má mnoho lidí. Sex už mu tolik nejde… To taky není v delším vztahu nic ojedinělého. Stále velmi štíhlý, jen břicho mi trochu narostlo… Opět nic neobvyklého, proste trochu přibral. Podle toho, co píšeš, tak o žádnou závažnou nadváhu nejde. Tlak i tep má ukázkový.
Spíš ti začíná vadit, že se mění a lepší je to svést na strach o jeho zdraví, že? Třeba nevědomky ![]()
@Anonymní píše:
V práci skončil, je doma. Dříve nachodil denně kilometry. I milování mu šlo, teď je to katastrofa. Na to, aby zašel k lékaři je s ním těžké povídání…
Tak to vypadá, že jenom vypadl z kondice a zpohodlněl. Chce to aktivní pohyb v minimální délce 30minut denně, nepřerušovaně a trochu v tempu.
Dobrý den.
Přítel si evidentně nechce přiznat, že má nějaké zdravotní problémy.
V poslední době pozoruji, že přibral na váze a to v oblasti břicha. Jinak je stále velmi štíhlý. Jak jsem nyní ty vysoké teploty potí se, ale opravdu velmi. Dříve jsem mu na procházce nestačila a teď se zadýchává a je za mnou…
Opravdu mne to velmi trápí. Mám o něj strach. Dokonce jsem si všimla, že v se. u poslední dobou selhala: chce, ale nemůže, když už má erekcí (pracně, po době), tak stejně odejde.
Včera odpoledne, shodou náhod po pokusu o milování, neříká tlak a měl 124/83 a tep 70.
Mám strach, ale on pořád tvrdí, že bych před 5 lety u lékaře, tlak na v pořádku, srdce ještě lepší…