Přítel škrt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
11.2.18 14:47
@Anonymní píše:
spíš přemýšlím nad tím, co pro něj znamenám, když mi dává prošlé nudle…

Co prošlé nudle, spíš to oblečení od mrtvé sestry, to je ekl přímo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
11.2.18 14:51
@Anonymní píše:
Dávám anonymně, protože se fakt za něj stydím. Dá se říct, že pořád ještě mám přítele, jsme spolu víc než tři roky. Nebydlíme spolu, on by býval chtěl, ale já nechtěla. Zpočátku to byly samé dárky, kytky, čokolády atd., ale přesně po dvou letech to začalo vyhasínat. Přítel si jednostranně usmyslel, že se zasnoubíme a požádal mě o ruku. Já to tehdy zahrála do autu (byli jsme tehdy v cizině a nechtěla jsem riskovat případný problém). A od té doby to bere, jako že jsem jistá. Dárky ustávají (nemám problém, ok), čas od času něco dostanu - minule třeba špagety - prý koupil jsem jich víc, mám doma ještě šest sáčků kolínek, nestíhám to jíst, tak ti nesu špagety, jsou sice rok prošlé, ale nic jim není, ty to doma sníš. Bylo mi dost blivno, podobně jako mi kdysi nabízel oblečení po jeho zemřelé sestře - prý pojď si vyzkoušet, máte stejnou postavu. Je to normální??? Přece nejsem odpaďák. A není to poprvé - už jsem například dostala čaj, který mu nechutnal, voňavky, kterých koupil 6 stejných (za dobrou cenu) a nevěděl, co s nimi, žárovky, které vyřazovali v práci - prý se mi určitě budou hodit… Pomoooooc.

Nechápu co je špatného na oblečení po sestře. Pokud ti nenabízel to, ve kterém umřela :lol:. A třeba žárovky jsou praktické a opravdu se hodit mohou. Když minechutná čaj, proč ho nenabídnout někomu jinému, třeba chutnat mu/jí bude, proč hned vyhazovat :nevim:. Tebe se. e asi něco jinýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
11.2.18 14:55
@Bandii píše:
Nechápu co je špatného na oblečení po sestře. Pokud ti nenabízel to, ve kterém umřela :lol:. A třeba žárovky jsou praktické a opravdu se hodit mohou. Když minechutná čaj, proč ho nenabídnout někomu jinému, třeba chutnat mu/jí bude, proč hned vyhazovat :nevim:. Tebe se. e asi něco jinýho :mrgreen:

Tobě by fakt nevadilo nosit oblečení po jeho mrtvé sestře a třeba v tom oblečení se s ním normálně stýkat a být oblečená jako ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.18 14:57
@Bandii píše:
Nechápu co je špatného na oblečení po sestře. Pokud ti nenabízel to, ve kterém umřela :lol:. A třeba žárovky jsou praktické a opravdu se hodit mohou. Když minechutná čaj, proč ho nenabídnout někomu jinému, třeba chutnat mu/jí bude, proč hned vyhazovat :nevim:. Tebe se. e asi něco jinýho :mrgreen:

Nabízel to, co nosila dva roky před smrtí. Možná bez té pravdy by se to ještě dalo. Žárovky jsou v poho, kdybychom doma měli takovou lampičku. Takhle je musím skladovat či případně vyhodit já. Mě naštvaly ty prošlé těstoviny. Já bych se teda styděla. ještě to řekl tak, že mu prošly a on to nebude jíst, tak si koupil ty kolínka.

• Citovat
  • Upravit
2474
11.2.18 14:59
@Paola21 píše:
Tobě by fakt nevadilo nosit oblečení po jeho mrtvé sestře a třeba v tom oblečení se s ním normálně stýkat a být oblečená jako ona?

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
11.2.18 15:00
@Bandii píše:
Ne.

ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.2.18 15:00
@Bandii píše:
Ne.

Me by to teda taky vadilo. Hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
11.2.18 15:10

Chlapi jsou mimoňi, normálně mu řekni, zlato, promiň nejsem sběrný dvůr, nos mi jen věci od 5 000Kč výše.
Myslím, že ani nemá páru, že se tě to dotklo.
Neřeš to tady na netu, vyřeš to s ním face to face.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
11.2.18 15:13

Tak třeba sestra nosila šmrncovní kousky, pokud jo, nevidím nic špatného na tom si něco vybrat?
Když jdeš do sekáče, co ty víš, který nebožtík v tom dělal parádu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
11.2.18 15:15
@Šarlota4 píše:
Me by to teda taky vadilo. Hodne

Ale proč? :nevim: když nám umřel soused, dostali jsme po něm nějaké věci. Teď mám na sobě vlastně jeho mikinu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
11.2.18 15:18

@Bandii
a jak hřeje…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106258
11.2.18 15:25
@Strecha píše:
Ja myslim, ze uz jsi na nej asi alergicka, co? To nebude mit dlouhe trvani. Hele kytky a cokolady vydrzi asi jen par vyjimkam (pokud nejsou narozeniny) a ostatnimu bych se asi zasmala a rekla mu na to svuj nazor ;) Kazdopadne me to pobavilo. Bydlet spolu nechcete? To by vyresilo dary do domacnosti :lol:
Tak to bych nechtěla vidět 8o
@Anonymní píše:
spíš přemýšlím nad tím, co pro něj znamenám, když mi dává prošlé nudle…
Že pro tebe to je ještě dost dobré..Co jineho
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
@Anonymní píše:
Ale vážně, mám kamarádku a ta má podobného škudlila doma, nesmí topit, moc se koupat, svítit jen v jedné místnosti, všechny platby dělí napůl, i když byla kamarádka na MD. Na rodičáku šla radši do práce, hlídala jsem jí malého od nějakých 5 měsíců.
Je s ním pořád 8o Radši anonymně, nepíšu o sobě.

Dobry ulovek, pan zna hodnotu penez. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628

Mám po babičce noční košili, spím v ní u našich a pak po kamarádčině mamince nějaká trika. Měla podobnou postavu. Po dědovi jsem zase nosila svetry a vestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106258
11.2.18 15:26
@Bandii píše:

Protože to je hloupé a netaktni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria