Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
to mi připomnělo taky jednoho slusne vydelavajiciho ajtaka. První rande jsme měli v pizzerii přes obed, zaplatil ho on. Druhé rande jsme měli veceri v te same pizzerii a platila jsem ja. Delalo mu to desne dobře a uplne se tetelil blahem. No a na treti rande jsme sli do KFC a platil si menu každý sam…
borec, ten by měl být vzorem pro každého pořádného chlapa
@Venetia píše:
ja si davala vetsinou kafe, vino podle toho, kolik jsem mela penez.. pro pripad, ze si to zaplatim sama.
Nemam problem zaplatit i za chlapa, ale urcite ne v seznamovacim stadiu.
Mám to stejný, na prvním rande si dávám kafe/čaj, rozhodně ne večeři za 200,– ![]()
v 95% za mě chlap automaticky platil, i když se našel taky exemplář, který na dotaz servírky zda to může dát dohromady - povytáhnul obočí, zaplatil, pak vzal účtenku a začal počítat kolik mu dlužím ![]()
už dlouho jsem na škrta nenarazila, až teď na toho pana Procházku se sváčou a pitíčkem a nabídkou na scrabble v parku ![]()
@Anonymní píše:
@Venetia píše:
ja si davala vetsinou kafe, vino podle toho, kolik jsem mela penez.. pro pripad, ze si to zaplatim sama.
Nemam problem zaplatit i za chlapa, ale urcite ne v seznamovacim stadiu.Mám to stejný, na prvním rande si dávám kafe/čaj, rozhodně ne večeři za 200,–
v 95% za mě chlap automaticky platil, i když se našel taky exemplář, který na dotaz servírky zda to může dát dohromady - povytáhnul obočí, zaplatil, pak vzal účtenku a začal počítat kolik mu dlužím
už dlouho jsem na škrta nenarazila, až teď na toho pana Procházku se sváčou a pitíčkem a nabídkou na scrabble v parku
Já si tedy opravdu nepamatuju, že bych někoho takového zažila…někdy jsem si určitě zaplatila sama, většinou v případech, kdy bylo jasné, že další rande se konat nebude…ale nikoho, kdo by to po mně vyloženě chtěl, opravdu ne. Jsem starší, tak že by to záležitost věková?
@Venetia píše:
Já si tedy opravdu nepamatuju, že bych někoho takového zažila…někdy jsem si určitě zaplatila sama, většinou v případech, kdy bylo jasné, že další rande se konat nebude…ale nikoho, kdo by to po mně vyloženě chtěl, opravdu ne. Jsem starší, tak že by to záležitost věková?
Tak víš, dnes už je všechno jinak, když já ještě nedávno randil, nechal jsem si platit i za sebe. Když někdo chce tak vzácný kousek, tak ať cáluje.
Takže na rande by měl útratu platit ten, pro koho je schůzka významnější a to právě ne vždy bývá muž ![]()
@zoidberg píše:
Tak víš, dnes už je všechno jinak, když já ještě nedávno randil, nechal jsem si platit i za sebe. Když někdo chce tak vzácný kousek, tak ať cáluje.
Takže na rande by měl útratu platit ten, pro koho je schůzka významnější a to právě ne vždy bývá muž
za chlapa bych ze zasady nikdy neplatila, tak zoufala nejsem ![]()
@Hanka1 píše:Ženské bych nikdy ze zásady nepomohl s úklidem, tak zoufalý nejsem!
za chlapa bych ze zasady nikdy neplatila, tak zoufala nejsem
@zoidberg píše: Ženské bych nikdy ze zásady nepomohl s úklidem, tak zoufalý nejsem!
Vidíš jak blbě to zní?
dyt nemusíš, existuji uklizeci pani ![]()
Ale jako jit na první rande a nechat si za sebe zaplatit fakt zni dost zoufale, to bych toho chlapa nechtěla uz videt, ani kdyby byl milionovej.
Nerikam, pokud se jedna o druhé rande nebo placeni na střídačku.
@Hanka1 píše:
dyt nemusíš, existuji uklizeci pani
Ale jako jit na první rande a nechat si za sebe zaplatit fakt zni dost zoufale, to bych toho chlapa nechtěla uz videt, ani kdyby byl milionovej.
Nerikam, pokud se jedna o druhé rande nebo placeni na střídačku.
Prostě jsi takového chlapa ještě nepotkala no, celá věda ![]()
@zoidberg píše:
Takže na rande by měl útratu platit ten, pro koho je schůzka významnější a to právě ne vždy bývá muž
@zoidberg píše:
Tak to se mi líbí ![]()
@zoidberg píše:
Prostě jsi takového chlapa ještě nepotkala no, celá věda
to jako vazne si byl na prvním rande a nechal za sebe zaplatit? Tak o takovym exemplari jsem ještě neslyšela…
![]()
@Hanka1 píše:
to jako vazne si byl na prvním rande a nechal za sebe zaplatit? Tak o takovym exemplari jsem ještě neslyšela…![]()
A chodíš randit? Nebo jsi léta šťastně zadaná a veškeré příhody čerpáš z Emimina? ![]()
@zoidberg píše:
A chodíš randit? Nebo jsi léta šťastně zadaná a veškeré příhody čerpáš z Emimina?
dneska platí na rande ženské?
To musí být chlapů opravdu nedostatek. ![]()
@drewlet píše:
dneska platí na rande ženské?To musí být chlapů opravdu nedostatek.
Tak chlapů samozřejmě je nedostatek.