Přítel škrt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2059
29.5.17 11:06

Kámošky příhoda.
Po měsíci scházení se v parku a tak, přišel s tím, že ji zve do kina, že by mohli jet vlakem. Sešli se na nádraží v domluvený čas, on koupil lístek, dorazili do kina, ona nic nechtěla, nemá ráda tam ty pochutiny, tak přinesl vstupenky a povídá jí, tak i s lístkem na vlak je to dohromady 418 korun, tak mi dej dvě stovky a ještě k tomu zdůraznil, že ty drobný nebude řešit, že to je dobrý :mrgreen: Už je to pár let, ale smějeme se tomu hodně často :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.5.17 11:39
@zoidberg píše:
A chodíš randit? Nebo jsi léta šťastně zadaná a veškeré příhody čerpáš z Emimina? :mrgreen:

nechodim, kazdopadne i kdybych chodila, tak na prvním rande bych za chlapa nezaplatila, ani kdyby byl pozlacenej… :mrgreen:

kazdopadne dve kamarádky jsou ted ve stadiu hledani, takze randi a na zadneho typka, co by za nej musely platit nastesti ani jedna nenarazila… :palec:

• Citovat
  • Upravit
17306
29.5.17 11:44
@Hanka1 píše:
nechodim, kazdopadne i kdybych chodila, tak na prvním rande bych za chlapa nezaplatila, ani kdyby byl pozlacenej… :mrgreen:kazdopadne dve kamarádky jsou ted ve stadiu hledani, takze randi a na zadneho typka, co by za nej musely platit nastesti ani jedna nenarazila… :palec:

Tak to bys pak narážela jen na zoufalé budižkničemy, kteří za tebe zaplatí a tím si tvou přízeň kupují :mrgreen:
Takových jsou všude spousty 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.5.17 11:48
@zoidberg píše:
Tak to bys pak narážela jen na zoufalé budižkničemy, kteří za tebe zaplatí a tím si tvou přízeň kupují :mrgreen:
Takových jsou všude spousty 8)

kdezto ten neotesany diamant je ten, co za sebe necha zaplatit… :mrgreen: chacha uz dlouho mne tu nic nepobavilo.

Tos musel narazet na celkem zoufalkyne, protože si nedovedu představit, která prumerne hezka a inteligentni zenska bude platit za chlapa na prvním rande… :P

• Citovat
  • Upravit
106274
29.5.17 12:00
@drewlet píše:
dneska platí na rande ženské? :D To musí být chlapů opravdu nedostatek. :mrgreen:

ale houby, dělá si z nás srandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.5.17 12:01
@Venetia píše:
ale houby, dělá si z nás srandu

mne to bylo hned jasny :lol:

• Citovat
  • Upravit
9371
29.5.17 12:02
@Hanka1 píše:
to jako vazne si byl na prvním rande a nechal za sebe zaplatit? Tak o takovym exemplari jsem ještě neslyšela… :mrgreen: :P

A co je na tom? Mě dívka na první rande pozvala a trvala na tom, že bude platit ona.

Příspěvek upraven 29.05.17 v 12:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.5.17 12:03
@Emimin7 píše:
A co je na tom? Mě dívka na první randa pozvala a trvala na tom, že bude platit ona.

dobře jí tak… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17306
29.5.17 12:04
@Hanka1 píše:
kdezto ten neotesany diamant je ten, co za sebe necha zaplatit… :mrgreen: chacha uz dlouho mne tu nic nepobavilo.Tos musel narazet na celkem zoufalkyne, protože si nedovedu představit, která prumerne hezka a inteligentni zenska bude platit za chlapa na prvním rande… :P
Tak bohatá zoufalkyně vždycky lepší než chudá nicka ;)
A k čemu je průměrně hezké ženské inteligence a nemístná hrdost, když nezíská mě? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
29.5.17 12:05

@Hanka1 Dobře nám spolu je, no. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106274
@Emimin7 píše:
A co je na tom? Mě dívka na první rande pozvala a trvala na tom, že bude platit ona.Příspěvek upraven 29.05.17 v 12:03

dal sis aspon pořádnou véču?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256

Ja to vezmu z druhe strany. S pritelem (v tu dobu oba na VS) jsme si dali prvni rande a ja si rikala, ze asi bude platit za oba, ale ze nesmim moc pit, aby chudak nemel velkou utratu za me :) Takze jsem takovou dobu cucala jeden dzus, zatimco on do sebe nalil asi 4 coly a porad se divil, ze vubec nepiju. Pak jeste delsi prochazka a ja se domu doplouzila asi po 5 hodinach uplne vyprahla :)) Za nekolik let jsem se mu priznala, tak kdyz na to vzpomenem, tak si tuka na hlavu, co me to napadlo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106274
29.5.17 12:06
@zoidberg píše:
A k čemu je průměrně hezké ženské inteligence a nemístná hrdost, když nezíská mě? :mrgreen:

jedině k dobru :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106274
29.5.17 12:06
@zoidberg píše:
A k čemu je průměrně hezké ženské inteligence a nemístná hrdost, když nezíská mě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
29.5.17 12:08
@Venetia píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit