Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
dal sis aspon pořádnou véču?
Dal jsem si káves a nealko pivo.
@Emimin7 píše:
Dal jsem si káves a nealko pivo.
tak to je jako prd ![]()
@Venetia Tak jídlo tam nepodávali a alkohol nepiju. Za co se pak v baru dá utrácet? Leda si říct o drobné do jukeboxu ![]()
@zoidberg píše:
Tak bohatá zoufalkyně vždycky lepší než chudá nicka
A k čemu je průměrně hezké ženské inteligence a nemístná hrdost, když nezíská mě?
No baze jo
. Ja kazdy vecer zapijim zoufalstvi a prazdne misto drahy a vazne uvazuju, ze odkoupim i souseduv vinohrad, aby mi ta spotreba tak nelezla do penez.
Co je mi po vsech krasach sveta, kdyz nemam tebe
.
@vonajebohyne píše:
No baze jo. Ja kazdy vecer zapijim zoufalstvi a prazdne misto drahy a vazne uvazuju, ze odkoupim i souseduv vinohrad, aby mi ta spotreba tak nelezla do penez.
Co je mi po vsech krasach sveta, kdyz nemam tebe.
Už to, že si to uvědomuješ je krok správným směrem
![]()
@zoidberg píše:
Už to, že si to uvědomuješ je krok správným směrem![]()
Si tak rikam, ze jsem nemela byt skudlil, mela te pozvat do Imperialu a na nejakou peknou dovolenou. Byvalo by to vyslo lacineji, nez ty mesice placene psychoterapie.
Necht je muj pribeh ostatnim mementem
.
@vonajebohyne píše:
Si tak rikam, ze jsem nemela byt skudlil, mela te pozvat do Imperialu a na nejakou peknou dovolenou. Byvalo by to vyslo lacineji, nez ty mesice placene psychoterapie.
Necht je muj pribeh ostatnim mementem.
Skoro bych řekl, že tohle nezní moc upřímně ![]()
Neděláš si ty ze mě nakonec legraci? ![]()
@zoidberg píše:
Skoro bych řekl, že tohle nezní moc upřímně
Neděláš si ty ze mě nakonec legraci?
Ja??? Nepoznas utrapenou zenskou dusi, ktera bloudi v tmach marnych nadeji a predstav?
@vonajebohyne píše:
Ja??? Nepoznas utrapenou zenskou dusi, ktera bloudi v tmach marnych nadeji a predstav?
Koukám, že jsme měli na sloh stejnou učitelku
![]()
To fakt nedávám ![]()
@Emimin7 píše:
A co je na tom? Mě dívka na první rande pozvala a trvala na tom, že bude platit ona.Příspěvek upraven 29.05.17 v 12:03
Tak pokud ona zve, tak mi nepřijde nic špatného na tom, že chce platit ona… ano, z hlediska etikety bys měl alespoň trochu protestovat, ale jinak je to v pořádku.
@drewlet píše:
Rovnoprávnost neexistuje.
Co to znamena v praxi?
Já už jsem rande nezažila delší dobu a už vůbec ne přes nějaké seznamky, to nikdy nebylo nic pro mě, ale nechápu některé dámy, které si myslí, že za ně muž bude automaticky platit na prvním rande. To je nějaká povinnost toho muže?
To nemáte na presso a minerálku?
Neřeknu, když je to druhé nebo třetí rande, ale taky bych neočekávala, že bude vždy platit muž jak nějaké oslíčku otřes se.
Další extrém je platit za chlapa, to by mě ani nehlo.
A není to o tom, že by nebyli v mém životě galantní muži, ale tohle beru tak trochu jako vyčůranost pořád něco chtít.
@j.a.n.i1 píše:
Tak pokud ona zve, tak mi nepřijde nic špatného na tom, že chce platit ona… ano, z hlediska etikety bys měl alespoň trochu protestovat, ale jinak je to v pořádku.
Díky. Aspoň někdo to chápe.
@Emimin7 píše:
@Venetia Tak jídlo tam nepodávali a alkohol nepiju. Za co se pak v baru dá utrácet? Leda si říct o drobné do jukeboxu
Tak to.je nanic, když nepijes
@Venetia píše:
Tak to.je nanic, když nepijes
Doufám, že to myslíš tak, že nepít je na nic jen v barech. ![]()