Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Certifikát na ohrádku
tak to mě pobavilo… se půjdu manžela zeptat jestli má všechny ty věci co vyráběl do domácnosti schválený od EU
..
@boball píše:
@Denisa76 Fanda?
pockej co pisne kristy..ja odepsala, ze me to prislo jako ironie osudu ![]()
Nie kazdy ma zas znalosti a aj cas vyrabat ohradku svojpomocne, navyse material tiez nieco stoji. My sme kupili ohradku z bazaru za 5 eur, vyzerala slusne a posluzila.
@boball píše:
@KPKristy nejsi z Budějc? To by sedělo na toho mého známého
No, ještě nedávno jsem byla. A ten kluk je odtud ![]()
Kdyžtak písni do SZ nějakou indicii, já napíšu další, třeba se dobereme stejného typa ![]()
@boball píše:
@Denisa76 Fanda?
@Denisa76 píše:
pockej co pisne kristy..ja odepsala, ze me to prislo jako ironie osudu
Ne ne, tohle byl Pavel…
Budějce jsou plné hňupů, nepřekvapuje mě to. Ještěže už jsem pryč ![]()
@Halibar píše:
@KPKristypecka no… a zaplatil celou útratu na schůzce?
Co si pamatuju, tak platil on. Ale jak píšu, dal si jen pití
. Pak taky platíval, ale zase jak píšu, byly to maličké výlety, spíš někam mimo dění, abychom zbytečně nezalezli někde do hospody. Procházky například ![]()
@KPKristy píše:
Ne ne, tohle byl Pavel…
Budějce jsou plné hňupů, nepřekvapuje mě to. Ještěže už jsem pryč
Tak to mne děsí, myslela jsem, že takový exot může být jen jeden. Možná bratránec
Protože bráchu nemá.
@KPKristy píše:
Ne ne, tohle byl Pavel…
Budějce jsou plné hňupů, nepřekvapuje mě to. Ještěže už jsem pryč
a né jenom Budějice
.Já tam měla od manžela family a taky tam nejsem..díky bohu, protože to se jen tak nevidí ![]()
@Lussye píše:
Tak spoustu věcí děláme taky tak. počítáme věci na kila a metry lde toho co se vypélatí, nakupujeme v akcích v obchodech co má při cestě z práce.udělat si vlastní ohrádku se nevyplatí…to jsme počítali
Profi fotky z těhotenství jsem neměla a mít nebudu, většina mi příjde kýčovita
Když ohřejeme z hrnce, tak já nám nandám, a jeden má vždy jídlo v hrnci…nebudu mít další talíř navíc.
Když byla malá miminko a koupala se ve vaničce, tak jsem s vodou pak i vytřela. Příjde mi to škoda to jen tak vylít.též spracovávám jídlo co se nedojí, třeba bramborovou kaši na placky a pod.
Jako škrt si nepřipadám.
Pěkně mu propočítej kolik prokouří, tam se nechá spoustu peněz, pokud chce šetřit tak na všem. Toto mi příjde jako jedno z největších plýtvání
HLAVNĚ JAKÉ SI TO UDĚLÁTE TAKOVÉ TO MÍT BUDETE.
A proč to děláš? Protože musíš, nebo že jsi tak vychovaná?
@smoulinka71 píše:
A proč to děláš? Protože musíš, nebo že jsi tak vychovaná?
Jsme vychováni ke skromnosti. Doma nás bylo 8. Příjde mi to přirozené, a nemám ráda plýtvání. ![]()
@Lussye píše:
Jsme vychováni ke skromnosti. Doma nás bylo 8. Příjde mi to přirozené, a nemám ráda plýtvání.
jo chápu. ![]()