Přítel škrt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
7.6.18 17:50
@zoidberg píše:
Samozřejmě, za pronájem vagíny si musíš nechat řádně zaplatit. Pořádek musí být! Navíc co by na to řekl tvůj pasák, že? :pankac:

Já mám se svým „pasákem“ bezproblémový vztah. Každý z nás má dostatek prostředků, aby si mohl koupit, co chce. Věci pro sebe si platím sama, o domácnost a vaření se starám výlučně já, takže si myslím, že je logické, že na společné výdaje nepřispívám (samozřejmě pokud jdu zrovna sama na nákup potravin, tak to zaplatím a nenechávám si to proplatit). Když jsme někde společně, platí on za oba s výjimkou trochu vyšších položek jako např. týdenní skipas v Alpách. Já sama lakomec rozhodně nejsem, na narozeniny jsem mu třeba dala dárek za 40k, když jsem věděla, co si přeje, přičemž od něj jsem dostala dárek max za 8k, takže i z hlediska celkové bilance mě rozhodně nijak nedotuje. Až budu muset být v souvislosti s péčí o společné děti doma, tak mi dá k dispozici platební kartu od svého účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.6.18 16:57

Tak pokud uz pritelovi bylo 70 tak bych to moc neresila, holt duchodce v CR nema ani moc navybranou, kdyz chce prezit a nejsit posledni tyden pred duchodem jenom chleba s horcici a zakusovat to cibuli. Jestli je mladsi, pak mas asi trosku problem. Predne bych na nej uderila s tim jeho kourenim, to je nezdrave, drahe svinstvo, ktere nema naprosto zadny vyznam. Taky bych mu rekla, ze se musi trosku zamyslet, ze nic se nema prehanet ani setrilkovstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.18 21:39

Tak u nás to byl manžel.

Na MD mi peníze přidělil a když mi nevyšly, tak žádné další nedal. Ok, ale problém byl v tom, že si koupil auto drahé tak jako naše roční spotřeba. Jo a byl vždy podnikatel, takže s těmi financemi je to vždy problém.

Ale říkala jsem si, že začínáme, já nepracuju a musím to vydržet.

Když jsem začala pracovat, pořád neměl dostatek peněz, tak jsem financovala rodinu, jeho - to se mu moc líbilo. Až toho začal zneužívat.

Takže jsem řekla dost, dávej peníze do rodiny a on najednou chtěl tlustou čáru (začalo se mu po letech dařit, přispělo k tomu i to, čím jsme mu pomohli, ale to najednou bylo jen jeho) a prý každý dáme stejně a jinak si jedeme každý za své. Mně toho moc nezbývalo, on si jezdit na dovolené s kamarády, kupoval další auta.

A pak se jednoho dne rozhodl, že mě od peněz odstřihne úplně.

Už je ex… Ale bohužel vše zůstalo jemu… Už nikdy nebudu tak vstřícná k chlapovi, to vím naprosto jistě, protože po desítkách letech manželství zůstat na mizině a hrabat se z toho není teda nic moc.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
12.6.18 10:38
@Anonymní píše:
Tak u nás to byl manžel.

Na MD mi peníze přidělil a když mi nevyšly, tak žádné další nedal. Ok, ale problém byl v tom, že si koupil auto drahé tak jako naše roční spotřeba. Jo a byl vždy podnikatel, takže s těmi financemi je to vždy problém.

Ale říkala jsem si, že začínáme, já nepracuju a musím to vydržet.

Když jsem začala pracovat, pořád neměl dostatek peněz, tak jsem financovala rodinu, jeho - to se mu moc líbilo. Až toho začal zneužívat.

Takže jsem řekla dost, dávej peníze do rodiny a on najednou chtěl tlustou čáru (začalo se mu po letech dařit, přispělo k tomu i to, čím jsme mu pomohli, ale to najednou bylo jen jeho) a prý každý dáme stejně a jinak si jedeme každý za své. Mně toho moc nezbývalo, on si jezdit na dovolené s kamarády, kupoval další auta.

A pak se jednoho dne rozhodl, že mě od peněz odstřihne úplně.

Už je ex… Ale bohužel vše zůstalo jemu… Už nikdy nebudu tak vstřícná k chlapovi, to vím naprosto jistě, protože po desítkách letech manželství zůstat na mizině a hrabat se z toho není teda nic moc.

Gratuluju, ze ses takoveho hovada zbavila :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí