Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kámošky příhoda.
Po měsíci scházení se v parku a tak, přišel s tím, že ji zve do kina, že by mohli jet vlakem. Sešli se na nádraží v domluvený čas, on koupil lístek, dorazili do kina, ona nic nechtěla, nemá ráda tam ty pochutiny, tak přinesl vstupenky a povídá jí, tak i s lístkem na vlak je to dohromady 418 korun, tak mi dej dvě stovky a ještě k tomu zdůraznil, že ty drobný nebude řešit, že to je dobrý
Už je to pár let, ale smějeme se tomu hodně často ![]()
@zoidberg píše:
A chodíš randit? Nebo jsi léta šťastně zadaná a veškeré příhody čerpáš z Emimina?
nechodim, kazdopadne i kdybych chodila, tak na prvním rande bych za chlapa nezaplatila, ani kdyby byl pozlacenej… ![]()
kazdopadne dve kamarádky jsou ted ve stadiu hledani, takze randi a na zadneho typka, co by za nej musely platit nastesti ani jedna nenarazila… ![]()
@Hanka1 píše:
nechodim, kazdopadne i kdybych chodila, tak na prvním rande bych za chlapa nezaplatila, ani kdyby byl pozlacenej…kazdopadne dve kamarádky jsou ted ve stadiu hledani, takze randi a na zadneho typka, co by za nej musely platit nastesti ani jedna nenarazila…
Tak to bys pak narážela jen na zoufalé budižkničemy, kteří za tebe zaplatí a tím si tvou přízeň kupují ![]()
Takových jsou všude spousty ![]()
@zoidberg píše:
Tak to bys pak narážela jen na zoufalé budižkničemy, kteří za tebe zaplatí a tím si tvou přízeň kupují
Takových jsou všude spousty
kdezto ten neotesany diamant je ten, co za sebe necha zaplatit…
chacha uz dlouho mne tu nic nepobavilo.
Tos musel narazet na celkem zoufalkyne, protože si nedovedu představit, která prumerne hezka a inteligentni zenska bude platit za chlapa na prvním rande… ![]()
@drewlet píše:
dneska platí na rande ženské?To musí být chlapů opravdu nedostatek.
ale houby, dělá si z nás srandu
@Hanka1 píše:
to jako vazne si byl na prvním rande a nechal za sebe zaplatit? Tak o takovym exemplari jsem ještě neslyšela…![]()
A co je na tom? Mě dívka na první rande pozvala a trvala na tom, že bude platit ona.
Příspěvek upraven 29.05.17 v 12:03
@Emimin7 píše:
A co je na tom? Mě dívka na první randa pozvala a trvala na tom, že bude platit ona.
dobře jí tak… ![]()
@Hanka1 píše:Tak bohatá zoufalkyně vždycky lepší než chudá nicka
kdezto ten neotesany diamant je ten, co za sebe necha zaplatit…chacha uz dlouho mne tu nic nepobavilo.Tos musel narazet na celkem zoufalkyne, protože si nedovedu představit, která prumerne hezka a inteligentni zenska bude platit za chlapa na prvním rande…
@Emimin7 píše:
A co je na tom? Mě dívka na první rande pozvala a trvala na tom, že bude platit ona.Příspěvek upraven 29.05.17 v 12:03
dal sis aspon pořádnou véču?
Ja to vezmu z druhe strany. S pritelem (v tu dobu oba na VS) jsme si dali prvni rande a ja si rikala, ze asi bude platit za oba, ale ze nesmim moc pit, aby chudak nemel velkou utratu za me
Takze jsem takovou dobu cucala jeden dzus, zatimco on do sebe nalil asi 4 coly a porad se divil, ze vubec nepiju. Pak jeste delsi prochazka a ja se domu doplouzila asi po 5 hodinach uplne vyprahla
Za nekolik let jsem se mu priznala, tak kdyz na to vzpomenem, tak si tuka na hlavu, co me to napadlo ![]()
@zoidberg píše:
Tak bohatá zoufalkyně vždycky lepší než chudá nicka
A k čemu je průměrně hezké ženské inteligence a nemístná hrdost, když nezíská mě?
jedině k dobru
![]()
@zoidberg píše:
Tak bohatá zoufalkyně vždycky lepší než chudá nicka
A k čemu je průměrně hezké ženské inteligence a nemístná hrdost, když nezíská mě?
jedině k dobru
![]()