Přítel škrt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
9.7.14 13:58
@Lussye píše:
Co z vany, a z bazénu…s tím by jsi vystačila dlouho :mrgreen:

A ušetříš i za domestos :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
9.7.14 13:59
@hanka.br. píše:
Kouří a málo splachuje, aby ušetřil? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bych mu vzala krabku cigár a pořádně spláchla do záchoda - by se zhroutil :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.7.14 13:59
@Anonymní píše:
Prijdou mu drahe i prikrmy ve sklenickach, kupuju je dal s tim se uz obeznamil.On je teoretik, vse by udelal ale za x let, nic neudela hned. A kdyz si o pomoc reknu jinemu, ma kecy.

příkrmy mi taky přijdou drahé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
9.7.14 14:00
@Antonie Bolavá píše:
mně se ten chlap začíná líbit :mrgreen: Pohrávám si s myšlenkou splachovat záchod vodou z vany :think:

To bylo kdysi v Receptáři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
9.7.14 14:01
@Anonymní píše:
Jenze on je pomalej az hruza, nez tu ohradku vyrobi, tak uz davno nebude potreba.Ja ji koupim a nebudu s nim o tom diskutovat.Pry kdyz se mi nelibi, ze je pomaly, tak jsem si mela najit jineho chlapa.

Tak ona je otázka, jestli byste se bez té ohrádky fakt neobešli? :think: Jestli je to tak hrozně nutná věc… Já třeba nikdy nepochopila rozdíl mezi „dát dítě do ohrádky“ a „dát dítě do postýlky“ :oops: Jinak měli kluci „volnej výběh“ po bytě… :nevim:

Ale kouření bych mu „nedarovala“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
9.7.14 14:02

Šetření vodou mu schvaluju, to ostatní podle mého názoru přehání. Co mě ale spolehlivě rozzuří jsou kuřáci, kteří utopí v cigárech šílený prachy a chtějí, aby všichni okolo nich šetřili nebo fňukají, že mají málo peněz :cert:. Ať hoch začne u sebe. Spočítej mu, kolik prokouří a napiš mu to každý měsíc červeně na nástěnku. Za stejnou částku si kup něco děsně pěkného na sebe, ať se pán probere :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.7.14 14:02
@Lussye píše:
Co z vany, a z bazénu…s tím by jsi vystačila dlouho :mrgreen:

no to jo, ale nosit to kýblem ze zahrady teda nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
9.7.14 14:04

Hehéééé, to mi připomnělo kamarádku a toho jejího.

Když jdou na jídlo do společnosti tak ON zaplatí, ale pak v autě si jí řekne o částku za její jídlo a pití. Když ona nabourala a ON pro ní jel tak si řekl o peníze za benzín. Počítá jí i kolečka salámu na chlebu, že prý by jí stačilo pět, tak ať si nedává šest!

Já se tomu směju… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jááá bych ho vykopla hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.7.14 14:05
@Cmochy píše:

Když jdou na jídlo do společnosti tak ON zaplatí, ale pak v autě si jí řekne o částku za její jídlo a pití. Když ona nabourala a ON pro ní jel tak si řekl o peníze za benzín. Počítá jí i kolečka salámu na chlebu, že prý by jí stačilo pět, tak ať si nedává šest!

Já se tomu směju… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jááá bych ho vykopla hned :mrgreen:

twl 8o :mrgreen: tak to musí být fakt mazec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
9.7.14 14:06
@Cmochy píše:

Já se tomu směju… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jááá bych ho vykopla hned :mrgreen:

8o 8o 8o 8o to snad nééééé, doma bych to nesnesla, ale u příspěvku jsem se pobavila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630

Tak ta ohrádka je ptákovina, to je jasný. Nechápu na co je to tak potřeba. I když my ji ted potřebovat budem, protože máme štěně, které nás loví na každém kroku a kdyby tu lezlo mimino, bylo by jasná obět číslo jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
@Anonymní píše:
Jenze on je pomalej az hruza, nez tu ohradku vyrobi, tak uz davno nebude potreba.Ja ji koupim a nebudu s nim o tom diskutovat.Pry kdyz se mi nelibi, ze je pomaly, tak jsem si mela najit jineho chlapa.

a co kdybys mu pomohla? Třeba bys řekla „pojď, sjedem pro materiál na ohrádku a pro lak“. A pak bys mu při montáži dělala podej podrž? A nalakovat si ji můžeš sama. Já ted dělala s mým tátou kryt na trubku od digestoře, podávala jsem šroubky, materiál, držela dřevo při řezání, kibicovala technologii postupu a byl to vlastně docela hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.7.14 14:07

@kate02 taky ohrádky nechápu… oje dětijsou navolno v bytě i venku, v postýlce jen spí a ohrádku nevedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.7.14 14:08
@Cmochy píše:

tak toho bych rovnou zabila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
9.7.14 14:08

@martina.se Jo ale zdůrazňuje, že je to jenom proto, abychom ušetřili, já prý moc plýtvám vodou (dle mého názoru ušetří tak možná 10 kč za měsíc, ale jak chce :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí