Přítel škrt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4232
9.7.14 15:30
@missmiri píše:
Tak tu tašku beru, taky všude s sebou nosím tašku a nebo igelitku, abych nemusela kupovat nebo brát další-ale spíše z ekologického hlediska. Myslím, že by to mělo dělat více lidí…vždycky mě vytáčí jak každý u pokladny kupuje novou igelitku, přitom doma jich musí mít určitě aspoň 10.

Přesně, já si zase nosím ty látkový tašky v kabelce. Nevím, proč bych měla pořád kupovat igelitky. Navíc houby vydrží a hned se přetrhnou. A vodu si do lahví točím taky. Na tom nevidím nic divnýho. Já teda netahám petky, ale holkám běžně beru cyklistický lahve s vodou. A kde se dá, tak doplňuju vodu. Kupuju výjmečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
9.7.14 15:30

@betuska.bathory a to na tech penezich sedej? Tohle nechapu. Taky mam „neco kdyby“, ale jinak zijem…
Prave se tu bavime s mamou, ze jsou lidi, co skudlej, ale pak k nim prijdes a maji super bydleni - tak to jde pochopit…
Ale jinak?! Penize budou - my ne. Nejsem rozhazovacna, spis naopak, ale tzv. „zijem“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
9.7.14 15:56

@ninabu byl. A je dodnes, zvýšili mu plat, ale stejně je držgrešle :) vím to od jedné slečny, která s ním před nedávnem randila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
9.7.14 16:02

@Halibar deníček dluhů :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.14 16:04

@ninabu
Ne, ne, na penězích nesedí, ale kochají se každý měsíc výpisem z bankovního účtu :-D. Ale vážně - já to taky nechápu, jak říká moje maminka " do truhly půjdeme všichni v rubáši a ten nemá kapsy".
Taky máme pojistku, kdyby přišly horší časy, ale extrémně lpět na penězích je blbost (a chudáci ti, kteří žijí s takovým skrblíkem v jedné domácnosti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
9.7.14 16:08

@renda81 jo jo, tam byly i přilepené účtenky z obchodů, na každou se napsalo, kdo platil a pak se kroužkovaly položky. „Koupili jsme 10 rohlíků, kolik jsi jich měla ty? 3 nebo 4? Tak víš co, napíšu 3, ať nejsem škrt“ :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.14 16:10

@Halibar
Jéžiši…to je prostě NEUVĚŘITELNÉ :- (

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
9.7.14 16:10

@Halibar no při téhle diskusi se fakt hodně bavím - naštěstí jsem nezažila nikoho takového, ale věřím, že žít s tím musí být peklo, počítat mi rohlíky, nebo kolečka salámu to by mě hráblo z něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
9.7.14 16:14

@renda81 věř nebo ne, ale kolečka salámu nepočítal :D :D :D byla jsem strašně hloupoučká, už je to nějaký ten rok zpátky. Teď něco podobného zažívá moje kamarádka a ne a ne jí otevřít oči :(

@betuska.bathory to je. Je mu 24, vydělává fakt dost (na české poměry), ještě k tomu ho nikdy nevyhodí a má práci, kterou zbožňuje a kterou nemá jen tak každý. Mohl by bydlet sám, kdybych si měla představit, že začínám s někým chodit, je mu 24, už od 18 vydělává, má auto atd a dovedl by mě do domu, kde bydlí jeho matka, bratr a v přízemí babička… no nevím nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.14 16:16

@Halibar
Takže taková jedna velká šťastná (skrblíkovská) rodinka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
9.7.14 16:18

@betuska.bathory ano, mají se blaženě :D chuděrka babička pořád pracovala na zahradě a oni ti zdechláci jí nebyli schopni pomoct s česáním jablek. Nebo potřebovala vysypat těžký pytel s kamínky na skalku a potřebovala pomoct to jen vysypat, že už si to rozhrabe sama. „Ty vo*e, teď když vytahuju motorku?“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.14 16:25

Moje matka, na vysoké jsem od ní dostávala kapesné tisíc korun měsíčně a strašně mi vyčítala, kolik ji stojím peněz a že otec platí malé alimenty, občas mě poslala na nákup a „zapomněla“ mi dát peníze nebo mi dala málo, tak jsem to musela doplatit já a když jsem to po ní chtěla zpátky, osopila se na mě, že mi přece každý měsíc dává a nebavila se se mnou a jenom třískala věcmi doma. Musela jsem platit benzín, protože autem přece jezdím já (ona neumí řídit, ale musela jsem ji povinně všude vozit). V té době jsem zhubla patnáct kilo, protože jsem si na privátu musela dělit rohlíky na půlky. jednou jsem viděla zůstatek na účtu z bankomatu a měla tam přes sto tisíc :lol:
no ale vysokou jsem ustála a díky tomu vím, že takového partnera ala moje matka prostě nechci a že láska se má vyjadřovat také tím, že se starám o to, aby milovaný člověk měl, co potřebuje a co mu udělá radost - pokud jsem toho schopná

• Citovat
  • Upravit
14110
9.7.14 16:30

Musím otevřeně přiznat, že kdyby mi někdo řekl, že kvůli pár lžičkám nebude vařit a bude kupovat skleničky, ketrý sou drahý jako prase, budu taky naprdlá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65355
9.7.14 16:33

Občas koukám na programu TLC na pořad extrémní držgrešle.
To co tady píšete je oproti tomu slabý odvar :lol:
Neznáte některá?? Nekoukáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
9.7.14 16:35
@Anonymní píše:
@Prcek88 Ciga si zacal balit. Ohradku chci, abych mohla v klidu uvarit.Dite zaclo lozit a to se neda nic udelat.Leze v sude kde nema. V postylce rve, tak vidim zachranu v ohradce. Jenze vetsinou jsou drahe a male. Chcem minimalne 150 krat 150.Varit se mi nechce pro par lzicek. :think: Ikdyz ted uz sni sklenicku a pul, ty male co maj 125g.Ale zase kojim, takze setrim dost. Navic mam pocit, ze sklenicky jsou vyzivnejsi.

No skleničky se mi zdají opravdu přehnaně drahé o výživové hodnotě bychom mohli polemizovat. Kdyby jsi vzala mrkev brambor ze zahrádky, nebo koupila na trhu k tomu kousek masa čerstvého kuřecího uděláš jídlo na několik dní. Zamrazíš a je to. Ale to už se ti asi nechce…skleničky jsou jednodušší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí