Přítel škrt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
11.2.18 21:12
@Venetia píše:
Některý ženský jsou snad nesveprávný…nechapu
… aby mi někdo diktoval, jak často se mám sprchovat nebo zda si mohu zatopit nebo za kolik Kč udělat nákup, to je snad moc, takového blba bych hnala a velice ráda se s ním pohádala a udělala si z něho schválně legraci
  • Citovat
  • Upravit
106245
11.2.18 21:13
@Klopotkova píše: … aby mi někdo diktoval, jak často se mám sprchovat nebo zda si mohu zatopit nebo za kolik Kč udělat nákup, to je snad moc, takového blba bych hnala a velice ráda se s ním pohádala a udělala si z něho schválně legraci

To snad každá..neuvěřitelné, že si to někdo nechá libit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
11.2.18 21:15
@Venetia píše:
To snad každá..neuvěřitelné, že si to někdo nechá libit

Myslím, že jsou i ženské, které mají svůj byt, třeba i větší plat než ten chlap a i přes to si od něj nechají tyto věci nakazovat, neuvěřitelné.
Já takové ženské snad ani nelituji… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11.2.18 22:13

Po delsi dobe jsem se pobavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.2.18 16:21
@Malaga píše:
Ale tak to je predevsim blba kamaradka…co na to rict jinyho…komu neni rady, tomu neni pomoci…

neco ji na tom vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.18 09:43

Jsem taky skrt. Sice nezalevam vodou z vany zachod, ale nekupuji nic draheho, je mi to lito. Vse mi staci skoro pouzite od auta, po pracku. Obleceni kupuji nove, ale same levne. Kosmetiku taky koupim levnější a malo. Jeden sampon pro celou rodinu staci. Boty koupim radeji dvoje za 500, nez jedny za 2500. Manzel se mi driv smal, pak to uvital. Ale v okoli uz jsme za exoty. Vsichni kolem nas jen rozhazuji a ja nechápu proc. Na drahe veci si nepotrpim. Kamosky nechapou jak jsem mohla zvladnout vychovat deti bez hracek lamaze a drahych sportovnich vybaveni. Rocne usetrim 100 tisic, coz mi neprijde tolik, abych se tim nejak rozmazlovala. Dovolenou vybiram levnou a tady. Dat za dovolenou 50 tisic by mi puklo srdce asi. Uvedomuji si, ze to v dnesni spolecnosti bude asi problem, ale ja penize radeji na ucte nez v obehu.

• Citovat
  • Upravit
9371
20.2.18 09:46
@Anonymní píše:
Jsem taky skrt. Sice nezalevam vodou z vany zachod, ale nekupuji nic draheho, je mi to lito. Vse mi staci skoro pouzite od auta, po pracku. Obleceni kupuji nove, ale same levne. Kosmetiku taky koupim levnější a malo. Jeden sampon pro celou rodinu staci. Boty koupim radeji dvoje za 500, nez jedny za 2500. Manzel se mi driv smal, pak to uvital. Ale v okoli uz jsme za exoty. Vsichni kolem nas jen rozhazuji a ja nechápu proc. Na drahe veci si nepotrpim. Kamosky nechapou jak jsem mohla zvladnout vychovat deti bez hracek lamaze a drahych sportovnich vybaveni. Rocne usetrim 100 tisic, coz mi neprijde tolik, abych se tim nejak rozmazlovala. Dovolenou vybiram levnou a tady. Dat za dovolenou 50 tisic by mi puklo srdce asi. Uvedomuji si, ze to v dnesni spolecnosti bude asi problem, ale ja penize radeji na ucte nez v obehu.

Kde jsi byla celý můj život? :srdce: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106245
20.2.18 09:49
@Anonymní píše:

pokud mas k sobe podobneho skrta a detem to nevadi, tak zadny problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.18 09:56

@Venetia chlap neusetri tolik jako ja a ja mu nerikam kolik usetrim. Mame oddelene finance. Takze nema moc na sve vyskakovani. Ale s nepotrebnosti novych veci souhlasi. Deti jsou zatim male, tak uvidime jak to pujde pozdeji, ale ucim je, proc kupovat vec novou a 3× tak drahou, kdyz ta pouzita splni stejny ucel. Ze vseho rychle vyrostou nebo je to prestane bavit. Jsou to deti, tak chci, aby si s vecmi skutečně hraly a ne na ne jen koukaly, protoze byly moc drahe a nic s nimi nesmi. Tim nerikam, ze veci umyslne nici, ale proste se opotrebuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.18 10:03

Prijde mi hloupe hlavne u deti kupovat jim drahe veci jen proto, aby nebyly divne. Vzdy se najde nekdo kdo bude mit vetsi auto, lepsi dum, hodnejsi mamu atd. mym ucelem neni se s nimi přehánět. A to chci aby si z toho odnesly moje deti. Kazdy mame neco a nemusime mit vsichni vsechno. Muj kamarád treba zije bez auta. To bych treba ja nedokazala, presto spolu dokazeme vyborne vyjit. A soused ma auta 2 za cenu mého bytu no a co. Porad ziju. O rozhazovani a vychloubani zivot neni.

• Citovat
  • Upravit
1060
20.2.18 10:11

A setris na neco konkretniho nebo to mas jen jako rezervu? Ja naprosto souhlasim s tim, ze neni nutne kupovat zbytecnosti, ale pokud nesetrim na neco konkretniho, tak treba cestovani bych si ja uprit neumela :? Ale kazdy jsme nejaky :) Snad to bude i do budoucna v poradku ohledne deti, protoze spoluzaci nekdy mohou byt zli.

@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.18 10:18

@Plavuše nesetrim na nic konkretniho, spis to zatim hromadim a podle toho jak dal to pujde se rozhodnu co s tim. Zatim je to na vse jako byt, dum malo. Cestovani s mensimi detmi je slozite a luxusni hotely v Egypte a podobne me nelakaji. To je more v Polsku nebo Chorvatsku lepsi. Uvazovala jsem spis, ze bych detem zaridila do budoucna treba bydlení nebo vzdelani, podle toho jak to pujde. Prijde mi ted zbytecne vyhazet to za blbosti. Tak dlouho ten produktivni vek mit taky nebudu. Navic platy se nijak extra nezvysuji nebo alespon u me ne. Takze velke zlepseni taky necekam. Delam obycejnou práci za prumerny plat. Teda ani toho prumeru v CR nedosahuji, ale je to prace. A na zenu si myslim, ze dobry.

• Citovat
  • Upravit
98
20.2.18 10:26
@Anonymní píše:
Přitel je škrt. :,(.Třeba mi da letàky a zaškrta, co je levné. I u sušenky řeší kolik je cena za kilo. Když ohřívá jídlo v hrnci, tak pak z nej i ji nebude pry spinit talir.Je schopny taliř vymazat chlebem a chce po me to same.Malo splachuje zachod, setri vodu.Kdyz vyvarim flasku, vodu necha vystydnout a splachne s ni wc.Ted rerime ohradku pro dite.Jemu se zdaj drahe, pry bychom mohly koupit drevo a udelat si ji sami. :zed: Marne mu vysvetluju, ze ohradka musi mit certifikat. Porad na vse rika…to je drahe. Pritom kouri. Chtela jsem fotky profi z tehotenstvi, nadaval, ze je to drahe. Cokoliv koupim, pta se kolik to stalo.Mate to nekdo taky tak? Bojim se uz cokoliv koupit. Porad posloucham, ze nejsem ekonomicka, pritom kupuju vse v akcich.Uz me to nebavi. :pocitac: Co s tim?

Ahojky…holka tak to ti nezávidím…ja mela podobnyho vola kdysi davno taky…on byl profi hrac pokeru a kazdy vecer si prisel ve hre na hooodne slusny prachy…jako obcas statisice…byl chytrej..ale jen na tu praci…Kdyz jsme sli spolu nakupovat tak vlitnul do A3 sportu a hazel veci do kosiku jak kdyby byl Michael Jackson…soucet byl vzdy kolem 15ti tisic…ja tenkrat delala za 7500 prodavacku…je to fakt uz dlouho moc…a on mi nikdy nekoupil ani klicenku za dvacku..navic jsem mu musela platit i pulku najmu…to jsem byla vul????????????????a kdyz se slo tenkrat na velky nakup do Delvity tak jsem jednou platila ja a jednou on..a pak mi v lednici udelal fochy a dal tam co je jako moje jidlo a do ostatnich dal svoje jidlo a rikal mi..tehle dzus je muj tak ho nepij…tak jsem udelala papapa a uz mne nikdy nevidel…frajer :P
tohle nikdy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
20.2.18 10:30

Rozumim, hlavni je, ze ti to tak vyhovuje. Pak si myslim, ze je uplne jedno, jak to ma clovek nastavene, pokud se na tom shodne cela rodina. Ja se taky snazim setrit maximum mozneho a kazdou usetrenou korunu (obrazne receno) hned odesilam na stavebko nebo sporici ucet, aby me to nelakalo. Ale je fakt, ze dost casto si udelam necim radost - novym peknym oblecenim, kabelkou, botami, drazsi kosmetikou, restaurace, kultura… Ucel by splnila i vec mnohem levnejsi nebo z druhe ruky, ale takova by me tolik nepotesila. Ale pokud tobe takove veci radost neprinaseji, tak neni co resit.

@Anonymní píše:
@Plavuše nesetrim na nic konkretniho, spis to zatim hromadim a podle toho jak dal to pujde se rozhodnu co s tim. Zatim je to na vse jako byt, dum malo. Cestovani s mensimi detmi je slozite a luxusni hotely v Egypte a podobne me nelakaji. To je more v Polsku nebo Chorvatsku lepsi. Uvazovala jsem spis, ze bych detem zaridila do budoucna treba bydlení nebo vzdelani, podle toho jak to pujde. Prijde mi ted zbytecne vyhazet to za blbosti. Tak dlouho ten produktivni vek mit taky nebudu. Navic platy se nijak extra nezvysuji nebo alespon u me ne. Takze velke zlepseni taky necekam. Delam obycejnou práci za prumerny plat. Teda ani toho prumeru v CR nedosahuji, ale je to prace. A na zenu si myslim, ze dobry.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
20.2.18 10:34
@Anonymní píše:

Já jsem taky na určité věci hodně šetrná a neutrácím (nechápu utrácení za hadříky-kromě funkčních sportovních, kabelky, drahou elektroniku atd.). Na čem ale nešetřím je kvalitní jídlo, vzdělání, sport a budoucnost dětí. Takže v životě bych nedala 5 táců za drahou kabelku nebo kabát, ale stejnou částku nás měsíčně stojí vrcholové sportování a druhý koníček dcerky…

Příspěvek upraven 20.02.18 v 10:38

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí