Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lussye píše:
Co z vany, a z bazénu…s tím by jsi vystačila dlouho
A ušetříš i za domestos ![]()
@hanka.br. píše:
Kouří a málo splachuje, aby ušetřil?![]()
![]()
bych mu vzala krabku cigár a pořádně spláchla do záchoda - by se zhroutil ![]()
@Anonymní píše:
Prijdou mu drahe i prikrmy ve sklenickach, kupuju je dal s tim se uz obeznamil.On je teoretik, vse by udelal ale za x let, nic neudela hned. A kdyz si o pomoc reknu jinemu, ma kecy.
příkrmy mi taky přijdou drahé ![]()
@Antonie Bolavá píše:
mně se ten chlap začíná líbitPohrávám si s myšlenkou splachovat záchod vodou z vany
To bylo kdysi v Receptáři ![]()
@Anonymní píše:
Jenze on je pomalej az hruza, nez tu ohradku vyrobi, tak uz davno nebude potreba.Ja ji koupim a nebudu s nim o tom diskutovat.Pry kdyz se mi nelibi, ze je pomaly, tak jsem si mela najit jineho chlapa.
Tak ona je otázka, jestli byste se bez té ohrádky fakt neobešli?
Jestli je to tak hrozně nutná věc… Já třeba nikdy nepochopila rozdíl mezi „dát dítě do ohrádky“ a „dát dítě do postýlky“
Jinak měli kluci „volnej výběh“ po bytě… ![]()
Ale kouření bych mu „nedarovala“… ![]()
Šetření vodou mu schvaluju, to ostatní podle mého názoru přehání. Co mě ale spolehlivě rozzuří jsou kuřáci, kteří utopí v cigárech šílený prachy a chtějí, aby všichni okolo nich šetřili nebo fňukají, že mají málo peněz
. Ať hoch začne u sebe. Spočítej mu, kolik prokouří a napiš mu to každý měsíc červeně na nástěnku. Za stejnou částku si kup něco děsně pěkného na sebe, ať se pán probere
.
@Lussye píše:
Co z vany, a z bazénu…s tím by jsi vystačila dlouho
no to jo, ale nosit to kýblem ze zahrady teda nebudu ![]()
Hehéééé, to mi připomnělo kamarádku a toho jejího.
Když jdou na jídlo do společnosti tak ON zaplatí, ale pak v autě si jí řekne o částku za její jídlo a pití. Když ona nabourala a ON pro ní jel tak si řekl o peníze za benzín. Počítá jí i kolečka salámu na chlebu, že prý by jí stačilo pět, tak ať si nedává šest!
Já se tomu směju…
Jááá bych ho vykopla hned ![]()
@Cmochy píše:
Hehéééé, to mi připomnělo kamarádku a toho jejího.Když jdou na jídlo do společnosti tak ON zaplatí, ale pak v autě si jí řekne o částku za její jídlo a pití. Když ona nabourala a ON pro ní jel tak si řekl o peníze za benzín. Počítá jí i kolečka salámu na chlebu, že prý by jí stačilo pět, tak ať si nedává šest!
Já se tomu směju…![]()
![]()
Jááá bych ho vykopla hned
twl
tak to musí být fakt mazec..
@Cmochy píše:
Hehéééé, to mi připomnělo kamarádku a toho jejího.Když jdou na jídlo do společnosti tak ON zaplatí, ale pak v autě si jí řekne o částku za její jídlo a pití. Když ona nabourala a ON pro ní jel tak si řekl o peníze za benzín. Počítá jí i kolečka salámu na chlebu, že prý by jí stačilo pět, tak ať si nedává šest!
Já se tomu směju…![]()
![]()
to snad nééééé, doma bych to nesnesla, ale u příspěvku jsem se pobavila ![]()
Tak ta ohrádka je ptákovina, to je jasný. Nechápu na co je to tak potřeba. I když my ji ted potřebovat budem, protože máme štěně, které nás loví na každém kroku a kdyby tu lezlo mimino, bylo by jasná obět číslo jedna
@Anonymní píše:
Jenze on je pomalej az hruza, nez tu ohradku vyrobi, tak uz davno nebude potreba.Ja ji koupim a nebudu s nim o tom diskutovat.Pry kdyz se mi nelibi, ze je pomaly, tak jsem si mela najit jineho chlapa.
a co kdybys mu pomohla? Třeba bys řekla „pojď, sjedem pro materiál na ohrádku a pro lak“. A pak bys mu při montáži dělala podej podrž? A nalakovat si ji můžeš sama. Já ted dělala s mým tátou kryt na trubku od digestoře, podávala jsem šroubky, materiál, držela dřevo při řezání, kibicovala technologii postupu a byl to vlastně docela hezký den.
@kate02 taky ohrádky nechápu… oje dětijsou navolno v bytě i venku, v postýlce jen spí a ohrádku nevedu
@Cmochy píše:
Já se tomu směju…![]()
![]()
tak toho bych rovnou zabila ![]()
@martina.se Jo ale zdůrazňuje, že je to jenom proto, abychom ušetřili, já prý moc plýtvám vodou (dle mého názoru ušetří tak možná 10 kč za měsíc, ale jak chce
)