Přítel škrt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
9.7.14 13:46
@hanka.br. píše:
Kouří a málo splachuje, aby ušetřil? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky nemusí splachovat vůbec, může chodit kadit třeba do lesa :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
9.7.14 13:46

Aha, no když se ti předtím to šetření líbilo, tak asi není co řešit, ne? Co sis vybrala, to máš. Nechápu, jak si ženská vybere šetřivého chlapa, udělá si s ním dítě a potom si stěžuje, že chlap šetří :zed:
Ad ohrádka. Dá se koupit levněji použitá, dítěti to bude upřímně jedno. Nebo ať ji přítel teda vyrobí, když chce, jenom ji musí natřít nezávadným lakem, ten se dá koupit.
A kolik toho prokouří? Je to veliká rána do rozpočtu?
Jinak třeba pokud mám mluvit za sebe, tak taky docela šetřím, vodou, jídlem, nepotřebuju značkové věci, pro dítě mám spoustu věcí second hand. A opravdu šetřit nemusím. Jenom si myslím, že pokud mám dost peněz, tak je nutně nemusím hned rozházet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.14 13:47

Ted jsem ho teda dokopala, ze si bali cigara.

• Citovat
  • Upravit
17306

Prostě normálně šetří planetu, dojídá pečlivě zbytky, šetří vodou, nešpiní talíře aby nekontaminoval spodní vody… No a to že chce ohrádku radši vyrobit než podporovat dovoz z jihovýchodní asie, tím bojuje za lidská práva v číně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
@Deninina píše:
Co s ním? Teď už asi nic, proboha, proč si pořizuješ dítě s někým, kdo přemýšlí jinak než ty? Já bych s takovým chlapem nevydržela ani minutu. Každopádně ať jen nerýpu, nevím v jaké jsi situaci, ale já bych to řešila oddělenýma financema. Každý zaplatí půlku nájmu, koupí si své jídlo na dítě ti dá půlku měsíčních nákladů (vím zní to divně :mrgreen: ) No a pak ti nebude do ničeho kecat. Kámoška to tak taky praktikuje a už se nemusí hádat kvůli každé blbosti a nemusí vysvětlovat proč si koupila tenhle šampón a né ten o 5 kč levnější :) Pro někoho je to nepředstavitelné někomu to zase zachrání vztah/manželství.

my to tak přesně máme. Dostávám na děti od něj alimenty a mám svatej pokoj.
Akorát teda s tou vodou bysme měli šetřit všichni. Ale to je úplně jiné šetření než aby mi chlap kecal do toho, jaké boty koupím dětem. To teda ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
9.7.14 13:49

Pokud má na cigára tak šetřit nemusí ;), sečetla bych mu kolik měsíčně prohulí a pokud šetřit tak at začne u sebe. Tak nakupuju dle akcí ale s rozumem a každý má začít u sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
9.7.14 13:50

Kouření udělá hodně za měsíc…počítala jsem to ségře. u ní kouří oba a to si kupují ty nejlevnější za 70Kč ona má 1 krabičku na 2 dny, on 1 krabičku denně.
měsíčně to vychází. na 3150Kč měsíčně…což není málo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.7.14 13:50
@WontTell píše:
K čemu musí mít ohrádka certifikát?

Je to dneska nějak in, že věci určené pro děti musí mít certifikát. Přitom někdy stačí, když je doma zručnej a rozumnej chlap, co leccos udělá po domácku ze zbytků ze stavby a natře rozumnou barvou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.14 13:51

Jenze on je pomalej az hruza, nez tu ohradku vyrobi, tak uz davno nebude potreba.Ja ji koupim a nebudu s nim o tom diskutovat.Pry kdyz se mi nelibi, ze je pomaly, tak jsem si mela najit jineho chlapa.

• Citovat
  • Upravit
3774
9.7.14 13:51
@Anonymní píše:
Jinak sobe si nekoupim nic jak je rok dlouhy.Driv se mi to jeho setreni libilo, ale uz je to extrem. Navic nechci setrit na diteti.

To, co zpočátku na chlapovi obdivuješ, je zpravidla to první, co ti na něm začne vadit…potvrzeno životem :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
9.7.14 13:55
@Anonymní píše:
Jenze on je pomalej az hruza, nez tu ohradku vyrobi, tak uz davno nebude potreba.Ja ji koupim a nebudu s nim o tom diskutovat.Pry kdyz se mi nelibi, ze je pomaly, tak jsem si mela najit jineho chlapa.

Není automechanik :lol: Mám vypozorováni, že ti jsou extra pomalý. Táta je automechanik…vše mu trvá minimálně rok. Švagr automechanik…to je to samé :mrgreen:
Kolegině má též automechanika a ta plánuje na pětiletky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Prijdou mu drahe i prikrmy ve sklenickach, kupuju je dal s tim se uz obeznamil.On je teoretik, vse by udelal ale za x let, nic neudela hned. A kdyz si o pomoc reknu jinemu, ma kecy.

• Citovat
  • Upravit
17630
@zoidberg píše:
Prostě normálně šetří planetu, dojídá pečlivě zbytky, šetří vodou, nešpiní talíře aby nekontaminoval spodní vody… No a to že chce ohrádku radši vyrobit než podporovat dovoz z jihovýchodní asie, tím bojuje za lidská práva v číně.

mně se ten chlap začíná líbit :mrgreen: Pohrávám si s myšlenkou splachovat záchod vodou z vany :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.14 13:56
@Jannnča píše:
To, co zpočátku na chlapovi obdivuješ, je zpravidla to první, co ti na něm začne vadit…potvrzeno životem :D.

Svata pravda!!!Co s tim ale?

• Citovat
  • Upravit
14679
9.7.14 13:57
@Antonie Bolavá píše:
mně se ten chlap začíná líbit :mrgreen: Pohrávám si s myšlenkou splachovat záchod vodou z vany :think:

Co z vany, a z bazénu…s tím by jsi vystačila dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria