Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mary.27 píše:
Kolečko salámu na sudý, druhé na lichý týden…
Kamarádka nesmí pít kávu, zamyká před ní věci do skřínky (i jídlo), výplata chodí na jeho účet, aby měl kontrolu financí, občas ji sebere klíče a zamkne ji doma…ono je tam toho víc, je to chytrá holka, ale poradit si nenechá.
Nabízela jsem jí u mě azyl, i s dětmi, ale pořád se k němu vrací.
Ona se totiž kontrola nad financemi může jednoho dne zvrtnou na kontrolu úplně všeho.
Nejvíc mi vadí to topení, děcka sopel až na bradě a v bytě 15 stupňů. Neberu na spaní, to je chladno lepší, ale jinak ![]()
@Anonymní píše:
Doufám, že si děláš sranduRozpočítává kolečka salámu a pak milence zaplatí tetování
Proboha, co to je za toye, že platí tetování? Beru zpět, tenhle hodnotu peněz nezná. ![]()
@Anonymní píše:
Kamarádka nesmí pít kávu, zamyká před ní věci do skřínky (i jídlo), výplata chodí na jeho účet, aby měl kontrolu financí, občas ji sebere klíče a zamkne ji doma…ono je tam toho víc, je to chytrá holka, ale poradit si nenechá.
Ona se totiž kontrola nad financemi může jednoho dne zvrtnou na kontrolu úplně všeho.
Nejvíc mi vadí to topení, děcka sopel až na bradě a v bytě 15 stupňů. Neberu na spaní, to je chladno lepší, ale jinak
Také dobrý případ ten její. Musí být nějaká tajná líheň takových exotů, ne?
Pokud sama nechce abys jí pomohla, tak s tím nic neuděláš. Musela by sama chtít.
Jinak studený odchov znám ze svého dětství, když otec vypadl do práce, rychle jsme si s mámou zatopily.
Jasne ale muže být jen natvrdlý..já bych hul nelamala..protože jak rikam -muj pritel má podobne nápady ale zase jak říkám - pro mě lepší než aby dělal dluhy, pujčoval si a utracel za kraviny… jsme spolu docelaspokojení 7 let. 2 deti. (a těmito historkama se bavím a smějeme se tomu - i někdy on sám když má náladu…někdy se urazí ![]()
@Anonymní píše:
Doufám, že si děláš sranduRozpočítává kolečka salámu a pak milence zaplatí tetování
Ale tak to je predevsim blba kamaradka…co na to rict jinyho…komu neni rady, tomu neni pomoci…
Tak pokud ti to dá třeba k narozeninám, to bych se asi naštvala. Ale jinak problém bude v tom, že ten chlap to prostě nevidí, pro něj je to ještě dobré, jen to nevyužije a posílá to dál. To oblečení by mi nevadilo, pokud by to byly pěkné věci.
@Anonymní píše:
Nejvíc mi vadí to topení, děcka sopel až na bradě a v bytě 15 stupňů. Neberu na spaní, to je chladno lepší, ale jinak
Že si ona nechá k***t na hlavu, to je její boj, ale že nechá děti mrznout, a kdoví co ještě, to už je fakt hustý. ![]()
@nostress píše:
Že si ona nechá k***t na hlavu, to je její boj, ale že nechá děti mrznout, a kdoví co ještě, to už je fakt hustý.
@Anonymní píše:
Ale vážně, mám kamarádku a ta má podobného škudlila doma, nesmí topit, moc se koupat, svítit jen v jedné místnosti, všechny platby dělí napůl, i když byla kamarádka na MD. Na rodičáku šla radši do práce, hlídala jsem jí malého od nějakých 5 měsíců.
Je s ním pořádRadši anonymně, nepíšu o sobě.
proč s ním vůbec je, s takovým si pořídit dítě je cesta do pekel
. Aby mě někdo určoval jak často se mám koupat ![]()
@Anonymní píše:
Přitel je škrt..Třeba mi da letàky a zaškrta, co je levné. I u sušenky řeší kolik je cena za kilo. Když ohřívá jídlo v hrnci, tak pak z nej i ji nebude pry spinit talir.Je schopny taliř vymazat chlebem a chce po me to same.Malo splachuje zachod, setri vodu.Kdyz vyvarim flasku, vodu necha vystydnout a splachne s ni wc.Ted rerime ohradku pro dite.Jemu se zdaj drahe, pry bychom mohly koupit drevo a udelat si ji sami.
Marne mu vysvetluju, ze ohradka musi mit certifikat. Porad na vse rika…to je drahe. Pritom kouri. Chtela jsem fotky profi z tehotenstvi, nadaval, ze je to drahe. Cokoliv koupim, pta se kolik to stalo.Mate to nekdo taky tak? Bojim se uz cokoliv koupit. Porad posloucham, ze nejsem ekonomicka, pritom kupuju vse v akcich.Uz me to nebavi.
Co s tim?
To už přehání, bejt tebou bouchnu pěsti do stolu a když ti bude vyčítat utrácení, vždy bych mu omlatila cigára o hlavu a řekla kolik vás to měsíčně stojí. Kdyz je takovej škrt, tak ať nekouří a pak se můžem bavit. Jeden můj ex chtěl u mě šetřit uhlím, takže v baráku kosa jak kráva. Vydrzela jsem to 2 dny, pak bouchla pěsti do stolu, buď budem topit nebo se odstehuj já tu v zimě nebudu a bylo po setreni ![]()
@Anonymní píše:
promin ale tak je naprosto blbá když mu neodporuje. bych mu řekla že tohle at si dělá sám a mě dá pokoj a peníze budu mít na svém účtu, nejsem zvědavá aby mě z toho dal almužnu
a ještě milenka. Milenku financuje z jejích peněz ne
Ten by teda koukal, ale může si za to sama když poslouchá jak pes ![]()
Ehmmm, já se zas vyjádřila ke stoletymu příspěvku, já si nedám pokoj
![]()
@Markéta80 píše:
proč s ním vůbec je, s takovým si pořídit dítě je cesta do pekel. Aby mě někdo určoval jak často se mám koupat
Některý ženský jsou snad nesveprávný…nechapu
Doufám, že si děláš srandu
Rozpočítává kolečka salámu a pak milence zaplatí tetování