Přítel škrt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9371
29.5.17 16:29
@Anonymní píše:
nemůže existovat, dokud chlapi nerodí děti, nevychovávají je, nemají menzes.
Tkrátka nejsme stejní. A protože jsou ženské kvůli tomu v nevýhodě, žádná rovnoprávnost není a nebude.

Ale měli bychom se o rovnoprávnost snažit v aspektech, kde jí lze dosáhnout. A muži děti vychovávají, chodí i na mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.5.17 18:24
@pohledmuze píše:
Me osobne prijde dost trapne a sucharske byt abstinent. :roll: Tomu rozumim jen u nekoho, kdo se neumi ovladat a ma problem s alkoholem, tak radsi nepije vubec. :think: Neni duvod si nedat sklenku nebo dve dobreho vina, aperitivu, nebo piva k jidlu, nebo jen tak. :think:

Co to je za kravinu? Muj manzel je abstinent jednoduše proto, ze mu to nechutná, proste to nedostane přes nos. Jak je v tom cítit alkohol, tak mu to smrdí. Dovede se bavit a neni to zádný suchar i bez alkoholu. Ja si naopak pivko, dobre vinko, panacka treba Jack Danielse rada dam…

• Citovat
  • Upravit
2342
29.5.17 19:18
@vonajebohyne píše:
No baze jo :mrgreen:. Ja kazdy vecer zapijim zoufalstvi a prazdne misto drahy a vazne uvazuju, ze odkoupim i souseduv vinohrad, aby mi ta spotreba tak nelezla do penez.
Co je mi po vsech krasach sveta, kdyz nemam tebe :jazyk:.

Správně! S motykou na čerstvym vzduchu tě aspoň přejdou roupy! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
29.5.17 19:25
@WontTell píše:
Správně! S motykou na čerstvym vzduchu tě aspoň přejdou roupy! :D

Prijedes me o tom presvedcit a okostovat :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.17 20:25

Šetří?

Citlivé, takže prosím takto.

Mám přítele a když někam jedeme na dovolenou, rozpočítá všechno do koruny (i koupené jídlo, přitom toho sní 2× tolik). A když vyjde dělení jako nestejné číslo (třeba 1223 a 1224), tak 1223 „přidělí“ sobě a 1224 naúčtuje mně. Jsem už přes rok nezaměstnaná na podpoře, teď už bez podpory, takže žiju jen z úspor - ví to a přesto společnou dovolenou opět „vyúčtoval“. nekamenujte mne, že jsem byla, zbláznila bych se jinak z toho. Ale on to klidně poprvé za tříletý vztah mohl celé zatáhnout, ne?

Jo a nakupuje v akcích, když je někde třeba akce na kolo (z 18 tis na 15 tis), tak i když už jedno má, tak si koupil další - důvod si našel. A na jednom e-shopu si koupil o tričko víc, aby překročil nějaký limit a dostal místo 3% slevu 4 %.

Nějak už to nedávám - nejsem přecitlivělá? Nebo je to normální?

• Citovat
  • Upravit
298
21.8.17 20:28

A jak by to melo fungovat v manzelstvi a a detmi? Je to sobec, za me sbohem a satecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
21.8.17 20:29

Ne je to ultra skrt nesnasim skrbliky. A nechapu proc jsi v dnesni dobe nezamestnana uz vice jak rok. Jinak pro me je skrblictvi vec, kterou zkoumam jiz na zacatku vztahu. Je to pro me duvod s takovym clovekem nebyt i kdyby byl buh vi jakej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
21.8.17 20:33

Jsem stara skola, toto by nebylo pro me. Ano, na zivotni urovni paru se maji podilet oba, ale muz by mel byt preci jen hlavnim tahounem a zenu „rozmazlovat“. Vyuctovavani na koruny je vic nez smesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.17 20:38

@Cuddy

Možná si za to můžu sama, nevím. měla jsem větší plat než on, on to věděl a těšil se, že koupím bydlení, protože on je prostě chudý. A první dovolenou jsem dělila nákladově na půl já, protože jsme jeli mým služebním autem a přece jen musím benzín platit, tak jsem chtěla, aby se podílel a ne si nechal dovču zaplatit za sebe. Musela jsem celou cestu do Chorvatska odřídit sama, protože řekl, že moje auto (byl to superb) neumí řídit a musel by si to někde hodinu zkoušet (a na to jsme neměli čas). trochu jsem nechápala, chlapi většinou sednou za volant a jedou, ale budiž.
Ale nějak se to začíná kumulovat…

• Citovat
  • Upravit
49159
21.8.17 20:42
@Anonymní píše:
@CuddyMožná si za to můžu sama, nevím. měla jsem větší plat než on, on to věděl a těšil se, že koupím bydlení, protože on je prostě chudý. A první dovolenou jsem dělila nákladově na půl já, protože jsme jeli mým služebním autem a přece jen musím benzín platit, tak jsem chtěla, aby se podílel a ne si nechal dovču zaplatit za sebe. Musela jsem celou cestu do Chorvatska odřídit sama, protože řekl, že moje auto (byl to superb) neumí řídit a musel by si to někde hodinu zkoušet (a na to jsme neměli čas). trochu jsem nechápala, chlapi většinou sednou za volant a jedou, ale budiž.

proč s ním seš? takový typ muže ti fakt imponuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.8.17 20:44

Ne, není to normální. Zvlášť, pokud jste spolu už nějaký ten pátek. V prespektivním vztahu očekávám určitou (oboustranou) velkorysost. Ne vyúčtovávání na koruny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
21.8.17 20:47

On je trochu kolenovrt a ještě zlatokopka, které to evidentně nevyšlo :mrgreen: pozval tě třeba někdy někam, dál ti nějaký dárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
21.8.17 20:50
@Anonymní píše:
@Cuddy
Možná si za to můžu sama, nevím. měla jsem větší plat než on, on to věděl a těšil se, že koupím bydlení, protože on je prostě chudý. A první dovolenou jsem dělila nákladově na půl já, protože jsme jeli mým služebním autem a přece jen musím benzín platit, tak jsem chtěla, aby se podílel a ne si nechal dovču zaplatit za sebe. Musela jsem celou cestu do Chorvatska odřídit sama, protože řekl, že moje auto (byl to superb) neumí řídit a musel by si to někde hodinu zkoušet (a na to jsme neměli čas). trochu jsem nechápala, chlapi většinou sednou za volant a jedou, ale budiž.

Tak zrovna to auto bych upřímně řečeno jako jedinné pochopila, taky bych zrovna moc nechtěla řídit cizího služebního Superba, protože jeden nikdy neví, kdy se to někde může povést nabourat, ale se zbytkem bych ho poslala hodně rychle do háje, resp. poslala bych hodně rychle do háje jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.8.17 20:51

U těchto diskuzí si vždy vzpomenu na jednoho týpka, co chtěl po přítelkyni příspěvek na benzín pokaždé, když k ní přijel. :-D Tento typ chlapů fakt nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.17 20:51

@pikola
Kytky a čokolády byly hlavně první rok a kousek druhého, kdy mě pořád lámal, že si ho musím vzít, že se chce zasnoubit a tak. Teď dost polevil.
Tak jednou týdně jdeme na večeři (chce hodně on, nebydlíme spolu a on nevaří) a to teda zaplatí. I když jídlo v hospodě už jsem taky platila…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky