Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@missmiri píše:
@martina.se Jo ale zdůrazňuje, že je to jenom proto, abychom ušetřili, já prý moc plýtvám vodou (dle mého názoru ušetří tak možná 10 kč za měsíc, ale jak chce)
@Cmochy píše:
Hehéééé, to mi připomnělo kamarádku a toho jejího.Když jdou na jídlo do společnosti tak ON zaplatí, ale pak v autě si jí řekne o částku za její jídlo a pití. Když ona nabourala a ON pro ní jel tak si řekl o peníze za benzín. Počítá jí i kolečka salámu na chlebu, že prý by jí stačilo pět, tak ať si nedává šest!
Já se tomu směju…![]()
![]()
Jááá bych ho vykopla hned
tak ten by jel ![]()
@martina.se píše:
twl![]()
tak to musí být fakt mazec..
@renda81 píše:
![]()
![]()
![]()
to snad nééééé, doma bych to nesnesla, ale u příspěvku jsem se pobavila
Je to fakt bomba…
Já vždycky když jí slyšim vyprávět podobný příběhy tak se tlemim jak pitomec
. Ona to dřív neviděla, nepřišlo jí to divný, ale už střízliví… takže už se tomu směje taky. Je smířená s tím, že to asi bude důvod rozchodu. Už i jí trpělivost došla… ![]()
Tak já znám taky jednoho, co by si nechal pro korunu koleno vrtat - když je na nějaké akci, kde je zdarma jídlo a pití, tak tam vydrží do konce, jen proto, aby toho sežral co nejvíc. Pak má u sebe ještě „náhodou“ igelitku, aby si případné zbytky jídla odnesl domů ![]()
Jinak svoji dceru od jejích 15. narozenin nebere na dovolenou - prý už je dost stará na to, aby si na dovolenou našetřila sama. Nakupovat chodí před zavírací dobou, jogurty kupuje jen ve slevě a pokud mu na nich zraje plíseň, dá je aspoň psovi, ten to prý nepozná! A tak bych mohla pokračovat donekonečna ![]()
@atominnka píše:
tak ten by jel
Však taky asi pojede..
A to se neptejte jak financovali společnou dovolenou
![]()
@martina.se Já jsem spokojená, aspoň nemusím umývat nádobí
Když jsme dělali kuchyň, prý myčka zbytečná, teď po několika týdnech co myje nádobí prohlásil, že s takovou jsme si ji měli pořídit
![]()
@Cmochy píše:
Je to fakt bomba…Já vždycky když jí slyšim vyprávět podobný příběhy tak se tlemim jak pitomec
. Ona to dřív neviděla, nepřišlo jí to divný, ale už střízliví… takže už se tomu směje taky. Je smířená s tím, že to asi bude důvod rozchodu. Už i jí trpělivost došla…
obdivuju jí, že to snáší, ať už je to jakkoliv dlouho
Upřímně? By mě jeblo!!! Já byla dlouho sama a závislá jen na svým výdělku, takže mít teď chlapa škrta - tak si to hodim - no, já teda ani na rodičovský „nelením“ a přivydělávám…
Ale jsou holt takový jedinci, co to přehání, ale tos musela vědět už dřív.
A to kouření - no to by si vyslechnul!!! Vždyť to je příšerně peněz (vím, kdysi jsem kouřila - a to bylo ještě za „malý prachy“)
@Anonymní píše:
Svata pravda!!!Co s tim ale?
Buď uděláte rozumný kompromis, nebo si zvykneš a nebo se rozejdete. Jiná řešení nejsou. ![]()
Jo v nečem to přehání až sem se pousmála, ale v nečem má pravdu..Taky zaleží jak jste na tom finančně, zda nějaký věci nejsou zbytečný, třeba ty skleničky, lepší je uvařit doma, je to levnější a chutnější, lepší zvlášt ted v létě je sezona. Ohrádka tu budeš mít na chvilku, opravdu jen na chvilku stačí nějaká obyčejná, vlastně je dobrá jen pro to když chceš něco udělat, ale stejně takto se dítě moc nanaučí, že se nemá plést pod nohy když ho dáš do ohrádky..Kouří, chápu kuřáky když už teda kouří at si balí cigára to vyjde o pulku levnějš..Prostě každej máte v nečem pravdu a musíte najít nějakej kompromis.
@missmiri píše:
@martina.se Jo ale zdůrazňuje, že je to jenom proto, abychom ušetřili, já prý moc plýtvám vodou (dle mého názoru ušetří tak možná 10 kč za měsíc, ale jak chce)
Jednou by ti mohly chybět do milionu
![]()
My teda ohrádku využila, malá v ní byla dlouho aby si zbytečně neublížila a teď máme část přidělanou kolem TV.
a ještě dlouho tam bude.
@Prcek88 Ciga si zacal balit. Ohradku chci, abych mohla v klidu uvarit.Dite zaclo lozit a to se neda nic udelat.Leze v sude kde nema. V postylce rve, tak vidim zachranu v ohradce. Jenze vetsinou jsou drahe a male. Chcem minimalne 150 krat 150.Varit se mi nechce pro par lzicek.
Ikdyz ted uz sni sklenicku a pul, ty male co maj 125g.Ale zase kojim, takze setrim dost. Navic mam pocit, ze sklenicky jsou vyzivnejsi.